Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    197
Kesinlikle aşkım. Ay hiç deme ben de uyuz olmuştum doktora.

3. Kilo 60 gr diye anladım ben. 3.600 gr mıymış. Canim bide onun şekeri var o yüzden de bebeğin kilosu önden gidiyor. Seninki çok normal kilosu olması gereken kiloda

Kızlar ben bu gün Dr aradım. Haftamı söyledim. Sin adet tarihinle bebek uyuşuyorsa eğer 10 11 eylül gibi yaparız sezeryani dedi öncesinde de bir ultrasona gir bakalım nasılmış dedi. Ay bi değişik oldum 10 gün sonra doğacak mi yani benim herseyim hazır bile değil ki. Temizliği falan bir an önce bitirmem gerek. Ay bir içimi heyecan kapladı

3. Kilo 60 gr diye anladım ben. 3.600 gr mıymış. Canim bide onun şekeri var o yüzden de bebeğin kilosu önden gidiyor. Seninki çok normal kilosu olması gereken kiloda
Ben şeker olayını atlamışım, kusura bakmayın. Ama yine de deme amacım bence bu doktor kiloyu bile yanlış söyledi, güvenilir gelmedi o yüzden. Bence de başka bir doktor görüşü almakta fayda var. Zaten yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz yapmasınlar bize bunu yaa(

Canım benden 10 gun önce doğurcan o zamn kesin olursan sezeryan sağlıkla. Alalım inşallah kucagimiza
Gün yaklaştikca heyecan basması oluyor

Canım benden 10 gun önce doğurcan o zamn kesin olursan sezeryan sağlıkla. Alalım inşallah kucagimiza
Gün yaklaştikca heyecan basması oluyor
10 gün sonra doğuracak olan ben dikiş kursundayim. Az önce kıyafet dolabımı düzenledim atacaklarimi attım falan geçen ay gittiğimde 32+6 ydim 32 haftalik görünüyor dedi. Bu hafta yada önümuzdeki hafta başı yine kendi Drmin ultrasonuna giricem bakalım o ne diyecek. Eğer 11 eylül doğarsa son adet tarihimden tam 37+0 oluyorum. Oğlumda da 37+2 de yapmıştı kendi Dr pek bekleme taraftarı değil. Eğer kilosu yetikse beklemeyelim çünkü kan uyuşmazlığımiz olduğu için anı kalp durma vs olabiliyor demişti.

Eklentiler

• 17567297929366575301199714111411.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 41
Doğuma ne kaldı Bi yerden başlarsın artık da karnımız büyüdü yapmak çok yorucu oluyor yardımcı olacak biri var mı
bakalım doktor kontrolünde ne dicek bana doktor acil bir durum olmadıkça 20 eylül dedi

Ayyy

Evet yardımcı olacak var. Kardeşim de var kendim yapamazsam onu çağırırım.

Plasentan önde miydi canım

Aynen katılıyorum kesinlikle

Canım adet tarihlerimiz aynı. Biraz erken dememiş mi tarihi? 37. Haftada almış oluyo.

Esmoss60 bugün doktoruna acil deseydin bakardı muhakkak beklemeseydin yarını hem bu dr haklı çıkarsa da korkacak bir şey yok Allah’ın izniyle.

L luckykus Pepenin babaannesi kız bana bakmayın aynen herkes aynı hazzı alamaz bi üründen. İçinde kalmasın alıver hemşerim sevmezsen dolapta satılan ilk ürünlerden

İyi bi doktor var bi tane araştırıp bulduk ona gideceğim kuzum onunda görüşünü alacağım eğer oda aynı şeyi söylerse Mecbur kabul edicem Sezeryanı riske atamam

İyi bi doktor var bi tane araştırıp bulduk ona gideceğim kuzum onunda görüşünü alacağım eğer oda aynı şeyi söylerse Mecbur kabul edicem Sezeryanı riske atamam
Aşkım ama yarını yinede bekleme kordon dolaşması varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…