Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Ah canlarım benim isimleriyle büyüsünler inşallah, onlar çok güçlü

Reelste 10 adet bezden aşağı koyan yok. Ay en kötü eve getiririz bozulacak çöpe gidecek değil ya koyayım bende. Havlu bence de vajinal doğum için gerekli.
Evin hastaneye uzaksa fazla koy bişey olmaz doğumda muhtemelen eşim yanımda olcak ablam gelecek ama Ankara'dan yetişebilirmi bilmiyorum hastanede biraz uzak eşimin yanımdan ayrılmasını istemem eve gidip birşeyler alacak filan yalnız kalıcam o sebebtn ben fazla fazla koycam. Geri getiririm nolcak hastaneye gidenin işini Allah bilir senin kim kalacak canim yanında doğumda .

QUOTE="gkc5, post: 80057154, member: 1202596"]
Canım sende mi doğum yaptın, 2 haftadır okuyamadım çok
[/QUOTE]
Evet canım 9 unda

Kızlar hastane terliği ne aldınız? Cross terliklere dünya para vermek saçma geliyor çünkü günlük hayatta değil terlik spor ayakkabıyı zor giyen insanım ben topuklu
Öyle olunca sorayım dedm alternatif başka marka alan olduysaaa

Valla ben LC Waikikiden almıştım hamilelikte hep onu giyiyorum markete disari yürüyüşe giderken hatta salaş giyersem kombinimle uyduğunda hastaneye bile gittim onunla gitmeyi dusunuyorum doğumda çok rahat oluyor ayaklarım şişse bile rahatsız etmiyor Spor ayakkabı giyince ayaklarım inanılmaz ağriyo rahatsz ediyor biraz çirkin duruyorlar ama önemli olan rahatlık aman kim bakarsa baksın diyorum

Benim 10 dakika hastane evime o yüzden çok koymayı düşünmemiştim. Ama senin evin uzaksa ve eşinin yanından ayrılmasını istemiyorsan çok çok koy canım, kullanmadığını eve geri getirirsin. Vajinal olursa 1 gece sezaryen olursa 2 gece kalınıyor zaten ona göre aksiyon alınır o zaman.

Şöyle eşim vajinal doğuma girebiliyor hastanede serbestmiş inşallah eşim doğuma girecek. Eğer odada da başka doğum yapmış anne olmazsa yine kalabiliyor. Ha ama biri varsa maalesef yasakmış Annem kalır o zaman da. Geçen sene kürtaj olduğumda odada kimse yoktu eşimle kalmıştık iyi oluyor desteği vs ille de kocamcıyım bir de başkasını istemiyorum da kısmet canım

Maşallah adıyla yaşasinlar canimseni moralmen çok iyi gördüm maşallah hep böyle güçlü ol bebişlerde anneleri gibi güçlü bakinşallah bi an önce buyusunler evine geç kuzum darısı bizim doğumuza sen kurtuldun

Benim evde olan terliklerimden birine karar vereceğim. Ya crocs ya da birken ekstra yeni terlik almaya gerek görmedim kuşum dediğin gibi şu an ayakkabı parasına satıyorlar saçma sapan kafayı yemişler

Ya bende eşimi isterim yanımda tabiki ama ablamında bi kadın olarak tecrübeli 3cocuk buyutmuş biri yanımda olması benim açimdan iyi olur tabi Onun tecrübelerinden faydalanirimGerçi ablamda doğuma yetişebilirmi meçhul onunda 3yaşinda kızı var benim durumlar biraz karişik belkide eşimle başbasa yurutcez bu süreci umarım kolay bi normal dogumum olur dikişim filan olmazda çabucak toparlarim şimdiden başladı benim doğum stresi

Benim doğum yapacağım hastanede eşim doğuma girerse ekstra 15.bin TL istiyorlar lrp odası tutma zorunluğu getiriyorlar doğum parasına ek bende görüştüm hastaneyle odayı tutmazsak eşim yanımda kalamiyckmi kalabilir ama doğum anında kalmaz çıkartırız dedi bende gerek görmedim o parayi baymayi zaten doğum başlayana kadar yanımda durabiliyormus ne gerek var Ki sezeryan olursa zaten kesinlikle almiyorlarmiş yanıma Sen o konuda şanslisin balım para veriyorsun üstüne bida para istiyrlar ztn özele niye gider bi insan eşide yanında olsun diye resmen sömürücü bunlar

Kızlar şimdi dişim kırıldııı offfff bilgisi olan var mı

iyi olmak zorundayım kuzum ve ne hikmetse içim çok rahat yani üzülmüyorum küvezdeler diye çok iyi bakıyorlar Allah’ımın izniyle annelerine babalarına kavuşacaklar sütüm de gelmeye başladı az az mutluluğum katlandı

Ohhh maşallah gelsin memikler dolsun şifali sütlerle Rabbim dağina göre kişini veriyor kuzum hiç ummadığın şeylere dayanıyorsun İnanki Rabbim bişekekilde yardım ediyor çok sevindim hep böyle güçlü ol senden ilham alıyorum bende böyleliklemutluluğun daim olsun canım benim

Yok yok hiç stres falan başlamasın allahın izniyle hepimizin yolunda gidecek tüm doğum, hastane süreçleri Yani tabii ki tecrübeli kişilerin belki daha çok yardımı dokunur, insan güvende hisseder bir de ablan ama yine de eş daha farklı.
Aaaaa ilk defa böyle bir şey duyuyorum hahah delirmiş bu insanlar neye artık para kopartacaklarını şaşırmışlar. Gerçekten pessss. Bakalım benim bebe nasıl gelecek, nörolojik problemler vajinal doğuma izin verecek miiii her şey doğum günü belli olacak. Şimdilik tek temennim hayırlısıyla eşimin de yanımda olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…