- 19 Mart 2023
- 368
- 726
- 33
- 37
İnanılmaz heyecanlandım okurken, çok şükür hem H Hasretimm123 hem U Umayis sağlıkla doğumlarını yapmışlar ve 3 tane bebişimiz dünyaya gelmiş resmenSuan o kadar doğurmaya müsaitim ki plates topunu kullanmayı bırak video izlesem doğururum
Kızlar selam, bayadır yoktum şimdi baktım da en son mayısta yazmışım gruba.Ama hep takip ettim, okumadığım bir mesaj bile yoktur heralde.O yüzden her şeye hakimim Ama hep geriden geliyodum, bugün şu mesajı okurken mesela altta doğumdan bugüne 2 gün geçti yazıyordu.
İnanılmaz heyecanlandım okurken, çok şükür hem H Hasretimm123 hem U Umayis sağlıkla doğumlarını yapmışlar ve 3 tane bebişimiz dünyaya gelmiş resmen(Gerçi karnımızdayken de dünyadalar zaten ) Maşallah onlara, sağlıkla gelişip annelerine kavuşsunlar en kısa zamanda inşallah
Bu arada internette gebelik şekeri hamile kadınların yüzde 3-5 inde görülür yazıyor.Ekim grubunda yüzde 3 ünde görülmüyor gibi daha çok ahsgf L luckykus ,LadyNurr ve diğer tüm aç kalan hamile gardaşlarıma selam olsun Ben de sizdenim
Bebişe zararı olmaz demi canım? Yapayım valla çaresiz kaldık yükselmiyor trombositlerim böyle olursa doğuma kadar çok sıkıntı. Yükselmesi gerek.Dut kurusu kaynatıp iç
YaaaZeytinyağı sür diyen oldu büyüklerimden de cesaret edemedim o bölgeye sürmeye
Canım benim de su gibi akıntı var sordum terlemekten oluyo dedi bir de progestandan dedi, hormonelmiş, sarı akıntı için 20.haftada bi fitil kullanmıştım geçmişti 26 dan bu yana tekrarladı o yüzen bir kere daha verdi aynı fitilden ama enfeksiyon yokmuş baktıKızlar iki gün önce idrar vermiştim temiz çıktı ama sarı akıntım la birlikte sıvı akıntı arttı gibi sanki bi endişelendim su gibi olması garibime gidiyor normalmidir ki
Kuru dut kurusu kaynatıp içebilirsin canımKızlar Crp yi düşürecek doğal bi yöntem bilen var mı? Benim Crp 46 çıkmış. O da trombositlerimi çok düşürdü yükseltemiyoruz çaresiz kaldık. Viral bi enfeksiyon olduğu için antibiyotik de vermedi doktor. Ama bu crp yi bi şekilde düşürmem gerek. Noluuuurrr yardım
Ohhh hadi bir hafta daha geçiricez desene çok şükür kusumEvet canım şimdi çıktım çok şükür yine gelen hafta ile aynı evet kısa hunileşmem falan var ama ilerlememiş olması iyi bir şey
Oyyyyyyyyy sarılalım hep birlikteKızlar selam, bayadır yoktum şimdi baktım da en son mayısta yazmışım gruba.Ama hep takip ettim, okumadığım bir mesaj bile yoktur heralde.O yüzden her şeye hakimim Ama hep geriden geliyodum, bugün şu mesajı okurken mesela altta doğumdan bugüne 2 gün geçti yazıyordu.
