Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Kızlar selam, bayadır yoktum şimdi baktım da en son mayısta yazmışım gruba.Ama hep takip ettim, okumadığım bir mesaj bile yoktur heralde.O yüzden her şeye hakimim Ama hep geriden geliyodum, bugün şu mesajı okurken mesela altta doğumdan bugüne 2 gün geçti yazıyordu.
Suan o kadar doğurmaya müsaitim ki plates topunu kullanmayı bırak video izlesem doğururum
İnanılmaz heyecanlandım okurken, çok şükür hem H Hasretimm123 hem U Umayis sağlıkla doğumlarını yapmışlar ve 3 tane bebişimiz dünyaya gelmiş resmen(Gerçi karnımızdayken de dünyadalar zaten) Maşallah onlara, sağlıkla gelişip annelerine kavuşsunlar en kısa zamanda inşallah

Bu arada internette gebelik şekeri hamile kadınların yüzde 3-5 inde görülür yazıyor.Ekim grubunda yüzde 3 ünde görülmüyor gibi daha çok ahsgf L luckykus , LadyNurr ve diğer tüm aç kalan hamile gardaşlarıma selam olsun Ben de sizdenim

artık bence görülmeyen kısım 3/5 kişidir

Kızlar iki gün önce idrar vermiştim temiz çıktı ama sarı akıntım la birlikte sıvı akıntı arttı gibi sanki bi endişelendim su gibi olması garibime gidiyor normalmidir ki
Canım benim de su gibi akıntı var sordum terlemekten oluyo dedi bir de progestandan dedi, hormonelmiş, sarı akıntı için 20.haftada bi fitil kullanmıştım geçmişti 26 dan bu yana tekrarladı o yüzen bir kere daha verdi aynı fitilden ama enfeksiyon yokmuş baktı

Kuru dut kurusu kaynatıp içebilirsin canım

Oyyyyyyyyy sarılalım hep birlikte Gerçekten bambaşka bir seviyeymiş bu gebelik şekeri…

Oyyyyyyyyy sarılalım hep birlikte Gerçekten bambaşka bir seviyeymiş bu gebelik şekeri…
Ahh evet canım ya resmen o kadar benzer şeyler yaşıyoruz ki çoğumuz.Mesela bi süre kontrol altına aldıktan sonra ufak bi kaçamak yapıp da şekeri tavan yaptıktan sonra pişman olup her şeye tövbe etmeyenimiz yok bence Uzundur yazmıyorum ama yazmazken bile ne yaşıyosam bi benzerini hep gördüm burda.Geçen eşime dedim hamilelik bitsin şu yeni çıkan rezzalet et beninden kurtulucam.Akşam baktım burda gündem et beni

Kızlar bugün topluca bütün alışverişi bitirdim verdiğiniz fikirler için çok teşekkür ederim bı eksik iç çamaşırım kaldı ona da dermanım kalmadı

Kızlar aranızda nişanı gelen oldu mu
Ben aşırı şüpheli bir şey yaşadım geçen hafta. Çok detay vermeyim ama hiç asla görmediğim bir kıvamda açık kahve bi akıntı geldi. Bazı insanlarda haftalarca sürecek süreç olabileceği gibi hemen de olabilirmiş. Doktorum öyle ise de beklicez dedi. Ki plasentam tersti inşallah o dğzelmiştir kalıntı falandır diye umuyorum ama, ne adet sonu akıntısı ne yumurtlama akıntısı hiç birine benzemeyen jel gibiydi

Ahh ahh o agrınsen genel anestezi oldugun için cok hissettin. Ben belde aşagı uyuşunca uyuşukluk gitmeden muayeneyi yaptı cok aşırı bi ağrı hssetmedim .
Ben o karın bastırmasın da komaya girdim en kötüsü oydu bide genel anestezi aldım dediğin gibi taze taze ameliyathane de uyandım. Ama geçiyor çok şükür sonrasında ağrı olur. Konu bebekler olunca yürüyordum

Bebişe zararı olmaz demi canım? Yapayım valla çaresiz kaldık yükselmiyor trombositlerim böyle olursa doğuma kadar çok sıkıntı. Yükselmesi gerek.
Hiç bi sıkıntı olmaz canm araştır gebelikte kullanılıyor Rabbim onlar için bize öyle bir güç veriyorkine gğzel bir mücize

Kızlar taburcu oldum eve geldim şimdi dinlenip süt sağmaya sütü çoğaltmaya bakacam bebeklerime şifa olsun diye hergün de gidip görücem oğlumun adı atlas Ege kızımın adı Alya duru oldu. Bebeklerim bugün beslenmiş iki defa ve kusmamışlar. Ağızdan yardımsız nefes almışlar doktor asla böyle beklemiyordum dedi. Rabbim çok yardım ediyor. İnşallah beslenip büyüyüp bize gelecekler

Ya çok güzel bir gelişme çok sevindim canım bol sütler olur inşallah şifa olsun onlara

Hahahah yazdıkların hep gebelik şekeri yaşayanların iç sesi ve yaşantısı. Bugün gözüm döndü ne olacaksa olsun diyip yiyecektim de of yapma kendine gel dedim yoğurtla salatalık yedim Doğum sonrası kocama evde yemek yapmam full dışardayız diyorum sen hak ettin diyor. Liste yapacağım yakında doğumdan sonra gidilecek, yenilecek listesi hajsjkskd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…