Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Kızlar selam çikolata yaptıran var mı? Varsa nereden yaptırdınız acaba

Bebek kıyafetlerindeki sarı lekeler nasıl geçer bilen var mı ? Yemek lekesi değil. Hurcun içinde durmaktan sararmışlar.

Haha kız benimki de ayağıyla kapatmıştı yarım yüzünü gösterdi dürtükleyince de açmıyorlar niye öyle bu minnaklar
Bana doktorum doğuma kadar artık yüzünü net göremeyiz dedi pozisyondan dolayı umarım pozisyon değiştirirde görürüz, hayır bide pozisyon değiştiğini de hissetmedim hareketlerini az hissettiğim için

Canım benim de plesantam öndeysi 21. 22. haftada yukarı çıktı belki senin de değişir plesantanın konumu. Offff bi gösterse yüzünü

Kızlar benimde kolesterol le trigliserit yükselmem oldu 28+1 deyim halbuki gayet normal besleniyorum ama öyle olmuş demir ve ferritin düşmüş ona herhalde takviye alacağım birde tsh hormonuyla ilgili bir değer düşmüş endokrin bir ilaç verecek ona da büyük ihtimalle sağlıkla gelsin miniklerimiz ya

Bebek kıyafetlerindeki sarı lekeler nasıl geçer bilen var mı ? Yemek lekesi değil. Hurcun içinde durmaktan sararmışlar.
Domol leke çıkartıcı deneyebilirsin ama işte bebek kıyafeti olduğu için sonrasında çok iyi yıkanması arındırılması lazım.

doktor bir yorum yapti mi canim? cunku benim doktorim kolesterol ve trigliderit degerlerinin yukselmesine normal diyor, hamilelikte yuksek olurmus zaten.

demir ve ferritin icin ilac veriyorlar zaten takviye zira nasil guzel beslenirsek beslenelim, takviyesiz demir seviyelerinde azalma gorulmesi cok yuksek ihtimal oluyormus.

Siyatiktir canım geçen bende oldum bacağımı adım attıramadım beynime beynime vurdu geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…