Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    187
Bebeğim dün gece karnımda gerçekten parti verdi yani böyle bir hareketlilik yok. Kız dur diyorum sağa dönüyorum sola dönüyorum sirt ustu yatiyorum yok halay çekti resmen içerde 😂 en son kalkıp biraz yurudum salladim saga sola gobegi bebegi uyutup oyle yattım. Yani daha doğmadan gece uyanip kendini uyutturdu bana inanilmaz:D

bugün şeker yüklemesi yaptırdım şekerim normal çıktı. kolesterolüm biraz yüksek onun için de yumurta tereyağlı yemekler yemeyi kesmemi söyledi sarısı yükseltebilirmiş. günlük bir tane mutlaka yiyordum bebek için düzenli olarak. artık yemiyorum zaten bıkmıştım. sabahları meyve yiyip yoğurt tüketiyorum şekeri dengelemesi için. gün içerisinde de salata ağırlıklı. yine de alıyorum anlamadım
Direk güne şekerli meyve ile başlama canım . Birde mesela akşam yemekleri çok önemli karbonhidrat alımını dengede tut almassın. Yani almıyosun inanki bak kardeşim 10 kilo almıştı gebelik şekeri çıktı düzenli beslenmeye başladı oda 1 kilo vermiş 🤣 oda şaşırıyor nasıl oldu diye çünki karbonhidrat a abanmak yerine sağlıklı şeyler tüketiyorsun.

Aile hekimine geçen ay gittim 98 kilo cikmistim,kalp atışını duymuştu.

Sana da geçmiş olsun şekerim Allah bi daha yaşatmasın ,içimi rahatlattin🥰

Bende 1,5 en fazla 2 litre içiyorum aslında biraz artirmam lazım.Tuvalete kalkmıyorum .Akşam yatıp sabah kalkıyorum ,son deliksiz uyumalar zaten😂

Çok yüksek değilsin aslında benim ideal kilom 80 diyebilirim o kiloda iyi görünüyor ve iyi hissediyorum.102yle başladım şimdi 100 falanim .Kilolu başlayınca kilo pek istemiyorlar.Dr randevusunda biriyle karşılaştım 50 kiloyla falan başlamış yaklaşık 30 kiloya yakın aldım dedi ama ona pek bişey dememişler.Benim doktorda anlayışlı ama diyetisyen biraz sıkı yan gözlerle 200 gram almışsın diye parmak gösteriyor resmen😀

Günaydın bu arada🌹
Çok az içiyorsun ama suyuuuuu 🥺 kesinlikle arttırman lazım

Olsun canım daha zamanın çok her gün bir şeyler değişiyor, sizin için ne en sağlıklısıysa o olsun, maşallah bebişin de büyümüş, sağlıkla büyüsün ❤️
İnşallah canım inşallah 😍 en azından vajinadaki ağrıların karnımdaki sertliklerin sebebi belli olmuş oldu pozisyondanmış, hele sabah popişi bir dayadı göbeğim yamuk gittim hastaneye 😂 kaburgalardaki ağrı da kafası yukarıda olduğu için oluyormuş 🧸 Buraya kadar geldik bundan sonrasını da sağlıklı bir şekilde atlatırsak gerisi çok önemli değil aslında sağlıkla doğsunlar da ister sezeryanla ister normal doğum 🌸❤️

İnşallah canım inşallah 😍 en azından vajinadaki ağrıların karnımdaki sertliklerin sebebi belli olmuş oldu pozisyondanmış, hele sabah popişi bir dayadı göbeğim yumuk gittim hastaneye 😂 kaburgalardaki ağrı da kafası yukarıda olduğu için oluyormuş 🧸 Buraya kadar geldik bundan sonrasını da sağlıklı bir şekilde atlatırsak gerisi çok önemli değil aslında sağlıkla doğsunlar da ister sezeryanla ister normal doğum 🌸❤️
Ben de aynısını diyorum, benim ilk doğumum hem erken hem acil oldu normal doğumdu doğumda kanamam kesilmediği için gerçek anlamda ölümden döndüm ama şimdi diyorum ki yine olsa yine doğururum her doğm bir olmaz he normal istiyorum ama doktorum neşe uğraşamam sezaryen olmalısın derse de napalm boynumuz kıldan ince 😃😃 benim için de hiç sorun değil ne olursa olsun ya sonuçta çekeceğin ağrı sızı max on gün dünyanın sonu değil ya

