Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Çok şükür biz iyiyiz canm elhamdülillah bi sıkıntı yok

Kızlar Crp yi düşürecek doğal bi yöntem bilen var mı? Benim Crp 46 çıkmış. O da trombositlerimi çok düşürdü yükseltemiyoruz çaresiz kaldık. Viral bi enfeksiyon olduğu için antibiyotik de vermedi doktor. Ama bu crp yi bi şekilde düşürmem gerek. Noluuuurrr yardım

Canımmmm çoook çooook sevindimmm sağ Salim almışsın yavrularını kucağına allahım sağlıkla mutlulukla evinize gitmeyi nasip etsin

Canım çok teşekkür ediyorum Allahım herkese sağlıklı güzel günler nasip etsin

Hiiiç bilmiyorum kuzum doktorlar ne diyor , dualarım şifa bekleyenler için hep

Hiçbir bilgim yok. Allah acil şifalar versin diyebildim sadece

Gözün aydın tekrardan canım. Zor zamanlarında atlattın bak bebişko da gözetimde ,emin ellerde

Aynen canım bana da doktor krem verdi de dediğin gibi pek zorunlu olmadıkça kullanmamak gerekiyormuş diye duyduğum için hani doğal bi çözümü falan olan var mıdır diye bi sorayım demiştim bende
Zeytinyağı sür diyen oldu büyüklerimden de cesaret edemedim o bölgeye sürmeye

Evet canım şimdi çıktım çok şükür yine gelen hafta ile aynı evet kısa hunileşmem falan var ama ilerlememiş olması iyi bir şey
Böyle böyle riskli haftalar geçti çok şükür az kaldı

Kızlar iki gün önce idrar vermiştim temiz çıktı ama sarı akıntım la birlikte sıvı akıntı arttı gibi sanki bi endişelendim su gibi olması garibime gidiyor normalmidir ki

Canım benim sağlıkla eve geçtiğiniz günlerde gelecek inşallah kibristaydin yanlış hatırlamıyorsam bende öyle, birşeye ihtiyaç olursa vs hiç çekinme hemen ses et lütfen

Dut kurusu kaynatıp iç

Ahh ahh o agrınsen genel anestezi oldugun için cok hissettin. Ben belde aşagı uyuşunca uyuşukluk gitmeden muayeneyi yaptı cok aşırı bi ağrı hssetmedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…