Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Benim sürekli oluyor ama arada çok geliyor sulu dedigin gibi bende tedirgin oluyorum amniyon sıvısını diye
Sızıntı olsa devamı da gelirdi sanki bir defa oldu geçti anlamadım bende ama korktum bende inşallah sağlıkla kolay doğum yaparız

Burda da aynı canım yaa anlattığını hiç bilmiyorum doktoruna söyledin mi?

Canım o şekilde olunca genelde mantar diyorlar ama doktoruna söyle mutlaka

Şöyle bir şey aldım ben de günlükte çok sık kullanmadığım için bir de vajinal olursa sancı çekerken suyun altına girersen su tutmayacak kaymacak hem de bir şey olur diye düşünüyorum başka terliğimde var ama bu su açısındanda mantıklı geldi

Eklentiler

• IMG_2760.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar bu gün doktordayım şeker ölçümlerime bakıldı gayet normal dedi. Adet tarihim 1 aralık olarak güncellendi. Geç döllenmeden dolayı biraz kafa karışıklığı vardı fakat haftasını bulduk
Şuan 3 kilo gelişimi ve organları çok şükür iyi
Perşembe tekrar gidicem ve doğum günüm belirlencek
36+6 yım şuan max 3 haftam var. Sezeryan olursam 10 günüm felan var
Ben sizlere dua ediyorum sizlerde bana ederseniz sağ salim çocuğumu kucağıma alayım

Kızlar günaydın gece boyu uyuyamadım mide yanması gaz sıkışması dön dön …
Canım bi şurup var gebelikte mide yanması için naneli kullandın mı bilmiyorum
Benim kurtarıcım oldu
2.3 saatte bir yudum alıyorum kesiyor tamamen yanmayı

Evet canm eşim götürüyor cok şükür yetiyor şimdilik doğduyusa 1580 di şu an kaç kilosu bilmiyorum dokktor ilk 3 hafta önemli değil kilosu demişti ödem atar dedi

Evet canm eşim götürüyor cok şükür yetiyor şimdilik doğduyusa 1580 di şu an kaç kilosu bilmiyorum dokktor ilk 3 hafta önemli değil kilosu demişti ödem atar dedi
İlk bi düşer sonra hızını alamazsın canım. Benim kız kardeşim 700 gram doğdu ordan biliyorum
Benim kızımdan bir yaş büyük şuan 6 yaşında
Maşallahı var
Seninkinin kilosu güzel 2 olunca taburcu ederler
Kız kardeşimi 2 de taburcu etmişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…