- 3 Mayıs 2024
- 468
- 521
- 23
- 28
Canom sade soda,yoğurt,kefir vs iyi geliyor .. sık sık yersen aslında mide asitinin çıkmasını önleye bilirsin
Soğuk süt çok iyi geliyor canım gavisgon bile etki etmiyor bana sadece soğuk süt iyi geliyor
Çok teşekkürler kızlarSade maden suyu, ayran ya da yoğurt, soğuk süt ben bir de leblebi yiyorum ya beni rahatlatıyor, geçen hafta doktora ölcem mide yanmalarından dedim de gaviscon verdi yine
Boğazım bile ağrıyor benim midem yandığında çok kötü birseymiş gerçektenÇok teşekkürler kızlarAz önce ayran içtim hafifletmezse soğuk süt de alırım. Ne menem bişeymiş ilk defa başıma geliyor iğrenç bi his
Evet gerçekten iğrenç ve bende bir kez geldiği zaman 1 hafta çekiyorum o yüzden ara öğünleri atlamamaya çalışıyorum canım .. onları atlamayınca daha rahat oluyorÇok teşekkürler kızlarAz önce ayran içtim hafifletmezse soğuk süt de alırım. Ne menem bişeymiş ilk defa başıma geliyor iğrenç bi his
İşte ben o yüzden boğazımı üşüttüm sandım galiba uzuuun bi süreBoğazım bile ağrıyor benim midem yandığında çok kötü birseymiş gerçekten
Ben çok hazırlıksız yakalandım bundan sonra dikkatli beslenicem sabah yaptığım gibi poğaça yemiycem meselaEvet gerçekten iğrenç ve bende bir kez geldiği zaman 1 hafta çekiyorum o yüzden ara öğünleri atlamamaya çalışıyorum canım .. onları atlamayınca daha rahat oluyor
Bu saydıklarını listeye ekledimm eve gittiğim gibi patates haşliycam kendime zaten çok severimU Umayis H Hasretimm123 canlarım nasılsınız?
Kızlar mide yanması için ayran, yoğurt, muz, haşlama patates, leblebi çok iyi geliyor bana. Hiç ilaç içmedim yanma için, zaten yeterince fazla ilaç kullanıyorum
Bebek bakım ürünlerinde; biodermanın saç ve vucut şampuanını tercih ettim mavi bir şişesi var. Abcderm ismi. Mustelanın vucut nemlendiricisini aldım. Pişik için de sudocream önermişti bir ebe, ondan aldım.
Bir de bioderma atoderm serisi bebeklere de kullanılıyor. Kendimde var gerekirse ona da kullanırım die düşündüm.
Benim sürekli oluyor ama arada çok geliyor sulu dedigin gibi bende tedirgin oluyorum amniyon sıvısını diyeBende yeni yeni olmaya başladı ilkin korktum ama doktor muayenede suyu yeterli seviyede dedi bana
5 lt su muYok su kilo verdirmez bu haftalarda hiç zannetmiyorum en az 5 litre su içiyorum çünkü hiç kilo kaybetmemiştim, yeme kaynaklıdır kilo vermen. Endişe etme yavrun iyiymiş bak
Benim de geliyor canım hatta bir ara baya bi endişelendim doktora gittim bir test yaptı membran yırtığı testiymiş, vajinadan örnek aldı ama negatif çıktı su değilmiş yani, şimdilerde daha da arttı akıntımBenim sürekli oluyor ama arada çok geliyor sulu dedigin gibi bende tedirgin oluyorum amniyon sıvısını diye
Merhaba umarım herşey yolundadır yaptığınız testler hangi markaydı acaba ve Dr neden negatif çoktığoşa alakalı herkangi bir şey söyledi mi yani bilimsel bi açıdanBen de gebelik hikayemi anlatayım, selam Ekim anneleri
2024 Mayıs’ta mol gebelik kürtajı oldum, üzerinden 9 ay geçti şimdi çok şükür tekrar hamileyim ve sorunsuz ilerliyor inş böyle devam eder.
