Hindistan cevizi yağı iyi geliyo bir de bne biooil kullanıyordum eskiden ama şimdi zararlı falan diyolar zaten karnıma pek elletmiyor doktorum riskliyim de, bir de ben çoook yöntem denedim ilk gebeliğimde hiç işe yaramadı büyük ihtimalle çatlayacaksa çatlıyor yani yapcak bir şey olmuyoKızlar çatlağı oluşan var mı ? Benim göbeğimin altında çatlak oluştu. Lierac diye bi krem var acaba etkili mi ? Kullanan var mı ya da başka bi önerisi olan
Ben Shea butter ve bio oilin yağını kullanıyorum canım hiç çatlak oluşmadı daha tavsiye ederimKızlar çatlağı oluşan var mı ? Benim göbeğimin altında çatlak oluştu. Lierac diye bi krem var acaba etkili mi ? Kullanan var mı ya da başka bi önerisi olan
Ben günde 3 magnezyum kullanıyorum ama dizlerim feci şekilde ağrıyo asla yürüyemiyorjm ve dizimi açıp kapatamıyorum bir aydır böyleyim. Doktorum hareketsizlikten ve çok kilo verdiğinden dediKızlar selam ben sabah akşam magnezyum kullanıyorum suyu da boool bol içiyorum, alt bacaklarım ağrıyo hareket etmediğimden mi acaba? Ya da ağrıyan var mı? Üst tarafı ağrısa çok endişe ederdim önceki gebeliğinde üst bacak ağrısı ile başlamıştı doğumum ya da denk geldi bilmiyorum. Şimdi sanki kaval kemiklerim kırık gibi ağrıyo geçiyo
Canım bence hareketsizlikten oluyor bu ağrılar. Ben de ne zaman uzun süre yatsam bacak, bel, sırt ağrıları yaşıyorum. Ne zaman ki birkaç gün üst üste kalkıp hafif yürüyüşler yapıyorum hareket ediyorum ozaman geçiyor ağrılarımKızlar selam ben sabah akşam magnezyum kullanıyorum suyu da boool bol içiyorum, alt bacaklarım ağrıyo hareket etmediğimden mi acaba? Ya da ağrıyan var mı? Üst tarafı ağrısa çok endişe ederdim önceki gebeliğinde üst bacak ağrısı ile başlamıştı doğumum ya da denk geldi bilmiyorum. Şimdi sanki kaval kemiklerim kırık gibi ağrıyo geçiyo
Ben günde 3 magnezyum kullanıyorum ama dizlerim feci şekilde ağrıyo asla yürüyemiyorjm ve dizimi açıp kapatamıyorum bir aydır böyleyim. Doktorum hareketsizlikten ve çok kilo verdiğinden dedi
Off demek ki sadece bende yokCanım bence hareketsizlikten oluyor bu ağrılar. Ben de ne zaman uzun süre yatsam bacak, bel, sırt ağrıları yaşıyorum. Ne zaman ki birkaç gün üst üste kalkıp hafif yürüyüşler yapıyorum hareket ediyorum ozaman geçiyor ağrılarım
Çok az kaldı canım, Allahın izniyle sağlıkla atlatalım bugünleriOff demek ki sadece bende yokhepimiz adına üzüldüm ben gaz problemi yaşıyorum hareket etmediğimden mecburen günde toplam 30 dk anca yürüyorumdur tuvalette girmek ve gaz çıkarmak için yürüyüş yapmak için, neyse böyle bitecek hepimize şifa ve kolaylık versin allah
Uykudayken deli dana gibi dönüyorum vallaSırf üstü yatmak istiyorsan belinin altına bi yastık koy hafiften yüzünü falan sırf üstü gibi yap göbeğini hafif yana çevir o şekil de uyuyabilirsin Maslak göbeğin biraz yan dursun ki damara baskı yapmasın
Aynen öyle kendimi motive etme şeklim tam olarak öyle Onlar bi şekilde doğuruyor ama zor ama kolay bi güncük sık dişini diyorumKız herkes patır kütür doğuruyor biz mi doğuramıycaz hajsjs kendimi gaza getirme seviyem tam olarak böyle
Merhaba canimMerhaba tatlım. Yatarak geçiyorhiç bir iş yapmak gelmiyor içimden. Bide bel ağrısı çekiyorum
Sen nasılsın
Allah sağlıkla kullanmayı nasib etsin canımOğlucumun park beşiği ve ana kucaği teyseleriayy çook heyecanlandim kavuşmak istiyorum çokca özlem doluyum bunlarin içinde görmeyi hayal ettim gözyaşım pıttt
Ahaha ben aksine sürekli uyur uyanırım uykum çok hafif öyle böyle değilUykudayken deli dana gibi dönüyorum vallanere rast gelirse çocuk dicek bu anam ne yerinde durmaz kadinmiş
Amin canim hepimiz sağlikla kucağimiza alalim yavrularimiziAllah sağlıkla kullanmayı nasib etsin canım
Uykum benimde hafif ama çok dönüyorum uykudayken yattiğim gibi kalktiğimi bilmemAhaha ben aksine sürekli uyur uyanırım uykum çok hafif öyle böyle değil
Merhaba ben magnet hazırlattım. Kolanya olarak da tüm malzemeleri trendyoldan aldım ve hazırladım. Tatlı olarak badem şekeri düşündümKızlar hastanede süsleme vs için bir kapı süsü bir de balon düşünüyorum öyle organizasyon vs değil.Bir de kolonya ve çikolata mı hazırlamak mantıklı sizce en azından gelene ikram amaçlı sizin fikirleriniz neler
Kimseyi hastaneye çağırmamakKızlar hastanede süsleme vs için bir kapı süsü bir de balon düşünüyorum öyle organizasyon vs değil.Bir de kolonya ve çikolata mı hazırlamak mantıklı sizce en azından gelene ikram amaçlı sizin fikirleriniz neler
Teşekkür ederiimm aklımdaki 2. marka da sleppy bakalım hangisi iyi gelecekMerhaba canım.
Ben oğlumda sleppy natural kullandım. Bundada pişik yapmazsa onu kullanicam. Ama hastane çantam için küçük paket bulamadım 1 numara sleppy. O yuzden önlem aldım. Çanta için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?