2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Kızlar günaydın gece boyu uyuyamadım mide yanması gaz sıkışması dön dön …
Canım bi şurup var gebelikte mide yanması için naneli kullandın mı bilmiyorum
Benim kurtarıcım oldu
2.3 saatte bir yudum alıyorum kesiyor tamamen yanmayı

Evet canm eşim götürüyor cok şükür yetiyor şimdilik doğduyusa 1580 di şu an kaç kilosu bilmiyorum dokktor ilk 3 hafta önemli değil kilosu demişti ödem atar dedi

Evet canm eşim götürüyor cok şükür yetiyor şimdilik doğduyusa 1580 di şu an kaç kilosu bilmiyorum dokktor ilk 3 hafta önemli değil kilosu demişti ödem atar dedi
İlk bi düşer sonra hızını alamazsın canım. Benim kız kardeşim 700 gram doğdu ordan biliyorum
Benim kızımdan bir yaş büyük şuan 6 yaşında
Maşallahı var
Seninkinin kilosu güzel 2 olunca taburcu ederler
Kız kardeşimi 2 de taburcu etmişlerdi

Hislerimiz çikacakmi bakalım Eylül anneleri Ağustos'ta doğurmaya başladi valla Belki bizde ekime kalmayız zaten benimki 6ekimde 40hafta oluyor
Eylülcğm kullanıcı adın değişince tanıyamadım bir an nasılsınnnn
Hamilelğin en başından beri senle konuşuyoruz
Ne çabuk geçti vakir

Çamaşırınızamı geliyor sıvı
Benim son iki haftadır hep çamaşırım ıslak
Doktoruma sormayı unuttum normaldir herhalde
Evet ya ama sarı akıntı eşliğinde geliyor afedersin iki çay kaşigi kadar ıslaklık oluyor öyle soyleyim Burda bı kaç kişinin de öyle akıntısı varmiş normaldir heralde sızıntı olsa sürekli gelirdi ben iş yaptığımda geliyor genelde yatarken çok gelmiyor.

Benimde vardı protein kaçağı. O kadar kafama takmıştım preklemsi miyim acaba diye
Sonra ilaçlarla geçti çok şükür seninkide geçer eminimmm
Evet attım yorgunluğu ama çok ağırlaştım bebek beni zorluyo artık son haftalar

Eylülcğm kullanıcı adın değişince tanıyamadım bir an nasılsınnnn
Hamilelğin en başından beri senle konuşuyoruz
Ne çabuk geçti vakir
İyiyim canim tesekkr ederim sen nasılsın evet valla geçiyor günler agirlaşmaya başladik artık geceleri uykumda gelmiyor bazen hemen doğursam diyorum nazende tadını çıkar diyorum hamileliğin

Bende Suan tam öyleyim kafama çok takıyorum, evet özellikle gece uykuları baya zorluyor

Ya benim sarı akıntı gibi mi değilmi anlamıyorum çamaşırlarım genelde siyah ve bej
Bej rengi çamaşırımı giyince özellikle fark ediyorum
Bildiğimiz su gibi akmış ıslanmış
Sanki altımı yıkamışım kurulamamışım gibi
Oysaki çokda dikkat ederim ama
Sanırım doğumlar yaklaşıyor ondan kaynaklı
İyiyim canim tesekkr ederim sen nasılsın evet valla geçiyor günler agirlaşmaya başladik artık geceleri uykumda gelmiyor bazen hemen doğursam diyorum nazende tadını çıkar diyorum hamileliğin
Bende aynı kararsızlıktayım eylülcüm ya valla bazen dur yerinde bu günleri özlersin sabret diyorum
Bazende diyorum yeter tamam hamilelik hevesimi aldım, bu kadarı yeterli doğurabilirim artık diye dayanamıyorum
Hareketlerim çok kısıtlı bide benimki haftasını yakalado baya baya öne geçti
Şuan karnımda kaç kilo bebe taşıyorum
Organlarım nefes alamıyor artık

Hislerimiz çikacakmi bakalım Eylül anneleri Ağustos'ta doğurmaya başladi valla Belki bizde ekime kalmayız zaten benimki 6ekimde 40hafta oluyor
Bence eylülde coşucak buralar Beni sağolsun doktorlar önden gidiyor, haftasından biraz ilerde gibi, aman iri bebek yok uzun bebek diye diye soktular iyice bu psikolojiye.Bakalım Allahın izniyle sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi teferruat tabi

O akinti benimde tedirgin ediyor bu türlü çözemedim suyun gelirse anlamam diye korkuyorum Oyy ben pazartesi 33 oluyorum şimdiden böyleyim seni düşünmek bile istemiyorum
İki iş yapıyorum pertim çikiyo şu an bu gram uykum yok uyumam lzm bu günlerimi çok ariycam ama gözlerim fal taşi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…