- 1 Kasım 2023
- 1.342
- 864
- 43
- 30
Sızıntı olsa devamı da gelirdi sanki bir defa oldu geçti anlamadım bende ama korktum bende inşallah sağlıkla kolay doğum yaparızBenim sürekli oluyor ama arada çok geliyor sulu dedigin gibi bende tedirgin oluyorum amniyon sıvısını diye
Tamam o zaman canım çokkk sağolHiç bi sıkıntı olmaz canm araştır gebelikte kullanılıyor
Burda da aynı canım yaa anlattığını hiç bilmiyorum doktoruna söyledin mi?Terlemek normal ben hatay iskenderun'da yaşıyorum öyle bir nem var ki 50 derece gibi hava oturduğun yerde ıslanıyorsun terden. Ama çamaşırıma bir anda aktı sanki işedim gibi oldu korktum bir an ama devam etmedi. Bu gün fark ettim akıntı şeffaf ama içinde beyaz pütürler var lor gibi ne alaka
Terlemek normal ben hatay iskenderun'da yaşıyorum öyle bir nem var ki 50 derece gibi hava oturduğun yerde ıslanıyorsun terden. Ama çamaşırıma bir anda aktı sanki işedim gibi oldu korktum bir an ama devam etmedi. Bu gün fark ettim akıntı şeffaf ama içinde beyaz pütürler var lor gibi ne alaka
Şöyle bir şey aldım ben de günlükte çok sık kullanmadığım için bir de vajinal olursa sancı çekerken suyun altına girersen su tutmayacak kaymacak hem de bir şey olur diye düşünüyorum başka terliğimde var ama bu su açısındanda mantıklı geldiKızlar hastane terliği ne aldınız? Cross terliklere dünya para vermek saçma geliyor çünkü günlük hayatta değil terlik spor ayakkabıyı zor giyen insanım bentopuklu
Öyle olunca sorayım dedm alternatif başka marka alan olduysaaa
Hastane çantasını bir an önce yerleştirmeliyim aynen öyle kuzu, Allah yardımcımız olsunSen yinede hazır et balım bu bebişlerin saği solu belli olmuyor kenarda hazır dursun en azından için rahat eder aklın kalmaz mis gibi gider doğururz inşallah güzel güzel
İnşallah kuzum bı kaç hafta daha daynsinlar en azındanSızıntı olsa devamı da gelirdi sanki bir defa oldu geçti anlamadım bende ama korktum bende inşallah sağlıkla kolay doğum yaparız
Amin canim az kaldı şurda ne kaldı kucağimiza alacağız 1-1.5ay sonraHastane çantasını bir an önce yerleştirmeliyim aynen öyle kuzu, Allah yardımcımız olsun
Bu his bende de var, doğum ne zaman diye soranlara da eylül sonu heralde diyip duruyorumAyy bende hep Eylül sonu doğacak gibi hissediyorum biliyomusun ya bi an önce kavuşmak istediğimdenmi bilmiyorum ama sanki 40haftaya kalmaz gibi geliyor
Valla kaç gündür huzursuzum daha hastane çantamı bile hazırlamadım diye.Kendim gibi başkalarını da görünce bi rahatlama gelmedi değilHastane çantasını bir an önce yerleştirmeliyim aynen öyle kuzu, Allah yardımcımız olsun
Çamaşırınızamı geliyor sıvıBenim sürekli oluyor ama arada çok geliyor sulu dedigin gibi bende tedirgin oluyorum amniyon sıvısını diye
Canım bi şurup var gebelikte mide yanması için naneli kullandın mı bilmiyorumKızlar günaydın gece boyu uyuyamadım mide yanması gaz sıkışması dön dön …
Aynen gaviscon yada gasvin on dk kesiyor benimCanım bi şurup var gebelikte mide yanması için naneli kullandın mı bilmiyorum
Benim kurtarıcım oldu
2.3 saatte bir yudum alıyorum kesiyor tamamen yanmayı
Evet canm eşim götürüyor cok şükür yetiyor şimdilik doğduyusa 1580 di şu an kaç kilosu bilmiyorum dokktor ilk 3 hafta önemli değil kilosu demişti ödem atar dediSüt sağip götürüyormusun canim her gün çok sevindim iyi olmasına Rabbim zorunuzu kolaylaştırsin belki bir aya kalmaz çikar şu an yakinmi iki kiloya amin canim Allah herkesin yardımcısı olsunyavrularımızın kokusunu çekelim içimize doya doya
Evet aynen o canımAynen gaviscon yada gasvin on dk kesiyor benim
Kesinlikle, benim çok olmuyor oluncada süründürür o şurup tam bir kurtarıcıEvet aynen o canım
Ben ölüyordum yanmadan ne yemek yiyebiliyordum, ne su içebiliyordım
Hele hiç uyuyamıyordum
O naneli sıvı sakız gibi
Bi zararıda yok yandıkça içiyorsun
İlk bi düşer sonra hızını alamazsın canım. Benim kız kardeşim 700 gram doğdu ordan biliyorumEvet canm eşim götürüyor cok şükür yetiyor şimdilik doğduyusa 1580 di şu an kaç kilosu bilmiyorum dokktor ilk 3 hafta önemli değil kilosu demişti ödem atar dedi
Nasıl bebeğin, sen nasılsınnKesinlikle, benim çok olmuyor oluncada süründürür o şurup tam bir kurtarıcı
Hislerimiz çikacakmi bakalım Eylül anneleri Ağustos'ta doğurmaya başladi vallaBu his bende de var, doğum ne zaman diye soranlara da eylül sonu heralde diyip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?