Canim ben doktoruma sordum gunde 3-4defa oluyordu benimde normal dedi banaKızlar bişey sorucum bugün sabahtan beri bebiş bir yerde toplanıyor sonra düzeliyor ama toplandığında karnım çok sert normal mi? 28+5
Ay gerçekten mi çok teşekkür ederim çok korktumCanim ben doktoruma sordum gunde 3-4defa oluyordu benimde normal dedi bana
Benim oğluşta öyle ya bu aralar hep toplanıyor benimki baş aşaği muhmemelen totosunu dayiyo sipacik çok rahatsz ediyor yaAy gerçekten mi çok teşekkür ederim çok korktumuzanınca düzeliyor gibi oluyor ayağa kalkınca çok sert çok korktum
Ben de minyonum ona da yorumlamak istiyorum tabi ama yine de korkuyorum. Temmuzun ortasında bi hasta oldum enfeksiyon çıktı ondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama son kontrollerde hep 2 hafta geri. Umarım her şey yolunda gider sağolun cevabınız içinBen en başlardayken doktorla bunu konuşmuştum. Bana aynen şöyle demişti. Her kontrolde 1-2 hafta önden ya da geriden gelmesi problem değil. Sonuçta çok uzun boylu anne babanın çocuğunun boy kilosu ile minyon çiftlerin çocuğunun boy kilosu gelişimi aynı olamaz. Genetik şeyler bunlar. Bizim için önemli olan bi ölçümde 2 hafta ileride birinde 1 hafta geride gibi birbiriyle uyuşmaz dengesizlikler olursa ciddiye alırız. Ya da bi önceki ölçümden sonra 2. Ye gelindiğinde gelişim göstermezse problem demişti
Bakıldı onlara suyuma da bakıldı onlar normal dedi doktorum. Nst ile takip edildi idrar da bakıldı sorun yok dediDetaylı ultrasonda rahimi besleyen damarların birinde yavaş kan akışı vs varmıydı ?
Valla benim karnım genelde çok sert, arada özellikle bi yerlerini dayadığını hissediyorum o zamanlar zaten taş gibiKızlar bişey sorucum bugün sabahtan beri bebiş bir yerde toplanıyor sonra düzeliyor ama toplandığında karnım çok sert normal mi? 28+5
Hayırlısıyla inşallah kuzum allahım sağlıkla kavuştursun evladınaUok canm emr tanısı bu 34 .haftaya kadar antibiyotik ve sancı kesme şeklinde ilerliyorlar .
Sadece bebek yeri mi sert yoksa her yeri mi sert karnının bide sertleşince basınç hissediyor musunKızlar bişey sorucum bugün sabahtan beri bebiş bir yerde toplanıyor sonra düzeliyor ama toplandığında karnım çok sert normal mi? 28+5
Alt karın kısmı komple sert ve bel ağrım varSadece bebek yeri mi sert yoksa her yeri mi sert karnının bide sertleşince basınç hissediyor musun
Dualarımız seninle canım inşallah hersey yolunda gider sağlıkla alırsın kucağınaRabbim yavrularımızı bize bagışkasın benimde 1 cm acıklık rahim ağzı yumuşamış suyun hepsi boşaldı 34 e kadar tutmaya çalışacaklar
epey oldu ben olali canim, 20 ve 24’te olmustum, doktorum ve aile hekimim o sekilde yonlendirdi fakat farkli yonlendirmeler de olabiliyor burada gordugum kadariyla.Kaçıncı haftalarda olmuştun canım
Çok iyi canım aynı olması az kaldı 30 lu haftalara dualarım seninleÇıktım canım hunileşme ve kısalık aynı çok şükür ki kısalma pek yok 18mmdayanmaya çalışıyoruz işte, sancım da çıkmadı çok şükür
Canım benim de ilk bebek toplanması sanıyordum doktorum da ısrarla o bebek toplanması demişti sonra onun yanındayken olduğunda kasma olduğunu anladı NST’ye bağladı kasılmalar çıktı Ama korkulacak bir şey değil çünkü önemli olan 5 dakikada 1 gelmesi Gün içinde birkaç kere olması önemli değil yani sadece dikkat etmen gerekiyor zaten pozisyon değiştirdiğinde geçmesi gerekiyor yalancı doğum kasılmalarının bol su tüket israhat etAlt karın kısmı komple sert ve bel ağrım var
Bugün bütün gün çok sertti hala sert duş aldım ama aynıCanım benim de ilk bebek toplanması sanıyordum doktorum da ısrarla o bebek toplanması demişti sonra onun yanındayken olduğunda kasma olduğunu anladı NST’ye bağladı kasılmalar çıktı Ama korkulacak bir şey değil çünkü önemli olan 5 dakikada 1 gelmesi Gün içinde birkaç kere olması önemli değil yani sadece dikkat etmen gerekiyor zaten pozisyon değiştirdiğinde geçmesi gerekiyor yalancı doğum kasılmalarının bol su tüket israhat et
Eğer tüm karın tüm gün sertse o normal karnım büyüyor kasılma ara ara olurBugün bütün gün çok sertti hala sert duş aldım ama aynı
Evet canımHayırlısıyla inşallah kuzum allahım sağlıkla kavuştursun evladınahastanede kalacaksın dimi
İşte kalması için çabalıyorlar canmmH Hasretimm123 canım nasıl oldun. İnşallah kuzucugun 2 3 hafta daha dayanır. Ne kadar içerde kalsa kar. Ama bu gun yarın doğsa bile haftan küçük değil 2 kilo olana kadar Dr lar bakar sonra çıkarırlar.
canim dualarim seninleKızlar bana dua edin 31 haftada gece suyum geldi yatış yapıldı bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?