Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    197
Eşim götürmek istemiyor takipli olduğum doktora böyle bişeyi nasıl atlar diyor güvenim kalmadı diyor diğer doktor umarım olumlu seyler söyler

Eşim götürmek istemiyor takipli olduğum doktora böyle bişeyi nasıl atlar diyor güvenim kalmadı diyor diğer doktor umarım olumlu seyler söyler
İnşallah canım hayırlısı bakalım yarın doktor neler soyleyecek

3 kilo 60 gram dedi kuzum normal dedi doktor bilmiyorum gebelik şekeri de var belki ondan fazla olabilir kilosu 4gün önde gidiyordu gelişimi zaten .

Acilden giriş yaparım belkide kafam hiç rahat değil uyuyamam muhtemelen
Kuzum hiç stres yapma haftan çok güzel bebeğin kilosu çok iyi . Ama bekleme kordon dolanması var dediyse bir görüş daha al belki felan deme sen bilirsin ama önemli birşey bak .. korkuttmak istemiyorum ama bakılsın için rahat etsin . Bak bende kalıntı tuttuğunda doktorum haftan artık 32 kolestaz bile varsa 1/2 haftaya alırız sezeryan ile demişti . Artık riskli haftalarımız geride kaldı

Hayırlısı kuzum küveze girmesinden korkuyorum nstde kalp atışı iyi çıktı bugünki doktor bugun hemen alalim sezeryanla deyince kafamdan kaynar su döküldü.

Ya ben beğenmesem bile satmaya kıyamam bakalım çevremde bulursam denerim memnun kalırsam kendime de alırım

Hİç bu haftalarda beklemiyordum böyle bişey yani benim doktorun bunu görmemesi o kdr güvenimi sarstı ki

Hİç bu haftalarda beklemiyordum böyle bişey yani benim doktorun bunu görmemesi o kdr güvenimi sarstı ki
Aşkım o geçti belki sen doktordan çıktıktan hemen sonra oldu onu boşver .. sen bebeğine ve kendine odaklan evde bekleme bir görüş daha al acilden giriş yap başka doktora acil git nasıl istiyosan . Ama bebiş için önemli öyle bekleme

Benim oğlumda da kordon vardı boynunda bende imza ile 2 3 gün sonra doğurmuştum annemler gelince ama 37inci haftadaydıö
Kaç kez dolanmiştı senin oğlunda canım kordon bana 3-4kez dolandı demişti peki sen normalmi doğum yapmıştın canım

Hayırlısı kuzum küveze girmesinden korkuyorum nstde kalp atışı iyi çıktı bugünki doktor bugun hemen alalim sezeryanla deyince kafamdan kaynar su döküldü.
Yarın başka Dr gideceksin demi. Git canım çünkü kordon dolanması riskli bir şey. Benim arkadaşım bu ay doğum yapacak. Ona detaylida boynuna 2 kere kordon dolanmış demişler. Tabi şuan da hala dolanmış haliyle mi geziyor bilmiyorum. Sormayı unutuyorum. Tabi çok çok riskli ölümcül durum değil. Dolanmış haliylede haftalarca geziliyor. Ama senin haftan büyük bebekte tam dogumluk kiloda Dr o yüzden olası riske atmayalım diye sezeryan yapalım demiştir. Yarin diğer Dr da aynı şeyleri derse beklemekte ısrar etme

Kiz bu haftalarda beklemiyordum diyip durma görende 20 li hafatalardasin sanacak nerdeyse 36 haftalik 3 kilo bebegin var.

Kiz bu haftalarda beklemiyordum diyip durma görende 20 li hafatalardasin sanacak nerdeyse 36 haftalik 3 kilo bebegin var.
Vallaha ben diyecektim aynısını geçen 31+6 da doktora gittim tamam artık 10 güne 20 güne 30 güne artık ne zaman gelirse gelsin her an gelebilir sorun yok diyor şükür öyle riskli haftalar geçti 36 gayet ideal kaldıki sezeryanda bazı doktorlar kilosu iyise tercih ediyor.

Kız sen niye üzüyorsun kendini? Eşine söyle üniversiteye gidelim, eğitim araştırmaya gidelim, şu x doktor iyiymiş şuna da bi bakalım de atlayın gidin içiniz rahat etsin. Ayrıca en kötü senaryoda diyelim ki doğum yaptın ne olacak balım? Kilosu maşallah iyi, haftası iyi daha ne? Hiç üzme böyle yok beklemiyordum bu haftada falan diye. Esmoss60

Canım adet tarihlerimiz aynı. Biraz erken dememiş mi tarihi? 37. Haftada almış oluyo.
Eşimle benim aramda kan uyuşmazlığımız var. O yüzden ileri haftalara kadar beklemek anı bebek ölümü getirebiliyor. Bebegin gelişimi kilosu iyiyse beklemeyelim diye 37+2 de sezeryan yapmıştı oğlumda. Şimdi yine bir kez benim yanıma gel ultrasonla bakalım gelişimi kilosu nasıl İyiyse o tarihlerde yaparız dedi. Oğlum 37+2 de 3 kilo doğmuştu.
Bende tam kilosu nasıl diye önümüzdeki hafta giderim sanırım.

Esmoss60 kuzum hiç korkma bir doktordan duymuştum bebekler bu haftalarda kordondan oynamayı severlermiş boyunlarına dolayıp açarlarmış. Ama yinede takipte ol sen 2 saatte 10 belirgin hareket varsa iyidir bebeğin.

Kızlar dün gece saat 2.30 - 3 sularında yangına uyandık çok büyük bir yangın değildi çok şükür. Ama korktuk tabi. Dün geceden beri hareketlerinde azalma var bebeğin ve sürekli sağıma toplanıyor. Benim bebeğim aşırı hareketli normalde. Bi gün biraz duruldu stres oldu korkunca galiba. Şimdi hareketlerini sayıyorum not alıyorum bakalım. Yarın kontrole gideceğiz yine ne olur ne olmaz. Eşim işe gitti tekim ben ama hemen gelir zaten ters bir durumda. Şaka maka patır patır doğuracağımız günlere geldik çok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…