Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Sen hastanede misin canim hala ne kadar kalacak miniğin küvezde Herşey yolunda şu an değilmi .
Yok ben evdeym canm salı günü cıktım
Bebiş iyi elhamdülillah besleniyor . Kilo alımk iyi olursa 1 ay demişler eşime . Bemce 2 kiloyu geçince bide solunum sıkıntısı olmayınca cıkarırlar. Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin . Hepimize

İnşallah canım sağlıkla gelecek evine minik kuş

İnşallah normal doğum olur canim tabi bizim için hayırlısı neyse o olsun Sezeryan olsada yapacak bişey yok yeterki yavrularimizi sağlikla kucağimiza alalım artık haftalar kaldi 7hafta var benim doğuma erken gelmezse benim bıdık kuzenimin oğlu 37de doğmuş erkek çocuk geç doğuyor diyorlar ama yinede belli olmuyor bazı bebikler duramiyor içerde bu ay sonu valize yerleştiriyim bende nolur nolmaz tetikte olmak lazım

Öyle tabi canım hangisi iyi, sağlıklı olacaksa o olsun inşallah Yaaa bakıldığı zaman ben de 7 hafta gözüyle bakıyorum kendim için 38 de doğum yaparım diye düşünüyorum ortada fol yok yumurta yok ama öyle geliyor ne bileyim içimden Aşkım zararı olmaz hazırla koy bir odaya dursun köşede. Kendin içine sine sine hazırlamış olursun aklında kalmaz oh mis…

Süt sağip götürüyormusun canim her gün çok sevindim iyi olmasına Rabbim zorunuzu kolaylaştırsin belki bir aya kalmaz çikar şu an yakinmi iki kiloya amin canim Allah herkesin yardımcısı olsun yavrularımızın kokusunu çekelim içimize doya doya

Ayy bende hep Eylül sonu doğacak gibi hissediyorum biliyomusun ya bi an önce kavuşmak istediğimdenmi bilmiyorum ama sanki 40haftaya kalmaz gibi geliyor

Amin kuzum inşallah sizler zamanın da alırsınız kucağınıza hep dua ediyorum

Umayis bebeklerinin isimlerine bayıldım güle güle büyüsünler inşallah

Ayy bende hep Eylül sonu doğacak gibi hissediyorum biliyomusun ya bi an önce kavuşmak istediğimdenmi bilmiyorum ama sanki 40haftaya kalmaz gibi geliyor
Anneler hisseder bakalımmm ne zaman gelecekler ay bizim acelemiz yok vaktinde gelsinler sağlıkla hepimizin ki inşallah. Kızların da bebikleri allahın izniyle kilolarını alsınlar büyüsünler sağlıkla evlerine dönsünler. Hepimizin yüzü gülsün

Ayy ben de öyle hissediyorum var ya 40ı bulmayacak gibi geliyor niyetse ama hala hazır olmayan bir sürü şeyim var

Ben 37 artılarda doğururum gibi geliyor

İnşallah canım Allah yardımcıları olsun Bı an önce evlerine dönerler inşallah yavrularini alıp tek temennim bu bizede Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hergun dua ediyorum

Ayy ben de öyle hissediyorum var ya 40ı bulmayacak gibi geliyor niyetse ama hala hazır olmayan bir sürü şeyim var
Sen yinede hazır et balım bu bebişlerin saği solu belli olmuyor kenarda hazır dursun en azından için rahat eder aklın kalmaz mis gibi gider doğururz inşallah güzel güzel

Memelerim su gibi oluyor popomla yani ben de çözemedim bu kadar teri ama ıslak hissetmek korkutuyor canım bi dikkatle gözlemle bakalım kendini
Terlemek normal ben hatay iskenderun'da yaşıyorum öyle bir nem var ki 50 derece gibi hava oturduğun yerde ıslanıyorsun terden. Ama çamaşırıma bir anda aktı sanki işedim gibi oldu korktum bir an ama devam etmedi. Bu gün fark ettim akıntı şeffaf ama içinde beyaz pütürler var lor gibi ne alaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…