Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Canım bilmediğimden soruyorum biz doğumu beklerken sancı çekerken vs doğumhanede olmuyor muyuz zaten anne kardeş niye görsün o hallerimizi? Yani ilk doğumum olacak belki de ben yanlış düşünüyorum, normal hastane odasında oluyoruz da son raddede mi doğumhaneye alıyorlar eğer öyleyse senin dediğin gibi olur evet :/

Bendede var gebelik şekeri evde ölçüm yapıyor musun ne kadar ilerden gidiyo kilosumu fazla dedi canım Normal doğum neden istemiyorsun canım korktuğun içinmi
kuzum ben şeker yğkleme yaptıramadım 2 kez denedim ikisindede kustum o yüzden sürekli evde kendim ölçüyorum bazen yüksek çıkıyo, bebekte karın çevresi 2 hafta ileride, şeker yememeye çalışıyorum ama çooook zor bulantılarıma bi şeker iyi geliyo , benim psikolojim normal doğumun stresine dayanıklı değil canım hiç düşünmedim bile o yüzden

Annem şimdi fotoğraf attı bak ne buldum diye. Benim bebeklik oyuncağım ve pazen örtülerim Anneannem zamanında anneme bebeklik yorganı yapmış onu annem kullanmış daha sonra annem de bana kullanmış şimdi de sen oğluna kullanırsın diye çıkartmış meydana ey allahım otur ağla gerçekten ya

Eklentiler

• 462b7c95-ad80-4bfa-ab5d-add14723f7dd.webp
    22 KB · Görüntüleme: 43
Anladım canım dikkat et yinede abartma şekeri cnm herşey gönlünüzce olsun

Evet annemde böyle diyor ,siz orada acı çekerken ben kafamda kurarım diyor o yüzden haber vermeyin diyor bakalım kızkardeşim normal doğum gibi gözüküyor o söylemesin benimki sezeryan olacak onu söylerim belki

İyi geceler kızlar bir sorum olacak sol kasigim bugün damar çekmesi gibi sanki nasıl tarif edebilirim bir ağrı var böle çok rahatsız etmiyor ama var birde bebeğim hep alttan vuruyor korkuyorum çıkacak diye evde yürümek dahi istemiyorum rahatsız bir his

Kızlar bişey sormak istiyorum, pusetin tam yatması önemli mi ??? Sizler nasıl aldınız
Ben tam yatmalı aldım . Bir yere felan gidince poşetin içinde kalır uyuyor olursa ve tam yatırırız dedik bizim çevremizdekilerde onu kullanıyordu

Vallahi öyle bu yumurcaklar dayanamıyorlar içerde artık öyle böyle geçiricez günleri napalım zamanında gelsinler inşaAllah

Kızlar memleketteydim uzun zamandır giremedim buralarda kim ne yapıyor bayadır haberim yok. Ama benim bugün suyum geldi akşam üstü. Yatış yaptılar. Ama sancım yok. Sezeryan olacak ama yine de sancı olsun istiyorlar çok garip. Doktor doğumu sabah yapmayı planlıyor trombosit ayarlanması için falan. Sabaha gözümden kaçmadıysa grubun üçüncü bebişi gelecek inşallah rabbimin izniyle dua edin bana olmaz mı? 33+4teyiz 2 kiloyu da bulmuşuz inşallah bi sıkıntı çıkmaz da sağ Salim doğumu gerçekleştiririz dualarınıza talibim

Rabb’im kolaylık versin sağlıkla,kolaylıkla kavuş yavrucağına inşAllah dualarım seninle

Kızlar uyumayan varmı su gelmesi nasıl oluyor ben yataktan kalkarken aniden sıvı bi su geldi 2-3 çay kaşığı kadar sonra tuvalete koştum çişim geldi sanırım diye baktım koku yok bi iç çamaşırını değiştirdim bi kaç damla daha geldi anlamadım ağrım sızım yok bebek toplanıyor ama bu hergun olan bşydi zaten devamı gelmedi amniyon sıvısı olabilirmi

Bazı gebelerde sızıntı şeklinde gelebiliyormuş canım o olabilir ne olur ne olmaz doktoruna sorman gerek tedbirli olmakta fayda var.

Canım yazılanları okurken aklıma geldin nasıl acaba yazmıyor bi süredir diye ve birkaç kişiden sonra senin yazdığını gördüm. Haftan çok iyi canım gününe kadar da aynıyız Bol bol dua edeceğim sabah inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde kavuşacaksın bebeğine müsait oldukça bize haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…