Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Ben de minyonum ona da yorumlamak istiyorum tabi ama yine de korkuyorum. Temmuzun ortasında bi hasta oldum enfeksiyon çıktı ondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama son kontrollerde hep 2 hafta geri. Umarım her şey yolunda gider sağolun cevabınız için

H Hasretimm123 canım nasıl oldun. İnşallah kuzucugun 2 3 hafta daha dayanır. Ne kadar içerde kalsa kar. Ama bu gun yarın doğsa bile haftan küçük değil 2 kilo olana kadar Dr lar bakar sonra çıkarırlar.

Mehlika Çok sevindim bu haftayida atlattin böyle böyle azalticaksiniz zamanı inşallah

Kızlar bişey sorucum bugün sabahtan beri bebiş bir yerde toplanıyor sonra düzeliyor ama toplandığında karnım çok sert normal mi? 28+5
Valla benim karnım genelde çok sert, arada özellikle bi yerlerini dayadığını hissediyorum o zamanlar zaten taş gibi

Kızlar bişey sorucum bugün sabahtan beri bebiş bir yerde toplanıyor sonra düzeliyor ama toplandığında karnım çok sert normal mi? 28+5
Sadece bebek yeri mi sert yoksa her yeri mi sert karnının bide sertleşince basınç hissediyor musun

Rabbim yavrularımızı bize bagışkasın benimde 1 cm acıklık rahim ağzı yumuşamış suyun hepsi boşaldı 34 e kadar tutmaya çalışacaklar
Dualarımız seninle canım inşallah hersey yolunda gider sağlıkla alırsın kucağına

Çıktım canım hunileşme ve kısalık aynı çok şükür ki kısalma pek yok 18mm dayanmaya çalışıyoruz işte, sancım da çıkmadı çok şükür
Çok iyi canım aynı olması az kaldı 30 lu haftalara dualarım seninle

Alt karın kısmı komple sert ve bel ağrım var
Canım benim de ilk bebek toplanması sanıyordum doktorum da ısrarla o bebek toplanması demişti sonra onun yanındayken olduğunda kasma olduğunu anladı NST’ye bağladı kasılmalar çıktı Ama korkulacak bir şey değil çünkü önemli olan 5 dakikada 1 gelmesi Gün içinde birkaç kere olması önemli değil yani sadece dikkat etmen gerekiyor zaten pozisyon değiştirdiğinde geçmesi gerekiyor yalancı doğum kasılmalarının bol su tüket israhat et

Bugün bütün gün çok sertti hala sert duş aldım ama aynı

Kızlar bana dua edin 31 haftada gece suyum geldi yatış yapıldı bekliyoruz
canim dualarim seninle yatisin yapilmis, kontrol altindaymissin, en dogru mudahaleyi yapacaklardir muhakkak. ikiniz icin de en uygun zamanda gelsin umarim minnos

benim cok yakin bi’ arkadasimin yillar evvel iste calisirken 30. haftada suyu geldi bir anda, apar topar hastaneye gittik, aile buyugu, tecrubeli birileri de yoktu maalesef yanimizda, kontroller neticesinde dogum gerceklessin dediler, doguma aldilar gecesine, sonrasinda biraz hastanede misafir ettiler ama her sey kontrolleri altinda ilerledigi icin cok sukur ikisi de sagliklarindan bir sey kaybetmediler, simdi kocaman oldu oglu, maasallahi var, cok var boyle ornek, sen icini ferah tutmaya calis, biz de dualarimizi gondeririz sana, bak bugune kadar geldik hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…