Normal doğum mu olacak senin canımCanım şöyle iki gün daha bakacaklar, sonrasına belki çıkış verecekler belli değil ben de bilmiyorum yani
Canım bilmediğimden soruyorum biz doğumu beklerken sancı çekerken vs doğumhanede olmuyor muyuz zaten anne kardeş niye görsün o hallerimizi? Yani ilk doğumum olacak belki de ben yanlış düşünüyorum, normal hastane odasında oluyoruz da son raddede mi doğumhaneye alıyorlar eğer öyleyse senin dediğin gibi olur evet :/Kızlar bir şey soracağım, normal doğum süreci olarak varsayalım. Siz hastanede sancı çekip açılma beklediğiniz sırada yanınıza birilerini çağıracak mısınız? Ben o süreçte kocamdan başka kimseyi istemediğim için baya zorbalandım da. Bildiğin çağırmazsam küsecekler annem ve kardeşim şaka gibiRahat edemeyeceğimi biliyorum o hallerimi eşimden başka kimse görsün istemiyorum, etrafımda mümkün olduğunca az kişi görmek istiyorum belki o acıyla rahatça küfredicem asla kestiremem şu an nasıl olacağını ama etrafımda annem dahi olsa biri olursa rahat olamayacağımı biliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Aşırı üstüme geldiler ya sizi çağırırsam kayınvalidemi de çağırmak zorundayım diyorum e çağır tabi diyolar. İnek gibi 10 kişinin arasında böğürmek istemiyorum abi bunu anlamak niye bu kadar zor aklım ermiyor yorum yapın lütfen
kuzum ben şeker yğkleme yaptıramadım 2 kez denedim ikisindede kustum o yüzden sürekli evde kendim ölçüyorum bazen yüksek çıkıyo, bebekte karın çevresi 2 hafta ileride, şeker yememeye çalışıyorum ama çooook zor bulantılarıma bi şeker iyi geliyoBendede var gebelik şekeri evde ölçüm yapıyor musun ne kadar ilerden gidiyo kilosumu fazla dedi canım Normal doğum neden istemiyorsun canım korktuğun içinmi
Önceki normaldi bunda bir sıkıntı olmazsa yine normali öngörüyorlarNormal doğum mu olacak senin canım
canım çokkk geçmiş olsun inşallah çok güzel olur her şeyPerşembe gününden beri 3cm açıklığım var da yatıyorum
Amin canım bugünlere gelebilmek bile beni çok mutlu ediyo, gönlümü teselli ediyorumcanım çokkk geçmiş olsun inşallah çok güzel olur her şey
Anladım canım dikkat et yinede abartma şekeri cnm herşey gönlünüzce olsunkuzum ben şeker yğkleme yaptıramadım 2 kez denedim ikisindede kustum o yüzden sürekli evde kendim ölçüyorum bazen yüksek çıkıyo, bebekte karın çevresi 2 hafta ileride, şeker yememeye çalışıyorum ama çooook zor bulantılarıma bi şeker iyi geliyo, benim psikolojim normal doğumun stresine dayanıklı değil canım hiç düşünmedim bile o yüzden
Anladım kuzum inşallah çıkarsınCanım şöyle iki gün daha bakacaklar, sonrasına belki çıkış verecekler belli değil ben de bilmiyorum yani
5 yıl geçtiği içindir genelde 5 yılda bir öneriyorlarBen 5 yıl önce yaptırmıştım tetonoz iş için ama bana iki doz önerdi hemşire iki doz yaptırdım
Evet annemde böyle diyor ,siz orada acı çekerken ben kafamda kurarım diyor o yüzden haber vermeyin diyor bakalımAslinda bunun bilimsel araştırması da var. Bir işe başladıysan vs annene haber verme olduktan sonra söyle. Çünkü anneye anlatilinca anne otomatik olarak beyninde o işin çocuğu için eksi taraflarını düşünüp merak ediyormuş buda negatif enerjiyi çoğuna geçiyormuş gibi gibi bir şey gördüm video da. Ne kadar doğru tabi bilmiyorum. Bide sanci ćektigini doğuracağıni ne kadar çok kişi duyarsa o kadar zor olurmuş derler.
Ben tam yatmalı aldım . Bir yere felan gidince poşetin içinde kalır uyuyor olursa ve tam yatırırız dedik bizim çevremizdekilerde onu kullanıyorduKızlar bişey sormak istiyorum, pusetin tam yatması önemli mi ??? Sizler nasıl aldınız
Evet ya dahada ağırlaştıkça daha fazlası olucak biz analar dayanıklıyız çok şükür ha gayretO baskı bir anda olunca uyku sersemi bazen yürüyemiyorum olduğum yere çöküyorum bir iki saniye nefes al ver yapıyorum iyi oluyor. İnşallah zamanında sağlıkla gelsinler.
Vallahi öyle bu yumurcaklar dayanamıyorlar içerde artık öyle böyle geçiricez günleri napalım zamanında gelsinler inşaAllahBu gece gerçekten öyle bir geceydi yalancı sancı buysa gerçeği nasıldır allahımmm sana geliyorum diye diye uyumuşumay amin ya inşallah valla daha şimdi çok erken gelmesinler
Çıkmasın çıkmasın olmaz daha vakti var ikna et konuş hahha
Rabb’im kolaylık versin sağlıkla,kolaylıkla kavuş yavrucağına inşAllah dualarım seninleKızlar memleketteydim uzun zamandır giremedim buralarda kim ne yapıyor bayadır haberim yok. Ama benim bugün suyum geldi akşam üstü. Yatış yaptılar. Ama sancım yok. Sezeryan olacak ama yine de sancı olsun istiyorlar çok garip. Doktor doğumu sabah yapmayı planlıyor trombosit ayarlanması için falan. Sabaha gözümden kaçmadıysa grubun üçüncü bebişi gelecek inşallahrabbimin izniyle dua edin bana olmaz mı? 33+4teyiz 2 kiloyu da bulmuşuz inşallah bi sıkıntı çıkmaz da sağ Salim doğumu gerçekleştiririz dualarınıza talibim
Bazı gebelerde sızıntı şeklinde gelebiliyormuş canım o olabilir ne olur ne olmaz doktoruna sorman gerek tedbirli olmakta fayda var.Kızlar uyumayan varmı su gelmesi nasıl oluyor ben yataktan kalkarken aniden sıvı bi su geldi 2-3 çay kaşığı kadar sonra tuvalete koştum çişim geldi sanırım diye baktım koku yok bi iç çamaşırını değiştirdim bi kaç damla daha geldi anlamadım ağrım sızım yok bebek toplanıyor ama bu hergun olan bşydi zaten devamı gelmedi amniyon sıvısı olabilirmi
Kızlar memleketteydim uzun zamandır giremedim buralarda kim ne yapıyor bayadır haberim yok. Ama benim bugün suyum geldi akşam üstü. Yatış yaptılar. Ama sancım yok. Sezeryan olacak ama yine de sancı olsun istiyorlar çok garip. Doktor doğumu sabah yapmayı planlıyor trombosit ayarlanması için falan. Sabaha gözümden kaçmadıysa grubun üçüncü bebişi gelecek inşallahrabbimin izniyle dua edin bana olmaz mı? 33+4teyiz 2 kiloyu da bulmuşuz inşallah bi sıkıntı çıkmaz da sağ Salim doğumu gerçekleştiririz dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?