Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Canom sade soda,yoğurt,kefir vs iyi geliyor .. sık sık yersen aslında mide asitinin çıkmasını önleye bilirsin

Soğuk süt çok iyi geliyor canım gavisgon bile etki etmiyor bana sadece soğuk süt iyi geliyor

Sade maden suyu, ayran ya da yoğurt, soğuk süt ben bir de leblebi yiyorum ya beni rahatlatıyor, geçen hafta doktora ölcem mide yanmalarından dedim de gaviscon verdi yine
Çok teşekkürler kızlar Az önce ayran içtim hafifletmezse soğuk süt de alırım. Ne menem bişeymiş ilk defa başıma geliyor iğrenç bi his

Çok teşekkürler kızlar Az önce ayran içtim hafifletmezse soğuk süt de alırım. Ne menem bişeymiş ilk defa başıma geliyor iğrenç bi his
Evet gerçekten iğrenç ve bende bir kez geldiği zaman 1 hafta çekiyorum o yüzden ara öğünleri atlamamaya çalışıyorum canım .. onları atlamayınca daha rahat oluyor

U Umayis H Hasretimm123 canlarım nasılsınız?

Kızlar mide yanması için ayran, yoğurt, muz, haşlama patates, leblebi çok iyi geliyor bana. Hiç ilaç içmedim yanma için, zaten yeterince fazla ilaç kullanıyorum

Bebek bakım ürünlerinde; biodermanın saç ve vucut şampuanını tercih ettim mavi bir şişesi var. Abcderm ismi. Mustelanın vucut nemlendiricisini aldım. Pişik için de sudocream önermişti bir ebe, ondan aldım.
Bir de bioderma atoderm serisi bebeklere de kullanılıyor. Kendimde var gerekirse ona da kullanırım die düşündüm.

Boğazım bile ağrıyor benim midem yandığında çok kötü birseymiş gerçekten
İşte ben o yüzden boğazımı üşüttüm sandım galiba uzuuun bi süre
Evet gerçekten iğrenç ve bende bir kez geldiği zaman 1 hafta çekiyorum o yüzden ara öğünleri atlamamaya çalışıyorum canım .. onları atlamayınca daha rahat oluyor
Ben çok hazırlıksız yakalandım bundan sonra dikkatli beslenicem sabah yaptığım gibi poğaça yemiycem mesela Doğrudur boş mide daha çok yanar

Bu saydıklarını listeye ekledimm eve gittiğim gibi patates haşliycam kendime zaten çok severim Çok sağ ol

Yok su kilo verdirmez bu haftalarda hiç zannetmiyorum en az 5 litre su içiyorum çünkü hiç kilo kaybetmemiştim, yeme kaynaklıdır kilo vermen. Endişe etme yavrun iyiymiş bak
5 lt su mu maşallah ben 5 bardak bile içemiyorum desem….

Benim sürekli oluyor ama arada çok geliyor sulu dedigin gibi bende tedirgin oluyorum amniyon sıvısını diye
Benim de geliyor canım hatta bir ara baya bi endişelendim doktora gittim bir test yaptı membran yırtığı testiymiş, vajinadan örnek aldı ama negatif çıktı su değilmiş yani, şimdilerde daha da arttı akıntım

Merhaba umarım herşey yolundadır yaptığınız testler hangi markaydı acaba ve Dr neden negatif çoktığoşa alakalı herkangi bir şey söyledi mi yani bilimsel bi açıdan

Evet popaçada yakar mesela sağlıklı beslenelim lütfen bol proteinli ,sebzeli

5 lt su mu maşallah ben 5 bardak bile içemiyorum desem….
Valla daha içerim de çok su da iyi olmaz diye içmiyorum sabah 5 te uyanıyorum, 1 gibi uyuyorum anca yetiyor 5 litre 3 litreye çıkartman lazım suyuuuuu iç bir şekilde

Ya kızlar benim bayadır sesim tuaf sabahları aşırı kalın akşamları içine kaçıyordu ilk kbb birşey göremedi . Dün perinatoloji ikinci bir fikir almam için başka bir kbbye gitmemi önerdi neyse gittim ,doktor ses telleri şiş kapanmıyor dedi . Hormonel ve hamilelikle alakalı olabilirmiş . Sessiz reflüden dolayı da olabilirmiş . Neyse ses terapistine başlamam lazım nerde tuf şeyler var benim karşıma çıkıyor gibi

Demekki normal günümüz yaklaştikca artıyor sanırım akıntılar.

Valla daha içerim de çok su da iyi olmaz diye içmiyorum sabah 5 te uyanıyorum, 1 gibi uyuyorum anca yetiyor 5 litre 3 litreye çıkartman lazım suyuuuuu iç bir şekilde
Ben 1.5litre Zor içiyordum bu ara kanda susuz kaldığım çıkmış sanırım sağlık ocagindaki doktor vücudun susuz kalmiş suyu bol iç dedi mıdem bulanıyor ama zorlayarak 2litre içmeye çalisiyorum şu iki gündür bu seferde karnım şişti

Ben bağımlıyım ya sanırım ne bileyim doyamıyorum hahaha az kuzum içtiğin su miktarı şişmez karnın da bir şey olmaz bol bol içmen lazım bebiton da var bir de hava sıcak yaz ayındayız yani.

Kadın doğum doktorum bir krem yazmıştı ağrın olunca kullan dedi 1 kere çok kötü ağrım oldu kullandım başka da kullanmadım, gebelikte fazla şikayet olmadığı sürece kullanmamak gerekiyormuş
Aynen canım bana da doktor krem verdi de dediğin gibi pek zorunlu olmadıkça kullanmamak gerekiyormuş diye duyduğum için hani doğal bi çözümü falan olan var mıdır diye bi sorayım demiştim bende

Aaa neden bi şey yapılamıyor ki canım? Genetik bi hastalık gibi bi şey olduğundan mı acaba? Ama geçmeme ihtimali de var dimi sonuçta? İyi düşünelim iyi olsun o zaman, geçmesin bebişine sağlıklı sağlıklı doğsun inşallah

Evet kuzum genetik bir hastalık ve belli bir tedavisi yok .. çok dikkat etmen gerekiyor sadece.. çok aşırı kanamalı durumlarda iğne veya ilaç kullanılıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…