Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190

Benim 23. haftada nst'de düzenli sancım çıktığı için doktorum hastanede yatarken 1 kere fitil günde 4 kere de hapını kullandırmıştı canım ama benim karnımın her yerinde ağrı vardı. Gaz sancısına iyi gelir mi bilmiyorum biraz tartışmalı bi ilaç, birisi daha vardı doktoru yazmıştı ama kim olduğunu hatırlamıyorum

gecen hafta kontrolum vardi benim de, yuzunu asla goremedik, doktor plasenta da onde o nedenle yuzunu gormemiz iyice zorlasiyor dedi, orada ogrendim onde oldugunu, o ana kadar bilmiyordum sonra burada okuduklarim aklima geldi, aa hareketler daha az hissediliyordu diye, lakin benim plasentam onde olmasa ben bitmisim diye dusunuyorum zira bu minnos asiri tekme sever biri ben haraketliysem sessiz sakin takiliyor ama az dinlenmeyivereyim hemen fildir fildir bir suredir asiri sicaklar yuzunden acil bir sey olmadikca klimali ortamdan uzaklasmamaya calisiyorum, o nedenle hareketleri yerinde ama sicaga ciktigimda bence de ruhu daraliyor cocugun ya da bendeki bayginligi hissedip halime aciyor da sessiz sakin duruyor, bilemiyorum.

Aradım tekrar doktoru da hamileler kullanamaz diyor dedim. Sancın varsa erken doğum riskini ortadan kaldırıyor bu ilaç benim gözetimimde kullanacaksın zaten sorun yok dedi.

Zararı yokdurda. Beni çok zorluyor. :/

Yaa çok sevindim inşallah bizimki de geçer hayırlısıyla . 2li testi yaptırmıştık bi sorun çıkmadı

Ben de bel tutulması yaşamıştım hareket edemiyordum o dönemde endol fitil vermişti rahimde genişleme var diye bir tane kullandım ama bir sorun olmadı Doktorlar riske atacak bir şey yapmaz diye düşünüyorum ben de çok kafaya takmıştım o fitili birde kasılma var onun için veriyorum demişti neticede kullandım

Ya çok haklısın stres etkiliyor. Ama inanırsan yiyememek bile stres yapıyor insanı bilmiyorum. Sürekli ölçüm zamanı gerilimler başladı

İnsilün direncmde 45 çıktı diğer gebelklermde olmamıştı hiç beklemiyordm neyse ki az kaldı tabi dikkat etmek lazm
Benim ilk gebeliğim ama hemşire geçen bir hasta geldi ilk gebeliğinde şeker vardı ikincide yoktu 3 de tekrar oldu dedi

Yaa çok sevindim inşallah bizimki de geçer hayırlısıyla . 2li testi yaptırmıştık bi sorun çıkmadı

İkili test sonucu normal olunca benim doktorum hiç önemsememişti bile ama insan kafaya takıyor tabi, inşallah kaybolur içini ferah tut

Ben geceleri açlıktan uyuyamıyorum bakın sıcağı bir kenara attım zaten ateşin içinde yaşıyoruz sanki de açlık üç dört gecedir dürtüklüyo ya

En azından salatalık falan
Artık bi gayretle kalkıp dolaba bakıcam hem midem yanıyor hem açım böyle olmazdım ben sadece sabah erkenden uyanıyordum aç olduğum için şimdi aç olduğum için uyuyamıyorum

Artık bi gayretle kalkıp dolaba bakıcam hem midem yanıyor hem açım böyle olmazdım ben sadece sabah erkenden uyanıyordum aç olduğum için şimdi aç olduğum için uyuyamıyorum
Farklı bir boyut ya Açlıktan mide ağrır mı,bulanır mı oluyor işte yediklerimizin çoğu miniklere gidiyor hâliyle hemencecik acıkıyoruz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…