- 7 Şubat 2022
- 3.670
- 2.556
- 83
- 28
Olacak allahın izniyle canm benmİnşallah benim de öyle olur
Allah razı olsun canm benimMorm canım büyük geçmiş olsun sağlıklı olmanıza sevindim @Umayis senin adına çok mutlu oldum canım H Hasretimm123 hep böyle gülsün yüzünüz Allah evlatlarınıza ve size uzun ömür nasip etsin.
Teşekkür ederim canımMorm canım büyük geçmiş olsun sağlıklı olmanıza sevindim @Umayis senin adına çok mutlu oldum canım H Hasretimm123 hep böyle gülsün yüzünüz Allah evlatlarınıza ve size uzun ömür nasip etsin.
12 temmuzda şeker yüklemesi yaptırdım gebelik şekeri çıktı o tarihten bu yana toplam 4 kilo verdim. Zaten hamilelik boyunca diyetisyen eşliğinde 3 kilo almıştım toplamda aldığım kiloyla birlikte 4 kilo gitti. Bebeğim de kilo alıyor çok şükür yediklerim bebeğe yarayacak şeyler o yüzden endokrin ve perinatoloji benim kilo vermeme takılmadılar. Bence sorun olmaz bebek alıyorsa.Kızlar ben bu hafta tam 700 gr vermişim bir haftada niye böyle oldu anlamadım normal mi bu, yapay zeka 28. Haftadan sonra kilo kaybı beklemeyiz diyor, geçen hafta gittiğimde bebeğimin kilosu gayet iyiydi
Yediklerine dikkat ediyorsan olur canım bende veriyorum geri alıyorum .. Bebek kilo aldığı sürece sıkıntı yokKızlar ben bu hafta tam 700 gr vermişim bir haftada niye böyle oldu anlamadım normal mi bu, yapay zeka 28. Haftadan sonra kilo kaybı beklemeyiz diyor, geçen hafta gittiğimde bebeğimin kilosu gayet iyiydi
Canom sade soda,yoğurt,kefir vs iyi geliyor .. sık sık yersen aslında mide asitinin çıkmasını önleye bilirsinKızlar mide yanmasını ilaç kullanmadan hafifletebilen var mı? Hiç yaşamadığım için ilk birkaç hafta boğazımı üşüttüm sandım benSonra ayıktım aa bu mide yanması diye. Dün gece birkaç saat uyutmadı şu an da perişan etti, dediğim gibi hiç yaşamadığım için bilemedim salak gibi poğaça yedim sabah Ayran falan iyi gelir mi? Ofisteyim imkanlar kısıtlı
Bu hafta biraz iştahsızdım, 3-3 buçuk litre de su içiyorum o yüzden oldu galiba. Çok şükür ki bebeğimin kilosu iyi 2 hafta öndeydi en son12 temmuzda şeker yüklemesi yaptırdım gebelik şekeri çıktı o tarihten bu yana toplam 4 kilo verdim. Zaten hamilelik boyunca diyetisyen eşliğinde 3 kilo almıştım toplamda aldığım kiloyla birlikte 4 kilo gitti. Bebeğim de kilo alıyor çok şükür yediklerim bebeğe yarayacak şeyler o yüzden endokrin ve perinatoloji benim kilo vermeme takılmadılar. Bence sorun olmaz bebek alıyorsa.
Ediyorum canım bu hafta pek iştahım yoktu pek düzenli beslenemiyorum ama her gün kefir, süt, yoğurt ceviz gibi şeyleri ihmal etmiyorum.Yediklerine dikkat ediyorsan olur canım bende veriyorum geri alıyorum .. Bebek kilo aldığı sürece sıkıntı yok
Yok su kilo verdirmez bu haftalarda hiç zannetmiyorum en az 5 litre su içiyorum çünkü hiç kilo kaybetmemiştim, yeme kaynaklıdır kilo vermen. Endişe etme yavrun iyiymiş bakBu hafta biraz iştahsızdım, 3-3 buçuk litre de su içiyorum o yüzden oldu galiba. Çok şükür ki bebeğimin kilosu iyi 2 hafta öndeydi en son
Canom sade soda,yoğurt,kefir vs iyi geliyor .. sık sık yersen aslında mide asitinin çıkmasını önleye bilirsin
Soğuk süt çok iyi geliyor canım gavisgon bile etki etmiyor bana sadece soğuk süt iyi geliyorKızlar mide yanmasını ilaç kullanmadan hafifletebilen var mı? Hiç yaşamadığım için ilk birkaç hafta boğazımı üşüttüm sandım benSonra ayıktım aa bu mide yanması diye. Dün gece birkaç saat uyutmadı şu an da perişan etti, dediğim gibi hiç yaşamadığım için bilemedim salak gibi poğaça yedim sabah Ayran falan iyi gelir mi? Ofisteyim imkanlar kısıtlı
Evet canım çok şükür iyi,bir yandan kilo verdim diye sevinmiyorum da değil yaniYok su kilo verdirmez bu haftalarda hiç zannetmiyorum en az 5 litre su içiyorum çünkü hiç kilo kaybetmemiştim, yeme kaynaklıdır kilo vermen. Endişe etme yavrun iyiymiş bak
Hahah bizim bebeler fit mom olalım istiyorsa demek kiEvet canım çok şükür iyi,bir yandan kilo verdim diye sevinmiyorum da değil yaniama insanın aklına da şüphe düşüyor
Sağol canım içimi rahatlattın gerçekten teşekkür ederimHahah bizim bebeler fit mom olalım istiyorsa demek kiYok yok ben de ilk üzüldüm aldığım kiloları da kaybediyorum ya bebeğim beslenemezse falan diye ama maşallah pipilime yarıyor yediklerim. Doktorlar da sorun olmayacağını söylemişti, diyetisyenim de aynı şeyi söyledi o yüzden içim rahatladı. Senin de bak kuzun iyi, için rahat etsin
Ay ne demek canım benimSağol canım içimi rahatlattın gerçekten teşekkür ederim
Sade maden suyu, ayran ya da yoğurt, soğuk süt ben bir de leblebi yiyorum ya beni rahatlatıyor, geçen hafta doktora ölcem mide yanmalarından dedim de gaviscon verdi yineKızlar mide yanmasını ilaç kullanmadan hafifletebilen var mı? Hiç yaşamadığım için ilk birkaç hafta boğazımı üşüttüm sandım benSonra ayıktım aa bu mide yanması diye. Dün gece birkaç saat uyutmadı şu an da perişan etti, dediğim gibi hiç yaşamadığım için bilemedim salak gibi poğaça yedim sabah Ayran falan iyi gelir mi? Ofisteyim imkanlar kısıtlı
Olur öyle dediğim gibi bebeğin kilo alıyorsa hiç sorun yokEdiyorum canım bu hafta pek iştahım yoktu pek düzenli beslenemiyorum ama her gün kefir, süt, yoğurt ceviz gibi şeyleri ihmal etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?