Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi tekme attı az kalsın yatagı batırcaktım .o kadar tuvalet nerden geliyor anlamıyorumSelam günaydın kızlar. Gece kaç defa uyandığımı ve tuvalete gittiğimi gerçekten sayamıyorum artıkTek ben miyim böyle olan yoksa grupta var mı benim gibi
Ben deli gibi gidiyorumSelam günaydın kızlar. Gece kaç defa uyandığımı ve tuvalete gittiğimi gerçekten sayamıyorum artıkTek ben miyim böyle olan yoksa grupta var mı benim gibi
Hahhaha dur kızım yapmaBen deli gibi gidiyorumhem 5-6 litre su içiyorum diye hemde kızım en altta olduğu için tekme yiyorum
![]()
hahah aynı aynııııı anlık pat diye geliyor nasıl tuvalete yetiştiğimi anlamıyorum delireceğimBi tekme attı az kalsın yatagı batırcaktım .o kadar tuvalet nerden geliyor anlamıyorum
günaydıınnn. Bir ben anormalim galibaSelam günaydın kızlar. Gece kaç defa uyandığımı ve tuvalete gittiğimi gerçekten sayamıyorum artıkTek ben miyim böyle olan yoksa grupta var mı benim gibi
Kız maşallah desene mis gibi uyuyorsun nazar değdirme kalkıp ne yapacaksıngünaydıınnn. Bir ben anormalim galibagün içinde çok su içtiğim için tuvalete gidiyorum 1-2 kere tekmesi yüzünden gitmişimdir. Tekmelerden idrar sıkışmalarından uyuyamayanları okudukça değişik hissediyorum
![]()
benim de muhtemel tarihim 18 Ekim :) bebeklerin çok azı tahmin edilen tarihte doğuyormuş, bakalım ne zaman doğacaklar.. Cumartesi kontrolüm var çok heyecanlıyım. ben çok yüksek kilo hamile kaldım. 80 kiloyla başladım. 88'e çıktım, sonra 3 hafta önce diyete başladım şimdi 87 ile devam ediyorum. Doğuma kadar kilomu korumayı daha fazla almamayı hedefliyorum.Kızlaar ben kontrole gittim kendi kilom hala aynı 2 haftadır diyetteyim bu arada miniğim 1.300 gr neredeyse suyum da azalmış çok şükür gelişimimiz gayet iyi görünüyor o kadar mutluyum kii. Başta benimki de eliyle kapatmış yüzünü sıpacık ama iki gıdıklayınca harekete geçti ve yandan görebildik.
Çok tatlıı benim şimdiden yiyesim geliyor![]()
Bir yerlerimi kaşıyımKız maşallah desene mis gibi uyuyorsun nazar değdirme kalkıp ne yapacaksınBen gerçekten zombi gibiyim gece 273277383 kere kalkmaktan ki 1 gibi uyuyup 5 te uyanıyorum her sabah eee bir de tuvalete kalk yat pertim çıkıyor
![]()
neden 5-6 litre su içiyorsun?Ben deli gibi gidiyorumhem 5-6 litre su içiyorum diye hemde kızım en altta olduğu için tekme yiyorum
![]()
Bana da aynı şey söylendi umarım doğru değildir çünkü ben hep çok erken kalktım kalkmaya da devam ediyorumBir yerlerimi kaşıyımbir arkadaş çocuk doğduğunda da hamileyken uyandığın saatlerde uyanıyor dedi bakalım nasıl olacak
![]()
Aynı durumdayız. Gece uykum yok nerdeyseSelam günaydın kızlar. Gece kaç defa uyandığımı ve tuvalete gittiğimi gerçekten sayamıyorum artıkTek ben miyim böyle olan yoksa grupta var mı benim gibi
İnşallah kolay olurlar bizi yormazlarBana da aynı şey söylendi umarım doğru değildir çünkü ben hep çok erken kalktım kalkmaya da devam ediyorumkesin bebem doğduktan sonra da uyumak isterim hahah hep öyle her şeyin tersi olur ya
İnşallah canım umarım.İnşallah kolay olurlar bizi yormazlar
Hanımlar depend aldınız mı, bedenini felan nasıl ayarlayacağız?
