Kesinlikle aşkım. Ay hiç deme ben de uyuz olmuştum doktora.Kesinlikle minicik bir bebeğin hayatı söz konusu oluyor .. kızı o gün ciddiye bile almadı çok sinir olmuştum hatta değiştirsemmi diyordu .. zor vallaha direk iyi bir hastaneye ve üniversite hastanesine gidip baktırıp yol alması lazım
3. Kilo 60 gr diye anladım ben. 3.600 gr mıymış. Canim bide onun şekeri var o yüzden de bebeğin kilosu önden gidiyor. Seninki çok normal kilosu olması gereken kilodaKuzum kilosunun 3600 olduğuna emin misin? 3 farklı uygulamadan takip ediyorum. 35. Haftada biri normal kiloyu 2600, diğeri 2650, diğeri de 2500 olmalı gösteriyor. Zaten bundan sonra ortalama haftada 200-250 gr alacak. Ben de bugün 35. Haftaya girdim kontrolüm vardı. 2570 gr doktor normal dedi.
Ben de 3060 diye anladım3. Kilo 60 gr diye anladım ben. 3.600 gr mıymış. Canim bide onun şekeri var o yüzden de bebeğin kilosu önden gidiyor. Seninki çok normal kilosu olması gereken kiloda
3.600 değildir çünkü. Geçen hafta gittiğinde 2.700 civari bisey demişti demi yanlış hatırlamıyorsamBen de 3060 diye anladım
Ben şeker olayını atlamışım, kusura bakmayın. Ama yine de deme amacım bence bu doktor kiloyu bile yanlış söyledi, güvenilir gelmedi o yüzden. Bence de başka bir doktor görüşü almakta fayda var. Zaten yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz yapmasınlar bize bunu yaa3. Kilo 60 gr diye anladım ben. 3.600 gr mıymış. Canim bide onun şekeri var o yüzden de bebeğin kilosu önden gidiyor. Seninki çok normal kilosu olması gereken kiloda
Canım benden 10 gun önce doğurcan o zamn kesin olursan sezeryanKızlar ben bu gün Dr aradım. Haftamı söyledim. Sin adet tarihinle bebek uyuşuyorsa eğer 10 11 eylül gibi yaparız sezeryani dediöncesinde de bir ultrasona gir bakalım nasılmış dedi. Ay bi değişik oldum 10 gün sonra doğacak mi yani benim herseyim hazır bile değil ki. Temizliği falan bir an önce bitirmem gerek. Ay bir içimi heyecan kapladı
Olabilrgecmeyenzaman bende 3.60 fazla diye düşündüm ama arkadaşta gebelik şekeri var . Belki ona bağlı birşeydir . Yada 2.600 yazacağı yerde yanlış yazmıştır
BencedeBenim bebegimde de ne olur ne olmaz diye 37+0 da ciğer geliştirici vurdu Dr. 37+2 de doğdu. Bir zararı olsaydı yapmazdı. O yuzden Dr konuş bu iğneyi sadece önlem amaçlı vursanız mi acaba diye ne diyecek bakalım.
10 gün sonra doğuracak olan benCanım benden 10 gun önce doğurcan o zamn kesin olursan sezeryansağlıkla. Alalım inşallah kucagimiza
Gün yaklaştikca heyecan basması oluyor
haftasonu işbir yataktan bu ölçüde aldım. kiki diye bir modelAynen 70x110 biraz sıkıntılıymış bilsem park yatağı 70x120 alırdım. Trendyolda var aslında ama hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum bilinmeyen markalar hep
Doğuma ne kaldı Bi yerden başlarsın artık da karnımız büyüdü yapmak çok yorucu oluyor10 gün sonra doğuracak olan bendikiş kursundayim. Az önce kıyafet dolabımı düzenledim atacaklarimi attım falan geçen ay gittiğimde 32+6 ydim 32 haftalik görünüyor dedi. Bu hafta yada önümuzdeki hafta başı yine kendi Drmin ultrasonuna giricem bakalım o ne diyecek. Eğer 11 eylül doğarsa son adet tarihimden tam 37+0 oluyorum. Oğlumda da 37+2 de yapmıştı kendi Dr pek bekleme taraftarı değil. Eğer kilosu yetikse beklemeyelim çünkü kan uyuşmazlığımiz olduğu için anı kalp durma vs olabiliyor demişti.
