- 7 Şubat 2022
- 3.670
- 2.556
- 83
- 28
Yok ben evdeym canm salı günü cıktımSen hastanede misin canim hala ne kadar kalacak miniğin küvezde Herşey yolunda şu an değilmi .
İnşallah canım sağlıkla gelecek evine minik kuşYok ben evdeym canm salı günü cıktım
Bebiş iyi elhamdülillah besleniyor . Kilo alımk iyi olursa 1 ay demişler eşime . Bemce 2 kiloyu geçince bide solunum sıkıntısı olmayınca cıkarırlar. Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin . Hepimize
İnşallah normal doğum olur canim tabi bizim için hayırlısı neyse o olsunYok yok hiç stres falan başlamasın allahın izniyle hepimizin yolunda gidecek tüm doğum, hastane süreçleriYani tabii ki tecrübeli kişilerin belki daha çok yardımı dokunur, insan güvende hisseder bir de ablan ama yine de eş daha farklı.
Aaaaa ilk defa böyle bir şey duyuyorum hahah delirmiş bu insanlar neye artık para kopartacaklarını şaşırmışlar. Gerçekten pessss. Bakalım benim bebe nasıl gelecek, nörolojik problemler vajinal doğuma izin verecek miiii her şey doğum günü belli olacak. Şimdilik tek temennim hayırlısıyla eşimin de yanımda olması.
Öyle tabi canım hangisi iyi, sağlıklı olacaksa o olsun inşallahİnşallah normal doğum olur canim tabi bizim için hayırlısı neyse o olsunSezeryan olsada yapacak bişey yok yeterki yavrularimizi sağlikla kucağimiza alalım artık haftalar kaldi 7hafta var benim doğuma erken gelmezse benim bıdık kuzenimin oğlu 37de doğmuş erkek çocuk geç doğuyor diyorlar ama yinede belli olmuyor bazı bebikler duramiyor içerde bu ay sonu valize yerleştiriyim bende nolur nolmaz tetikte olmak lazım
Süt sağip götürüyormusun canim her gün çok sevindim iyi olmasına Rabbim zorunuzu kolaylaştırsin belki bir aya kalmaz çikar şu an yakinmi iki kiloya amin canim Allah herkesin yardımcısı olsunYok ben evdeym canm salı günü cıktım
Bebiş iyi elhamdülillah besleniyor . Kilo alımk iyi olursa 1 ay demişler eşime . Bemce 2 kiloyu geçince bide solunum sıkıntısı olmayınca cıkarırlar. Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin . Hepimize
Ay 15-20 bez çok değil mi
Valla videolarda öyle gördüm, ilk günler çok bez gidiyomuş 15 koydum yetmedi, gece hastanede başka doğum yapanlardan bez aldım falan diyen vardı ordan kaldı aklımda yoksa ben de bildiğimden değil
Ayy bende hep Eylül sonu doğacak gibi hissediyorum biliyomusun ya bi an önce kavuşmak istediğimdenmi bilmiyorum ama sanki 40haftaya kalmaz gibi geliyorÖyle tabi canım hangisi iyi, sağlıklı olacaksa o olsun inşallahYaaa bakıldığı zaman ben de 7 hafta gözüyle bakıyorum kendim için 38 de doğum yaparım diye düşünüyorum ortada fol yok yumurta yok ama öyle geliyor ne bileyim içimden Aşkım zararı olmaz hazırla koy bir odaya dursun köşede. Kendin içine sine sine hazırlamış olursun aklında kalmaz oh mis…
Amin kuzum inşallah sizler zamanın da alırsınız kucağınıza hep dua ediyorumOhhh maşallah gelsin memikler dolsun şifali sütlerleRabbim dağina göre kişini veriyor kuzum hiç ummadığın şeylere dayanıyorsun İnanki Rabbim bişekekilde yardım ediyor çok sevindim hep böyle güçlü ol senden ilham alıyorum bende böylelikle mutluluğun daim olsun canım benim
Anneler hisseder bakalımmm ne zaman geleceklerAyy bende hep Eylül sonu doğacak gibi hissediyorum biliyomusun ya bi an önce kavuşmak istediğimdenmi bilmiyorum ama sanki 40haftaya kalmaz gibi geliyor
Ayy ben de öyle hissediyorum var ya 40ı bulmayacak gibi geliyor niyetse ama hala hazır olmayan bir sürü şeyim varAyy bende hep Eylül sonu doğacak gibi hissediyorum biliyomusun ya bi an önce kavuşmak istediğimdenmi bilmiyorum ama sanki 40haftaya kalmaz gibi geliyor
Kız canımMaşallahgece kuşu desene seninki kizmiydi erkekmi
Benim 30+1 de nişanım geldi. 2 hafta diken üstündeydim. Demek çoğunla alakası yok suan 33+3 um her şey yolunda. Senin nasil oldu?Kızlar aranızda nişanı gelen oldu mu
İnşallah canım Allah yardımcıları olsunAnneler hisseder bakalımmm ne zaman gelecekleray bizim acelemiz yok vaktinde gelsinler sağlıkla hepimizin ki inşallah. Kızların da bebikleri allahın izniyle kilolarını alsınlar büyüsünler sağlıkla evlerine dönsünler. Hepimizin yüzü gülsün
Oyy yerim ben o kizceyiKız canım
Sen yinede hazır et balım bu bebişlerin saği solu belli olmuyor kenarda hazır dursun en azından için rahat eder aklın kalmaz mis gibi gider doğururz inşallah güzel güzelAyy ben de öyle hissediyorum var ya 40ı bulmayacak gibi geliyor niyetse ama hala hazır olmayan bir sürü şeyim var
Terlemek normal ben hatay iskenderun'da yaşıyorum öyle bir nem var ki 50 derece gibi hava oturduğun yerde ıslanıyorsun terden. Ama çamaşırıma bir anda aktı sanki işedim gibi oldu korktum bir an ama devam etmedi. Bu gün fark ettim akıntı şeffaf ama içinde beyaz pütürler var lor gibi ne alakaMemelerim su gibi oluyor popomla yani ben de çözemedim bu kadar teri ama ıslak hissetmek korkutuyor canım bi dikkatle gözlemle bakalım kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?