Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Aradım tekrar doktoru da hamileler kullanamaz diyor dedim. Sancın varsa erken doğum riskini ortadan kaldırıyor bu ilaç benim gözetimimde kullanacaksın zaten sorun yok dedi.
Bende kullanmıştım bi dönem endol amniyon sıvısını azaltıyor bol su için kullanım boyunca ama sancıyı azaltıp kesiyor doktorlar kar zarar oranınca ilaç veriyor doktora güvenin

Aradım tekrar doktoru da hamileler kullanamaz diyor dedim. Sancın varsa erken doğum riskini ortadan kaldırıyor bu ilaç benim gözetimimde kullanacaksın zaten sorun yok dedi.
Her ilacın tabiki zararı var ama faydası zararından daha çok olan var böyle düşün bu parol için bile öyle. Bende kasılma için ilaç kullanıyorum normalde kalp hastanları veya tansiyon hastaları kullanıyor internette asla kullanmayın diyen de vardı ama ben doktoruma çok güveniyorum çünkü ilaç veren veya seven biri değil ama bazı durumlarda mecburen kullanmamız gerekiyor. O ilaçla ilgili de suyu azaltıyor diye duymuştum o yüzden bol bol su tüket hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle

Kızlar bel ağrısı yaşayan var mı? Benim dün akşam belimin sağ tarafına bir ağrı girdi 1-2 saat geçmedi zor adım attım. Şimdi de ağrı tüm belime yayıldı aşırı bir ağrı değil ama yine de rahatsız edici, endişelenmeli miyim

Benimde doktorum 18.hafta civarı karnımda bi sertleşme ve şiddetli ağrı olunca tek kullanımlık yazmıştı, benim sonra ağrı sorunum geçtiği ve bir daha sertleşme yaşamadığım için kullanmadım ama. o zaman ben de okumuştum ama doktorlar yazdığına göre kullanılmasında bir sakınca yoktur herhalde.

Kızlar çıktım insülin yok bu şekilde devam ediyorum. Bebitom çok şükür iyi ayağını yüzüne koymuş annesine o şekilde poz veriyordu gülmekten öldüm
Maşallah sorun çıkmamasına sevdindim hadi bebiş de iyiymiş güzel bir gün geçir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…