Ben de aynısını diyorum, benim ilk doğumum hem erken hem acil oldu normal doğumdu doğumda kanamam kesilmediği için gerçek anlamda ölümden döndüm ama şimdi diyorum ki yine olsa yine doğururum her doğm bir olmaz he normal istiyorum ama doktorum neşe uğraşamam sezaryen olmalısın derse de napalm boynumuz kıldan ince 😃😃 benim için de hiç sorun değil ne olursa olsun ya sonuçta çekeceğin ağrı sızı max on gün dünyanın sonu değil ya
Cidden ağrısı sızısı değil de sütüm gelmez bebiş için eğilip doğrulamam vs öyle dertlerle sezeryan istemiyodum yoksa normal doğuma da girdim sezeryana da girdim normal doğum da kendine göre zor kesi atilmasa bile yırtık olma ihtimali var yine dikiş atılıyor bide onun bakımı daha zor enfeksiyona daha yatkın. Normal doğumun başta komplikasyonu yok gibi gözüküyor ama 40 li yaşlardan sonra idrar kaçırma, sarkma gibi sorunlar da çok yaşanıyor. Estetik kaygılar da cabası yani karındaki dikis izine bi Krem kullanıyosun en kötü lazer tedavisi geçiyor ama vajinal öyle mi.. Her türlü doğum kendine göre zor kişiden kişiye de fark ediyor sabah 5te aldığım bi sezeryan hastası vardı doğum yaptı kata çıktı saat 7de saçını makyajını yapmaya başladı kız bacağını ne ara hissettin de ne ara kalktın dedim ben yatamam misafirlerim gelcek demişti, inşallah biz de onun gibi oluruz 😂😂

İnşallah kolay olurlar bizi yormazlar 🙏🏻
Hanımlar depend aldınız mı, bedenini felan nasıl ayarlayacağız?
Ben geçen doğumumda 1 paket almıştım ama sanırım bunda 2 tane alcam ben 87 koydum doğm yaptığımda xl olmuştu. Şimdi yine xl almayı düşünüyorum 80 kiloyum doğuma kadar alırım daha

Hahhaha dur kızım yapma 😂😂 Of ben de çok su içiyorum deli gibi gerçekten klozet, tuvalet kağıdı görmek istemiyorum 😂

hahah aynı aynııııı anlık pat diye geliyor nasıl tuvalete yetiştiğimi anlamıyorum delireceğim 😂
Zaten bu ara en yakın arkadaşımız oldu mutfak ve tuvalet en çok onları ziyarete gidiyoz 😀😀

Cidden ağrısı sızısı değil de sütüm gelmez bebiş için eğilip doğrulamam vs öyle dertlerle sezeryan istemiyodum yoksa normal doğuma da girdim sezeryana da girdim normal doğum da kendine göre zor kesi atilmasa bile yırtık olma ihtimali var yine dikiş atılıyor bide onun bakımı daha zor enfeksiyona daha yatkın. Normal doğumun başta komplikasyonu yok gibi gözüküyor ama 40 li yaşlardan sonra idrar kaçırma, sarkma gibi sorunlar da çok yaşanıyor. Estetik kaygılar da cabası yani karındaki dikis izine bi Krem kullanıyosun en kötü lazer tedavisi geçiyor ama vajinal öyle mi.. Her türlü doğum kendine göre zor kişiden kişiye de fark ediyor sabah 5te aldığım bi sezeryan hastası vardı doğum yaptı kata çıktı saat 7de saçını makyajını yapmaya başladı kız bacağını ne ara hissettin de ne ara kalktın dedim ben yatamam misafirlerim gelcek demişti, inşallah biz de onun gibi oluruz 😂😂
Maşallah ne güzel inşallah sağlıkla şu süreci atlatırız, bugün kontrolüm var her hafta olduğu gibi jsjdjd inşallah yine sorun yoktur yani minimum derecede vardır diyim 😃

Maşallah ne güzel inşallah sağlıkla şu süreci atlatırız, bugün kontrolüm var her hafta olduğu gibi jsjdjd inşallah yine sorun yoktur yani minimum derecede vardır diyim 😃
İnşallah yine güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle 🙏🏻 kızçenle konuş biraz daha dayansın biz de onu görmek için sabırsızlanıyoruz ama daha çok erken 😂🌸

çok şükür gebelik şekeri çıkmadı bende, ama kilom fazla olduğu için takipte kalalım diyetle devam edelim dedi doktorum. iyiki de öyle yapmışız, ben şimdi emzirme döneminde filan da diyetle devam etmeye karar verdim, çok daha sağlıklı hissediyorum.
İyi bari gene de şanslısın 😌 Evet vücut kendine geliyor gerçekten aldığın veya verdiğin 3,5 kilo bile farkediyor ama benim sorunum kendimi karbonhidrata ve şekere çok alıştırmıştım o yüzden biraz zorlanıyorum çabuk acıkıyorum tatlı krizlerim tutuyor minik tırtılım için sıkıyorum dişimi artık.

Evet her doğumun kendine göre zorluğu ve kolaylığı var.Normal doğumda o an ömürden ömür gidiyor sezeryanda anestezi etkisi geçince😶Yatsan yatamiyosun kalksan kalkamiyosun,oksurmemek için dua ediyorsun.Ama 2 3 güne çok yoğun ağrı kalmıyor ve süt konusunda hiç belli olmuyor benim anında gelmiştiBenim nasıl sezeryan olacagim önceden de belli değildi. Ameliyathaneye girdim ,nasıl tercih edersin dediler bende spinali seçtim. Şimdi acaba eskisi gibi güzel geçer mi yoksa genel mi olsam diyorum ama deliyimdir narkozun etkisi geçince hastaneyi yıkarım gibime geliyor😀Hayırlısı bakalım.

Back
X