Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    197
Evet aşkım öyle demişti. Son an da resmen gol attı.

Kesinlikle öyle gözden kaçacak, ay görmedim kusura bakmayın denilecek veyaaaa allah korusun en kötü senaryoda telafi edilecek bir şey değil ki can bu yani telafisi yok. Çok şükür aşkım iyi ki iyi doktorla ilerledin. Allah zaten iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Kesinlikle minicik bir bebeğin hayatı söz konusu oluyor .. kızı o gün ciddiye bile almadı çok sinir olmuştum hatta değiştirsemmi diyordu .. zor vallaha direk iyi bir hastaneye ve üniversite hastanesine gidip baktırıp yol alması lazım

Eşim gitmek istemedi Titizlikle takip etmediği için güvenemem artık o doktora dedi
haklisiniz canim, imkaniniz varsa baska bir hastane/doktora gidip acil olarak hareket etmiyor deseniz, onlar soylesin direkt kordon dolanmasi vs. var mi? siz yonlendirirseniz onun uzerinden daha fazla panikletmesinler sizi. hem emin olmus olursunuz.

bende mesela, 33 sene oncesinden bahsediyorum ama, annem hareket etmiyor diye aile doktorumuzu aramis, o da acil hastaneye cagirmis, kordon dolanmasini fark edince sezeryana almislar direkt cok sukur biraz mor olsam da saglikla dogmusum, gecen sene bir arkadasimda kordon dolanmasi olmustu, her gun takip ettiler, ilerleyen gunlerde bir sekilde terse dondu acildi kordon, sonra normal devam etti surecine. simdi teknoloji cok daha geliskin hemen erken dogacak diye bir sey olmuyor gordugum ama takip onemli iste.

Nst, doppler ve yakın takip ile izlenmesi gerekir diyor yapaya sordum da. Ben de böyle biliyordum direkt hadi hemen alalım demeleri mantıksız çünkü takip yapılmadan.
kesinlikle takip onemli, ben kordon dolanmasi nedeniyle acil dogmusum mesela ama 33 sene onceki teknoloji riske atmak istememislerdir muhtemelen, gerci annem beni gorunce bu benim kizim olamaz deyip bayilmis, oyle mormusum

Yapar canım yapmaz olur mu al geç korbell

Hanımlar aklım iyice karıştı

Canım korkma artık riskli zamanları geride bıraktık. Güvendiğin Dr kesinlikle git astı astarı nedir. Eğer gerçekten öyleyse beklemeden sezeryan ol çünkü ne olur ne olmaz. Kilosu çok iyi eğer sağlığı yerindeyse. Kendi nefes alabiliyorsa Kilosu yüzünden girmez. Benim oğlum tam 3 kilo dogdu girmedi. 2 ve 2.5 kiloyu geçtiyse küveze girmez. Hayırlısı olsun inşallah.

Neden yarını bekliyorsun canm bu gün başka bi doktor daha görsün riske atma
Maşallah kilosu iyi bebeğin ciger gelişimi iyiyse küveze girmez . Sadece kilo bazlı düşünme . En azından olaki seni sezeryana alamaları gerekirse iki gün takipte kalırsın hastanede ciger geliştiricş dozu yapılır daha sonra doğum gercekleşir

Kuzum kilosunun 3600 olduğuna emin misin? 3 farklı uygulamadan takip ediyorum. 35. Haftada biri normal kiloyu 2600, diğeri 2650, diğeri de 2500 olmalı gösteriyor. Zaten bundan sonra ortalama haftada 200-250 gr alacak. Ben de bugün 35. Haftaya girdim kontrolüm vardı. 2570 gr doktor normal dedi.

Esmoss60

Aynen banada yanlış geldi

Hanımlar aklım iyice karıştı
Benim yakın arkadaşım kızında kullandı kızı 2 yaşında şu an çokta rahat etti. Başka bir arkadaşım da kızın da kullandı o da 2 yaşına geldi sayılır o da aşırı memnun kaldı hatta ve hatta bana da aşılamaya başladığım zaman ayyy hamile kalırsan ilk iş bundan alıyoruz sana da diyorlardı taaa o zamanlar alıp koymuştum. Ben kullanacağımı işe de yarayacağını düşünüyorum, yakın çevremden de gördüm. Ama E Eylulde_gel beğenmemiş çok göreceli şeyler bunlar zaten. Sen philips biberondan memnun kalırsın başka biri x bir marka beğenir gibi

Benim bebegimde de ne olur ne olmaz diye 37+0 da ciğer geliştirici vurdu Dr. 37+2 de doğdu. Bir zararı olsaydı yapmazdı. O yuzden Dr konuş bu iğneyi sadece önlem amaçlı vursanız mi acaba diye ne diyecek bakalım.

kesinlikle takip onemli, ben kordon dolanmasi nedeniyle acil dogmusum mesela ama 33 sene onceki teknoloji riske atmak istememislerdir muhtemelen, gerci annem beni gorunce bu benim kizim olamaz deyip bayilmis, oyle mormusum
Oyyyyy kıyamam annene nasıl korkmuştur. Şu an teknoloji muazzam iyi doktora denk gelirsek tabi

Çok haklısın çevremde kullanan var mı araştırıp denemelik kullanmak için rica edeyim memnun kalırsam kendimde alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…