Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Selam günaydın kızlar. Gece kaç defa uyandığımı ve tuvalete gittiğimi gerçekten sayamıyorum artık 😂 Tek ben miyim böyle olan yoksa grupta var mı benim gibi

Selam günaydın kızlar. Gece kaç defa uyandığımı ve tuvalete gittiğimi gerçekten sayamıyorum artık 😂 Tek ben miyim böyle olan yoksa grupta var mı benim gibi
Ben deli gibi gidiyorum😂 hem 5-6 litre su içiyorum diye hemde kızım en altta olduğu için tekme yiyorum 😂

Ben deli gibi gidiyorum😂 hem 5-6 litre su içiyorum diye hemde kızım en altta olduğu için tekme yiyorum 😂
Hahhaha dur kızım yapma 😂😂 Of ben de çok su içiyorum deli gibi gerçekten klozet, tuvalet kağıdı görmek istemiyorum 😂
Bi tekme attı az kalsın yatagı batırcaktım .o kadar tuvalet nerden geliyor anlamıyorum
hahah aynı aynııııı anlık pat diye geliyor nasıl tuvalete yetiştiğimi anlamıyorum delireceğim 😂

günaydıınnn. Bir ben anormalim galiba 😂 gün içinde çok su içtiğim için tuvalete gidiyorum 1-2 kere tekmesi yüzünden gitmişimdir. Tekmelerden idrar sıkışmalarından uyuyamayanları okudukça değişik hissediyorum 😂

günaydıınnn. Bir ben anormalim galiba 😂 gün içinde çok su içtiğim için tuvalete gidiyorum 1-2 kere tekmesi yüzünden gitmişimdir. Tekmelerden idrar sıkışmalarından uyuyamayanları okudukça değişik hissediyorum 😂
Kız maşallah desene mis gibi uyuyorsun nazar değdirme kalkıp ne yapacaksın 😂 Ben gerçekten zombi gibiyim gece 273277383 kere kalkmaktan ki 1 gibi uyuyup 5 te uyanıyorum her sabah eee bir de tuvalete kalk yat pertim çıkıyor 😂😂😂

Kızlaar ben kontrole gittim kendi kilom hala aynı 2 haftadır diyetteyim bu arada miniğim 1.300 gr neredeyse suyum da azalmış çok şükür gelişimimiz gayet iyi görünüyor o kadar mutluyum kii. Başta benimki de eliyle kapatmış yüzünü sıpacık ama iki gıdıklayınca harekete geçti ve yandan görebildik.
Çok tatlıı benim şimdiden yiyesim geliyor 🤭😄
benim de muhtemel tarihim 18 Ekim :) bebeklerin çok azı tahmin edilen tarihte doğuyormuş, bakalım ne zaman doğacaklar.. Cumartesi kontrolüm var çok heyecanlıyım. ben çok yüksek kilo hamile kaldım. 80 kiloyla başladım. 88'e çıktım, sonra 3 hafta önce diyete başladım şimdi 87 ile devam ediyorum. Doğuma kadar kilomu korumayı daha fazla almamayı hedefliyorum.

Kız maşallah desene mis gibi uyuyorsun nazar değdirme kalkıp ne yapacaksın 😂 Ben gerçekten zombi gibiyim gece 273277383 kere kalkmaktan ki 1 gibi uyuyup 5 te uyanıyorum her sabah eee bir de tuvalete kalk yat pertim çıkıyor 😂😂😂
Bir yerlerimi kaşıyım 😅😅😅 bir arkadaş çocuk doğduğunda da hamileyken uyandığın saatlerde uyanıyor dedi bakalım nasıl olacak 🤔

Bir yerlerimi kaşıyım 😅😅😅 bir arkadaş çocuk doğduğunda da hamileyken uyandığın saatlerde uyanıyor dedi bakalım nasıl olacak 🤔
Bana da aynı şey söylendi umarım doğru değildir çünkü ben hep çok erken kalktım kalkmaya da devam ediyorum 😂 kesin bebem doğduktan sonra da uyumak isterim hahah hep öyle her şeyin tersi olur ya

Günaydın kızlar 👧 neredeyse bir çocuğumuz eylülün ikinci haftasından sorma doğurmaya başlarız 40 haftayı beklemiyor çoğu bebek 🫠 sezeryan zaten 38 gibi oluyor genelde