AyyyKızlar ben bu gün Dr aradım. Haftamı söyledim. Sin adet tarihinle bebek uyuşuyorsa eğer 10 11 eylül gibi yaparız sezeryani dediöncesinde de bir ultrasona gir bakalım nasılmış dedi. Ay bi değişik oldum 10 gün sonra doğacak mi yani benim herseyim hazır bile değil ki. Temizliği falan bir an önce bitirmem gerek. Ay bir içimi heyecan kapladı
Evet yardımcı olacak var. Kardeşim de var kendim yapamazsam onu çağırırım.Doğuma ne kaldı Bi yerden başlarsın artık da karnımız büyüdü yapmak çok yorucu oluyoryardımcı olacak biri var mı
bakalım doktor kontrolünde ne dicek bana doktor acil bir durum olmadıkça 20 eylül dedi
Canım kordon dolanması var dediyse bence hemen doktora git. Önemli bi konu çünküEşim gitmek istemedi Titizlikle takip etmediği için güvenemem artık o doktora dedi
Plasentan önde miydi canımGünaydın , 2 gündür bebeğin hareketleri çok azalmisti sadece hıçkırıklarini hissediyodum.Bugun hem sonuç göstermek için hemde bu durum için doktoruma gittim.Nst ye yönlendirdi.Kalp atışını duyunca icim rahatladi.20 dk surdu.Cok şükür nst de herşey yolunda ,ömrümden ömür gitti ama.
Aynen katılıyorum kesinliklebazen gercekten de olcumlerde 1-2 hafta onde ya da geride gorunebiliyor ama zaten 2 haftadan fazla degilse bunlar normal diyorlar. bir de bu cihazlarin bir kismi fazla hassas degil, dolayisiyla hem yanlis olcume acik oluyorlar hem de bebegin pozisyonu vs. dolayisiyla da farkli olcumler olabiliyor. o nedenle doktor paniklemediyse, kalp atisi/bebis hareketleri iyiyse, annede rahatsiz edici komplikasyonlar yoksa bence cok takilmamak gerekiyor. hiic icimize sinmezse baska bir hastaneden randevu alip gidebiliriz ama stres olmamak onemli, stres cok etkiliyor insani.
Canım adet tarihlerimiz aynı. Biraz erken dememiş mi tarihi? 37. Haftada almış oluyo.Kızlar ben bu gün Dr aradım. Haftamı söyledim. Sin adet tarihinle bebek uyuşuyorsa eğer 10 11 eylül gibi yaparız sezeryani dediöncesinde de bir ultrasona gir bakalım nasılmış dedi. Ay bi değişik oldum 10 gün sonra doğacak mi yani benim herseyim hazır bile değil ki. Temizliği falan bir an önce bitirmem gerek. Ay bir içimi heyecan kapladı
İyi bi doktor var bi tane araştırıp bulduk ona gideceğim kuzum onunda görüşünü alacağım eğer oda aynı şeyi söylerse Mecbur kabul edicem Sezeryanı riske atamamNeden yarını bekliyorsun canm bu gün başka bi doktor daha görsün riske atma
Maşallah kilosu iyi bebeğin ciger gelişimi iyiyse küveze girmez . Sadece kilo bazlı düşünme . En azından olaki seni sezeryana alamaları gerekirse iki gün takipte kalırsın hastanede ciger geliştiricş dozu yapılır daha sonra doğum gercekleşir
Aşkım ama yarını yinede bekleme kordon dolaşması varsaİyi bi doktor var bi tane araştırıp bulduk ona gideceğim kuzum onunda görüşünü alacağım eğer oda aynı şeyi söylerse Mecbur kabul edicem Sezeryanı riske atamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?