Allah yardımcımız olsun. Benim uykum oluyor zaten az uyuyorum onda da tuvalete kalkmak mahvediyor.Aynı durumdayız. Gece uykum yok nerdeyse
Boy ve kiloya göre alıyoruz demiİnşallah canım umarım.
1 paket L beden almıştım ben
MaşAllahbenim de muhtemel tarihim 18 Ekim :) bebeklerin çok azı tahmin edilen tarihte doğuyormuş, bakalım ne zaman doğacaklar.. Cumartesi kontrolüm var çok heyecanlıyım. ben çok yüksek kilo hamile kaldım. 80 kiloyla başladım. 88'e çıktım, sonra 3 hafta önce diyete başladım şimdi 87 ile devam ediyorum. Doğuma kadar kilomu korumayı daha fazla almamayı hedefliyorum.
çok şükür gebelik şekeri çıkmadı bende, ama kilom fazla olduğu için takipte kalalım diyetle devam edelim dedi doktorum. iyiki de öyle yapmışız, ben şimdi emzirme döneminde filan da diyetle devam etmeye karar verdim, çok daha sağlıklı hissediyorum.MaşAllahdiyet gerçekten işe yarıyor ama amaç zayıflamak değil kesinlikle ideal kiloyu koruyup daha sağlıklı beslenip miniklere kilo aldırmak. 2 hafta önceki kilomla aynıyım mesela bebeğim güzel bir şekilde almış
Grupta birkaç kişiyle aynı görünüyor doğum tarihleri bakalım hangi tarihte gelmek isteyecekler. Sizde de mi gebelik şekeri var yoksa?
Aile hekimine geçen ay gittim 98 kilo cikmistim,kalp atışını duymuştu.Bende bebeğimin kalp atışını duymak için sağlık ocağına gitmek istiyorum ama çok kilolu olunca zor duyuluyormuş ? Siz kaç kilosunuz böyle bişey var mı
Sana da geçmiş olsun şekerim Allah bi daha yaşatmasın ,içimi rahatlattinBen iki kere düştüm canım bir kere evde bi kere dışarıda ve doktorum ve çok rahatlattı bu konuda. Bebek hareketli suyun gelmedi kanama ağrın yoksa bi sorun yoktur dedi. Ben tabi yine de kontrole gittim ama bişey yoktu. Sende korkmave dikkat et. Ben öyle olduktan sonra kocam lavaboya gitsem elimden tutup götürüyor düşün
kaynananı niye takıyorsun boşversene
Bende 1,5 en fazla 2 litre içiyorum aslında biraz artirmam lazım.Tuvalete kalkmıyorum .Akşam yatıp sabah kalkıyorum ,son deliksiz uyumalar zatenSelam günaydın kızlar. Gece kaç defa uyandığımı ve tuvalete gittiğimi gerçekten sayamıyorum artıkTek ben miyim böyle olan yoksa grupta var mı benim gibi
Çok yüksek değilsin aslında benim ideal kilom 80 diyebilirim o kiloda iyi görünüyor ve iyi hissediyorum.102yle başladım şimdi 100 falanim .Kilolu başlayınca kilo pek istemiyorlar.Dr randevusunda biriyle karşılaştım 50 kiloyla falan başlamış yaklaşık 30 kiloya yakın aldım dedi ama ona pek bişey dememişler.Benim doktorda anlayışlı ama diyetisyen biraz sıkı yan gözlerle 200 gram almışsın diye parmak gösteriyor resmenbenim de muhtemel tarihim 18 Ekim :) bebeklerin çok azı tahmin edilen tarihte doğuyormuş, bakalım ne zaman doğacaklar.. Cumartesi kontrolüm var çok heyecanlıyım. ben çok yüksek kilo hamile kaldım. 80 kiloyla başladım. 88'e çıktım, sonra 3 hafta önce diyete başladım şimdi 87 ile devam ediyorum. Doğuma kadar kilomu korumayı daha fazla almamayı hedefliyorum.