Belirtilerim: Adet olmam gereken günden önceki gün lekelenme gördüm ve adet olduğumu düşündüm ama devamı gelmedi, meğer yerleşme kanamasıymış. Sonrasında yerleşme ve tutunma ağrılarını sürekli hissettm, alt karnımın iki tarafına ağır bir bilye koymuşlar da kaslarım taşımakta zorlanıyor gibiydi ve batmalar da oluyordu. Orda anladım zaten hamile kaldığımı (bunlar gecikmenin 6. gününden sonra oluyor). Öncesinde hem 1 gün gecikince erken gebelik testi hem de gecikmenin 3. ve 5. gününde kaset test yaptım negatif çıktı. 8.günde artık yeter deyip kan verdim ve 439’u gördümO testlerin hepsi neden negatif çıktı bilmiyorum, hesaplamalarıma göre geç döllenme durumu da yok. Hep duyrardım idrar testinde negatif çıkıp aslında gebe olanları çok inanılmaz gelirdi ama demek ki oluyormuş. Pazartesi keseyi görmek için ilk kez doktora gidicem inş dua edin hayırlı haberler alayım, ilk bebeğim olacak nasipse Benimle birlikte Ekim ayında doğum yapmayı bekleyen herkese hayırlı sağlıklı ve kolay bir gebelik süreci ve doğum diliyorum
Evet popaçada yakar meselaİşte ben o yüzden boğazımı üşüttüm sandım galiba uzuuun bi süre
Ben çok hazırlıksız yakalandım bundan sonra dikkatli beslenicem sabah yaptığım gibi poğaça yemiycem meselaDoğrudur boş mide daha çok yanar
Valla daha içerim de çok su da iyi olmaz diye içmiyorum sabah 5 te uyanıyorum, 1 gibi uyuyorum anca yetiyor 5 litre5 lt su mumaşallah ben 5 bardak bile içemiyorum desem….
Demekki normal günümüz yaklaştikca artıyor sanırım akıntılar.Benim de geliyor canım hatta bir ara baya bi endişelendim doktora gittim bir test yaptı membran yırtığı testiymiş, vajinadan örnek aldı ama negatif çıktı su değilmiş yani, şimdilerde daha da arttı akıntım
Ben 1.5litre Zor içiyordum bu ara kanda susuz kaldığım çıkmış sanırım sağlık ocagindaki doktor vücudun susuz kalmiş suyu bol iç dedi mıdem bulanıyor ama zorlayarak 2litre içmeye çalisiyorum şu iki gündür bu seferde karnım şiştiValla daha içerim de çok su da iyi olmaz diye içmiyorum sabah 5 te uyanıyorum, 1 gibi uyuyorum anca yetiyor 5 litre3 litreye çıkartman lazım suyuuuuu iç bir şekilde
Ben bağımlıyım ya sanırım ne bileyim doyamıyorum hahahaBen 1.5litre Zor içiyordum bu ara kanda susuz kaldığım çıkmış sanırım sağlık ocagindaki doktor vücudun susuz kalmiş suyu bol iç dedi mıdem bulanıyor ama zorlayarak 2litre içmeye çalisiyorum şu iki gündür bu seferde karnım şişti
Aynen canım bana da doktor krem verdi de dediğin gibi pek zorunlu olmadıkça kullanmamak gerekiyormuş diye duyduğum için hani doğal bi çözümü falan olan var mıdır diye bi sorayım demiştim bendeKadın doğum doktorum bir krem yazmıştı ağrın olunca kullan dedi 1 kere çok kötü ağrım oldu kullandım başka da kullanmadım, gebelikte fazla şikayet olmadığı sürece kullanmamak gerekiyormuş
Aaa neden bi şey yapılamıyor ki canım? Genetik bi hastalık gibi bi şey olduğundan mı acaba? Ama geçmeme ihtimali de var dimi sonuçta? İyi düşünelim iyi olsun o zaman, geçmesin bebişine sağlıklı sağlıklı doğsun inşallahBebeğe benimkide geçme ihtimali var aşkım ama hiç bir şey yapılamıyor maalesef .. doktorum takip ediceksin çok fazla morarma olur çok fazla kanaması olur getirirsin dedi ama aslında çocukken önerilmiyor çok fazla kan alarak bakılan bir hastalık .. genç kızlığa gireceği sıra test edilmesi lazım dedi .. erkek çocuklarında daha geç bakıla bilinir ama kızlarda ağır regl kanması ağrısı vs olacağı için o zaman bakılıyormuş yani 12/13 belki 10
Evet kuzum genetik bir hastalık ve belli bir tedavisi yok .. çok dikkat etmen gerekiyor sadece.. çok aşırı kanamalı durumlarda iğne veya ilaç kullanılıyor ..Aaa neden bi şey yapılamıyor ki canım? Genetik bi hastalık gibi bi şey olduğundan mı acaba? Ama geçmeme ihtimali de var dimi sonuçta? İyi düşünelim iyi olsun o zaman, geçmesin bebişine sağlıklı sağlıklı doğsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?