Çok geriyor bu durum beni :/Benimde plesanta önde bazen net oluyor bazen saatlerce etmiyor etse de minik minik ediyor
Kızlar karnımın sol alt kısmına bi ağrı saplandı o taraf sertleşti sanki. Artıp azalıyor ara ara. Doktoru aradım gaz sancısı olabilir sol taraftaysa dedi. Endol fitil al uygula dedi. Kullanan var mı? Hastaneye gideyim mi dedim endolü kullan geçmezse yarın gelirsin dedi. Endişeliyim ya. Google dan baktım hamileler kullanamaz diyor ilaca da.
gecen hafta kontrolum vardi benim de, yuzunu asla goremedik, doktor plasenta da onde o nedenle yuzunu gormemiz iyice zorlasiyor dedi, orada ogrendim onde oldugunu, o ana kadar bilmiyordumKızlar ben 28+4 teyim ve plasentam önde o yüzden hareketleri daha geç hissetmeye başladım. Şimdilerde ise bazı günler çok hareketli bazı günler bir kaç tekme oluyor sizin nasıl acaba sıcaktan fenalık mı geliyor acaba içeride diyorum
Aradım tekrar doktoru da hamileler kullanamaz diyor dedim. Sancın varsa erken doğum riskini ortadan kaldırıyor bu ilaç benim gözetimimde kullanacaksın zaten sorun yok dedi.Benim 23. haftada nst'de düzenli sancım çıktığı için doktorum hastanede yatarken 1 kere fitil günde 4 kere de hapını kullandırmıştı canım ama benim karnımın her yerinde ağrı vardı. Gaz sancısına iyi gelir mi bilmiyorum biraz tartışmalı bi ilaç, birisi daha vardı doktoru yazmıştı ama kim olduğunu hatırlamıyorum
O etmediği saatler başka bişi dusunemiyorum valla aklım hep onda oluyor eşimde kızıyor hep kipirdasin mi çocuk diyeÇok gıcık iş dimi ya yine buna da şükür :/
Zararı yokdurda. Beni çok zorluyor. :/Yaa pek yaşayan yoktur diye düşünüyordum en bilindiği kabızlık çünkü. Ne bileyim yediklerimden oldu sanırım genelde süt ürünleri ağırlıklı besleniyorum önceden sorun olmuyordu şimdilerde kefir yapıyor herhalde. Bir zararı da yokmuş diye okudum.
Yaa çok sevindimMerhaba, evet geçen hafta 28. haftada kontrolde kistlerin görünmediğini söyledi doktor ama 28'e kadar hep vardı, genelde kayboluyormuş kistler dışında başka sorun yoksa ikili tarama testi sonucu normalde bi anlamı olmaz demişti doktorum
İnşallah en kısa zamanda geçer canım senindeBayaa uzun sürmüş acil şifalar diliyorum
Bakalım ben ne kadar çekeceğim.
Ben de bel tutulması yaşamıştım hareket edemiyordum o dönemde endol fitil vermişti rahimde genişleme var diye bir tane kullandım ama bir sorun olmadı Doktorlar riske atacak bir şey yapmaz diye düşünüyorum ben de çok kafaya takmıştım o fitili birde kasılma var onun için veriyorum demiştiKızlar karnımın sol alt kısmına bi ağrı saplandı o taraf sertleşti sanki. Artıp azalıyor ara ara. Doktoru aradım gaz sancısı olabilir sol taraftaysa dedi. Endol fitil al uygula dedi. Kullanan var mı? Hastaneye gideyim mi dedim endolü kullan geçmezse yarın gelirsin dedi. Endişeliyim ya. Google dan baktım hamileler kullanamaz diyor ilaca da.
Ya çok haklısın stres etkiliyor. Ama inanırsan yiyememek bile stres yapıyor insanı bilmiyorum. Sürekli ölçüm zamanı gerilimler başladıcanim yanlis anlama kesinlikle ama bak benim annem de diyabet hastasi, yillardir ve oyle 200-300 de degil, 600’lere vuruyor arada sekeri. yedigi ictigi elbette etki ediyor ama en cok etki eden sey stres oluyor. ben de mesela annemden dolayi genetik diye cok korkmustum gebelik sekerim olur mu dusuncesiyle, cok sukur cikmadi fakat gecen bi’ konu nedeniyle epey sinirlendim, stres oldum, sabah da kan vermistim, direkt sekerim yukselmis. demem o ki; biliyorum insan o kadar dikkat edince her sey yolunda gitsin istiyor lakin inan stres olunca daha zarar. sen elinden geleni yap yeter. zaten az kaldi sayilir artik, inise gectik, minnos minnos kucagimiza alacagiz bebislerimizi
Benim ilk gebeliğim ama hemşire geçen bir hasta geldi ilk gebeliğinde şeker vardı ikincide yoktu 3 de tekrar oldu dediİnsilün direncmde 45 çıktı diğer gebelklermde olmamıştı hiç beklemiyordm neyse ki az kaldı tabi dikkat etmek lazm
Aradım tekrar doktoru da hamileler kullanamaz diyor dedim. Sancın varsa erken doğum riskini ortadan kaldırıyor bu ilaç benim gözetimimde kullanacaksın zaten sorun yok dedi.
Yaa çok sevindiminşallah bizimki de geçer hayırlısıyla . 2li testi yaptırmıştık bi sorun çıkmadı
Ayyy ben deee midem çok kazındı kalkıp bir şeyler atıştıracağımBen geceleri açlıktan uyuyamıyorum bakın sıcağı bir kenara attım zaten ateşin içinde yaşıyoruz sanki de açlık üç dört gecedir dürtüklüyo ya
Ben kalkamıyorum da birinin hazırlaması lazım oooffffAyyy ben deee midem çok kazındı kalkıp bir şeyler atıştıracağım
En azından salatalık falan pratik şeylerBen kalkamıyorum da birinin hazırlaması lazım oooffff
Artık bi gayretle kalkıp dolaba bakıcamEn azından salatalık falan
Farklı bir boyut yaArtık bi gayretle kalkıp dolaba bakıcamhem midem yanıyor hem açım böyle olmazdım ben sadece sabah erkenden uyanıyordum aç olduğum için şimdi aç olduğum için uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?