Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Kızlar merhaba. 26+3 haftalık hamileyim. Ekim sonu kasım başı demişti ilk başta doktorum. Ama erken doğum riskim var. Bebeğin kıyafetlerini şimdi yıkamaya başlasam çok mu erken olur ? Dolabına yerleştiricem yıkayınca ama bir şey olur mu emin olamadım

Evet her doğumun kendine göre zorluğu ve kolaylığı var.Normal doğumda o an ömürden ömür gidiyor sezeryanda anestezi etkisi geçince😶Yatsan yatamiyosun kalksan kalkamiyosun,oksurmemek için dua ediyorsun.Ama 2 3 güne çok yoğun ağrı kalmıyor ve süt konusunda hiç belli olmuyor benim anında gelmiştiBenim nasıl sezeryan olacagim önceden de belli değildi. Ameliyathaneye girdim ,nasıl tercih edersin dediler bende spinali seçtim. Şimdi acaba eskisi gibi güzel geçer mi yoksa genel mi olsam diyorum ama deliyimdir narkozun etkisi geçince hastaneyi yıkarım gibime geliyor😀Hayırlısı bakalım.
Ay evet ben de anestezi konusunda kesinlikle spinal tercih ederim lisedeyken küçük bi işlem geçirmiştim babamın ısrarıyla çıkınca sabaha kadar adama sövmüşüm opudan sonra da biraz kafam güzeldi videoya falan almışlar terbiyesizler dbksjfkf Süt konusunu da bilmiyorum son 1 aydır birkaç damla bişey geliyor hatta bazen kıyafetime falan geçiyor ama doğum sonrasında nasıl olur acaba 🫠

Kızlar merhaba. 26+3 haftalık hamileyim. Ekim sonu kasım başı demişti ilk başta doktorum. Ama erken doğum riskim var. Bebeğin kıyafetlerini şimdi yıkamaya başlasam çok mu erken olur ? Dolabına yerleştiricem yıkayınca ama bir şey olur mu emin olamadım
Merhaba, inşallah tam vaktinde gelir önce gelmez 🙏🏼 28+5 benim bebiş, erken doğum riskim vs yok ama ilerleyen haftalarda belki uğraşamam diye geçen hafta yıkadım, ütüledim, yerleştirdim. Birkaç hafta içinde sen de yapabilirsin erken olmaz.

Bizim kızların çoğu halletti ben de dahil, son aylarda ağırlaşıp yapamayız diye hepsini yıkayıp ütüleyip kaldırdık 🌸

Erken değil yıkayıp yelrestirebilirsin bişey olmaz.Ben de 26+5. haftadayim,doğumum büyük olasılık Ekim ortası olur diye düşünüyorum inş

Merhaba, inşallah tam vaktinde gelir önce gelmez 🙏🏼 28+5 benim bebiş, erken doğum riskim vs yok ama ilerleyen haftalarda belki uğraşamam diye geçen hafta yıkadım, ütüledim, yerleştirdim. Birkaç hafta içinde sen de yapabilirsin erken olmaz.
İnşallah çok teşekkür ederim, sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 yavaştan başlayayım bende o zaman 💖

İlk dogumumu şehir dışında yaptım benim annem babam kardeşlerim ve eşimin anne ve babasi dışında kimse gelmedi 😀
Bu dogumumu bulunduğum yerde yaparsam da zaten benim sulalem İstanbul da esiminde pek akrabası yok belki komşular falan gelir .Cikolata disinda birşey almayacagim.Mevlut de yaparmiyim ona da emin değilim.Yapmayi düşünürsem gülsuyu almayı düşünüyorum bir de yanına minik paketlerde gül lokumu.

Benimde oğlanda okula gidiyor o konuda pek endişem yok gibi.Cunku anne sütü maşallah o kadar koruyucu ki .
anne sutu korur mu diyorsun, umarim oyle olur 🙏🏻 zira ne kadar gelmesinler desek de birileri gelecek elbet, benim kendi arkadas cevrem baska sehirde o nedenle gelen cok olmaz ama annemin cevresi bir ordu mahiyetinde oldugu icin cekiniyorum.

Back
X