Kızlar geceleri uyuyamayanlar varmı havanında çok sıcakolmasıyla uykuya çok zor dalıyorum birde yatınca heryerim ağrıyor sanki damarlarım çekiliyor sabahlara kadar evde geziniyorum 🥺

Bana da aynı şey söylendi umarım doğru değildir çünkü ben hep çok erken kalktım kalkmaya da devam ediyorum 😂 kesin bebem doğduktan sonra da uyumak isterim hahah hep öyle her şeyin tersi olur ya
İnşallah kolay olurlar bizi yormazlar 🙏🏻
Hanımlar depend aldınız mı, bedenini felan nasıl ayarlayacağız?

benim de muhtemel tarihim 18 Ekim :) bebeklerin çok azı tahmin edilen tarihte doğuyormuş, bakalım ne zaman doğacaklar.. Cumartesi kontrolüm var çok heyecanlıyım. ben çok yüksek kilo hamile kaldım. 80 kiloyla başladım. 88'e çıktım, sonra 3 hafta önce diyete başladım şimdi 87 ile devam ediyorum. Doğuma kadar kilomu korumayı daha fazla almamayı hedefliyorum.
MaşAllah 🧿 diyet gerçekten işe yarıyor ama amaç zayıflamak değil kesinlikle ideal kiloyu koruyup daha sağlıklı beslenip miniklere kilo aldırmak. 2 hafta önceki kilomla aynıyım mesela bebeğim güzel bir şekilde almış 🧿 Grupta birkaç kişiyle aynı görünüyor doğum tarihleri bakalım hangi tarihte gelmek isteyecekler. Sizde de mi gebelik şekeri var yoksa?

MaşAllah 🧿 diyet gerçekten işe yarıyor ama amaç zayıflamak değil kesinlikle ideal kiloyu koruyup daha sağlıklı beslenip miniklere kilo aldırmak. 2 hafta önceki kilomla aynıyım mesela bebeğim güzel bir şekilde almış 🧿 Grupta birkaç kişiyle aynı görünüyor doğum tarihleri bakalım hangi tarihte gelmek isteyecekler. Sizde de mi gebelik şekeri var yoksa?
çok şükür gebelik şekeri çıkmadı bende, ama kilom fazla olduğu için takipte kalalım diyetle devam edelim dedi doktorum. iyiki de öyle yapmışız, ben şimdi emzirme döneminde filan da diyetle devam etmeye karar verdim, çok daha sağlıklı hissediyorum.

Bende bebeğimin kalp atışını duymak için sağlık ocağına gitmek istiyorum ama çok kilolu olunca zor duyuluyormuş ? Siz kaç kilosunuz böyle bişey var mı
Aile hekimine geçen ay gittim 98 kilo cikmistim,kalp atışını duymuştu.

Ben iki kere düştüm canım bir kere evde bi kere dışarıda ve doktorum ve çok rahatlattı bu konuda. Bebek hareketli suyun gelmedi kanama ağrın yoksa bi sorun yoktur dedi. Ben tabi yine de kontrole gittim ama bişey yoktu. Sende korkma🥰 ve dikkat et. Ben öyle olduktan sonra kocam lavaboya gitsem elimden tutup götürüyor düşün 😂 kaynananı niye takıyorsun boşversene
Sana da geçmiş olsun şekerim Allah bi daha yaşatmasın ,içimi rahatlattin🥰
Bende 1,5 en fazla 2 litre içiyorum aslında biraz artirmam lazım.Tuvalete kalkmıyorum .Akşam yatıp sabah kalkıyorum ,son deliksiz uyumalar zaten😂
Çok yüksek değilsin aslında benim ideal kilom 80 diyebilirim o kiloda iyi görünüyor ve iyi hissediyorum.102yle başladım şimdi 100 falanim .Kilolu başlayınca kilo pek istemiyorlar.Dr randevusunda biriyle karşılaştım 50 kiloyla falan başlamış yaklaşık 30 kiloya yakın aldım dedi ama ona pek bişey dememişler.Benim doktorda anlayışlı ama diyetisyen biraz sıkı yan gözlerle 200 gram almışsın diye parmak gösteriyor resmen😀

Günaydın bu arada🌹

Back
X