İnanılmaz heyecanlandım okurken, çok şükür hem H Hasretimm123 hem U Umayis sağlıkla doğumlarını yapmışlar ve 3 tane bebişimiz dünyaya gelmiş resmen(Gerçi karnımızdayken de dünyadalar zaten ) Maşallah onlara, sağlıkla gelişip annelerine kavuşsunlar en kısa zamanda inşallah
Bu arada internette gebelik şekeri hamile kadınların yüzde 3-5 inde görülür yazıyor.Ekim grubunda yüzde 3 ünde görülmüyor gibi daha çok ahsgf L luckykus ,LadyNurr ve diğer tüm aç kalan hamile gardaşlarıma selam olsun Ben de sizdenim
Ahh evet canım ya resmen o kadar benzer şeyler yaşıyoruz ki çoğumuz.Mesela bi süre kontrol altına aldıktan sonra ufak bi kaçamak yapıp da şekeri tavan yaptıktan sonra pişman olup her şeye tövbe etmeyenimiz yok benceOyyyyyyyyy sarılalım hep birlikteGerçekten bambaşka bir seviyeymiş bu gebelik şekeri…
Çok şükür canım, dinlenmek iyi geliyor demekEvet canım şimdi çıktım çok şükür yine gelen hafta ile aynı evet kısa hunileşmem falan var ama ilerlememiş olması iyi bir şey
Ben aşırı şüpheli bir şey yaşadım geçen hafta. Çok detay vermeyim ama hiç asla görmediğim bir kıvamda açık kahve bi akıntı geldi. Bazı insanlarda haftalarca sürecek süreç olabileceği gibi hemen de olabilirmiş. Doktorum öyle ise de beklicez dedi. Ki plasentam tersti inşallah o dğzelmiştir kalıntı falandır diye umuyorum ama, ne adet sonu akıntısı ne yumurtlama akıntısı hiç birine benzemeyen jel gibiydiKızlar aranızda nişanı gelen oldu mu
Ben o karın bastırmasın da komaya girdim en kötüsü oydu bide genel anestezi aldım dediğin gibi taze taze ameliyathane de uyandım. Ama geçiyor çok şükür sonrasında ağrı olur. Konu bebekler olunca yürüyordumAhh ahh o agrınsen genel anestezi oldugun için cok hissettin. Ben belde aşagı uyuşunca uyuşukluk gitmeden muayeneyi yaptı cok aşırı bi ağrı hssetmedim .
Hiç bi sıkıntı olmaz canm araştır gebelikte kullanılıyorBebişe zararı olmaz demi canım? Yapayım valla çaresiz kaldık yükselmiyor trombositlerim böyle olursa doğuma kadar çok sıkıntı. Yükselmesi gerek.
Hiç bi sıkıntı olmaz canm araştır gebelikte kullanılıyorBebişe zararı olmaz demi canım? Yapayım valla çaresiz kaldık yükselmiyor trombositlerim böyle olursa doğuma kadar çok sıkıntı. Yükselmesi gerek.
Rabbim onlar için bize öyle bir güç veriyorkine gğzel bir mücizeBen o karın bastırmasın da komaya girdim en kötüsü oydu bide genel anestezi aldım dediğin gibi taze taze ameliyathane de uyandım. Ama geçiyor çok şükür sonrasında ağrı olur. Konu bebekler olunca yürüyordum
Çok şükür canım az kaldı yavrularımıza kavuşmaya inşallahEvet canım şimdi çıktım çok şükür yine gelen hafta ile aynı evet kısa hunileşmem falan var ama ilerlememiş olması iyi bir şey
Canım sende mi doğum yaptın, 2 haftadır okuyamadım çokHiç bi sıkıntı olmaz canm araştır gebelikte kullanılıyor
Rabbim onlar için bize öyle bir güç veriyorkine gğzel bir mücize
Ya çok güzel bir gelişme çok sevindim canım bol sütler olur inşallah şifa olsun onlaraKızlar taburcu oldum eve geldim şimdi dinlenip süt sağmaya sütü çoğaltmaya bakacam bebeklerime şifa olsun diye hergün de gidip görücemoğlumun adı atlas Ege kızımın adı Alya duru oldu. Bebeklerim bugün beslenmiş iki defa ve kusmamışlar. Ağızdan yardımsız nefes almışlar doktor asla böyle beklemiyordum dedi. Rabbim çok yardım ediyor. İnşallah beslenip büyüyüp bize gelecekler
Hahahah yazdıkların hep gebelik şekeri yaşayanların iç sesi ve yaşantısı. Bugün gözüm döndü ne olacaksa olsun diyip yiyecektim de of yapma kendine gel dedim yoğurtla salatalık yedimAhh evet canım ya resmen o kadar benzer şeyler yaşıyoruz ki çoğumuz.Mesela bi süre kontrol altına aldıktan sonra ufak bi kaçamak yapıp da şekeri tavan yaptıktan sonra pişman olup her şeye tövbe etmeyenimiz yok benceUzundur yazmıyorum ama yazmazken bile ne yaşıyosam bi benzerini hep gördüm burda.Geçen eşime dedim hamilelik bitsin şu yeni çıkan rezzalet et beninden kurtulucam.Akşam baktım burda gündem et beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?