Bana doktorum doğuma kadar artık yüzünü net göremeyiz dedi pozisyondan dolayı umarım pozisyon değiştirirde görürüz, hayır bide pozisyon değiştiğini de hissetmedim hareketlerini az hissettiğim için
Bana doktorum doğuma kadar artık yüzünü net göremeyiz dedi pozisyondan dolayı umarım pozisyon değiştirirde görürüz, hayır bide pozisyon değiştiğini de hissetmedim hareketlerini az hissettiğim için
Kızlar benimde kolesterol le trigliserit yükselmem oldu 28+1 deyim halbuki gayet normal besleniyorum ama öyle olmuş demir ve ferritin düşmüş ona herhalde takviye alacağım birde tsh hormonuyla ilgili bir değer düşmüş endokrin bir ilaç verecek ona da büyük ihtimalle sağlıkla gelsin miniklerimiz ya
Kızlar benimde kolesterol le trigliserit yükselmem oldu 28+1 deyim halbuki gayet normal besleniyorum ama öyle olmuş demir ve ferritin düşmüş ona herhalde takviye alacağım birde tsh hormonuyla ilgili bir değer düşmüş endokrin bir ilaç verecek ona da büyük ihtimalle sağlıkla gelsin miniklerimiz ya
doktor bir yorum yapti mi canim? cunku benim doktorim kolesterol ve trigliderit degerlerinin yukselmesine normal diyor, hamilelikte yuksek olurmus zaten.
demir ve ferritin icin ilac veriyorlar zaten takviye zira nasil guzel beslenirsek beslenelim, takviyesiz demir seviyelerinde azalma gorulmesi cok yuksek ihtimal oluyormus.
Kızlar bel ağrısı yaşayan var mı? Benim dün akşam belimin sağ tarafına bir ağrı girdi 1-2 saat geçmedi zor adım attım. Şimdi de ağrı tüm belime yayıldı aşırı bir ağrı değil ama yine de rahatsız edici, endişelenmeli miyim