- 31 Ekim 2023
- 363
- 387
- 23
Ay inşallah o zaman geçmez kuzuma ya kıyamamEvet kuzum genetik bir hastalık ve belli bir tedavisi yok .. çok dikkat etmen gerekiyor sadece.. çok aşırı kanamalı durumlarda iğne veya ilaç kullanılıyor ..
Çok şükür biz iyiyiz canm elhamdülillah bi sıkıntı yok@Umayis H Hasretimm123 canlarım nasılsınız?
Kızlar mide yanması için ayran, yoğurt, muz, haşlama patates, leblebi çok iyi geliyor bana. Hiç ilaç içmedim yanma için, zaten yeterince fazla ilaç kullanıyorum
Bebek bakım ürünlerinde; biodermanın saç ve vucut şampuanını tercih ettim mavi bir şişesi var. Abcderm ismi. Mustelanın vucut nemlendiricisini aldım. Pişik için de sudocream önermişti bir ebe, ondan aldım.
Bir de bioderma atoderm serisi bebeklere de kullanılıyor. Kendimde var gerekirse ona da kullanırım die düşündüm.
Canımmmm çoook çooook sevindimmmKızlar soran herkese teşekkür ederim. Bebekler inşallah iyi olacak. Bende toparlanmaya başladım. Sezeryandan o kadar korkmayın. Ben genel anestezi olduğumdan ameliyat sonrası hemen uyandım karnımı bastırdılar orda ölğyorum sandım onun dışında geçti sadece bir parol kullandım. Sonra gayet iyiydi ayağa kalkınca da zorlanmadım pek korkuyordum ama öyle olmadı. Sadece gaz sancısı zorladı ama sonunda yaptım ve geçti.
Canım çok teşekkür ediyorumKuzucum bebeğinle iyi olmanıza çok ama çok sevindim. Kötü talihsizlikler yaşamışsın ama inşallah bundan sonra hiç bu tarz bir şey yaşamazsınUmarım yeni eviniz ve düzeniniz size bebeğinizle birlikte şans getirir
Ben Siveno tercih ettim, içerikleri çok temiz diyeKızlar şampuan Bebek yağı pişik kremi olarak hangisini aldınız Sebamed almayı düşünüyorum sizler hangisini aldiniz
Ne demek, iyi gelir inşallahBu saydıklarını listeye ekledimm eve gittiğim gibi patates haşliycam kendime zaten çok severimÇok sağ ol
Hiiiç bilmiyorum kuzum doktorlar ne diyor , dualarım şifa bekleyenler için hepKızlar Crp yi düşürecek doğal bi yöntem bilen var mı? Benim Crp 46 çıkmış. O da trombositlerimi çok düşürdü yükseltemiyoruz çaresiz kaldık. Viral bi enfeksiyon olduğu için antibiyotik de vermedi doktor. Ama bu crp yi bi şekilde düşürmem gerek. Noluuuurrr yardım
Çok şükür canımÇok şükür biz iyiyiz canm elhamdülillah bi sıkıntı yok
Hiçbir bilgim yok. Allah acil şifalar versin diyebildim sadeceKızlar Crp yi düşürecek doğal bi yöntem bilen var mı? Benim Crp 46 çıkmış. O da trombositlerimi çok düşürdü yükseltemiyoruz çaresiz kaldık. Viral bi enfeksiyon olduğu için antibiyotik de vermedi doktor. Ama bu crp yi bi şekilde düşürmem gerek. Noluuuurrr yardım
Gözün aydın tekrardan canım. Zor zamanlarında atlattın bakKızlar soran herkese teşekkür ederim. Bebekler inşallah iyi olacak. Bende toparlanmaya başladım. Sezeryandan o kadar korkmayın. Ben genel anestezi olduğumdan ameliyat sonrası hemen uyandım karnımı bastırdılar orda ölğyorum sandım onun dışında geçti sadece bir parol kullandım. Sonra gayet iyiydi ayağa kalkınca da zorlanmadım pek korkuyordum ama öyle olmadı. Sadece gaz sancısı zorladı ama sonunda yaptım ve geçti.
Zeytinyağı sür diyen oldu büyüklerimden de cesaret edemedim o bölgeye sürmeyeAynen canım bana da doktor krem verdi de dediğin gibi pek zorunlu olmadıkça kullanmamak gerekiyormuş diye duyduğum için hani doğal bi çözümü falan olan var mıdır diye bi sorayım demiştim bende
Evet canım şimdi çıktım çok şükür yine gelen hafta ile aynı evet kısa hunileşmem falan var ama ilerlememiş olması iyi bir şeyMehlika canım bugün kontrolün vardı sanırım nasıl geçti
Böyle böyle riskli haftalar geçti çok şükür az kaldıEvet canım şimdi çıktım çok şükür yine gelen hafta ile aynı evet kısa hunileşmem falan var ama ilerlememiş olması iyi bir şey
Zorlayarak içmeye çalisiyorum canimBen bağımlıyım ya sanırım ne bileyim doyamıyorum hahahaaz kuzum içtiğin su miktarı şişmez karnın da bir şey olmaz bol bol içmen lazım bebiton da var bir de hava sıcak yaz ayındayız yani.
Canım benim sağlıkla eve geçtiğiniz günlerde gelecek inşallahKızı 1500 bekliyorduk 1757 doğdu erkek 1127 doğdu şimdi solunum cihazıyla nefes alıyorlar ama doktorum korktuğum olmadı dedi çok şükür umudum var kız için 3 haftaya çıkar dediler ama erkek için bir bir buçuk ay dedi. İyi olsunlar ne zaman çıkarlarsa baş göz üstüne
Dut kurusu kaynatıp içKızlar Crp yi düşürecek doğal bi yöntem bilen var mı? Benim Crp 46 çıkmış. O da trombositlerimi çok düşürdü yükseltemiyoruz çaresiz kaldık. Viral bi enfeksiyon olduğu için antibiyotik de vermedi doktor. Ama bu crp yi bi şekilde düşürmem gerek. Noluuuurrr yardım
Ahh ahh o agrınsen genel anestezi oldugun için cok hissettin. Ben belde aşagı uyuşunca uyuşukluk gitmeden muayeneyi yaptı cok aşırı bi ağrı hssetmedim .Kızlar soran herkese teşekkür ederim. Bebekler inşallah iyi olacak. Bende toparlanmaya başladım. Sezeryandan o kadar korkmayın. Ben genel anestezi olduğumdan ameliyat sonrası hemen uyandım karnımı bastırdılar orda ölğyorum sandım onun dışında geçti sadece bir parol kullandım. Sonra gayet iyiydi ayağa kalkınca da zorlanmadım pek korkuyordum ama öyle olmadı. Sadece gaz sancısı zorladı ama sonunda yaptım ve geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?