Eşim götürmek istemiyor takipli olduğum doktora böyle bişeyi nasıl atlar diyor güvenim kalmadı diyor diğer doktor umarım olumlu seyler söylerCanım adet tarihlerimiz aynı. Biraz erken dememiş mi tarihi? 37. Haftada almış oluyo.
Esmoss60 bugün doktoruna acil deseydin bakardı muhakkak beklemeseydin yarını hem bu dr haklı çıkarsa da korkacak bir şey yok Allah’ın izniyle.
L luckykusPepenin babaannesi kız bana bakmayın aynen herkes aynı hazzı alamaz bi üründen. İçinde kalmasın alıver hemşerim sevmezsen dolapta satılan ilk ürünlerden
Acilden giriş yaparım belkide kafam hiç rahat değil uyuyamam muhtemelenAşkım ama yarını yinede bekleme kordon dolaşması varsa
İnşallah canım hayırlısı bakalım yarın doktor neler soyleyecekEşim götürmek istemiyor takipli olduğum doktora böyle bişeyi nasıl atlar diyor güvenim kalmadı diyor diğer doktor umarım olumlu seyler söyler
3 kilo 60 gram dedi kuzum normal dedi doktor bilmiyorum gebelik şekeri de var belki ondan fazla olabilir kilosu 4gün önde gidiyordu gelişimi zaten .Kuzum kilosunun 3600 olduğuna emin misin? 3 farklı uygulamadan takip ediyorum. 35. Haftada biri normal kiloyu 2600, diğeri 2650, diğeri de 2500 olmalı gösteriyor. Zaten bundan sonra ortalama haftada 200-250 gr alacak. Ben de bugün 35. Haftaya girdim kontrolüm vardı. 2570 gr doktor normal dedi.
Kuzum hiç stres yapma haftan çok güzel bebeğin kilosu çok iyi . Ama bekleme kordon dolanması var dediyse bir görüş daha al belki felan deme sen bilirsin ama önemli birşey bak .. korkuttmak istemiyorum ama bakılsın için rahat etsin . Bak bende kalıntı tuttuğunda doktorum haftan artık 32 kolestaz bile varsa 1/2 haftaya alırız sezeryan ile demişti . Artık riskli haftalarımız geride kaldıAcilden giriş yaparım belkide kafam hiç rahat değil uyuyamam muhtemelen
Hayırlısı kuzum küveze girmesinden korkuyorum nstde kalp atışı iyi çıktı bugünki doktor bugun hemen alalim sezeryanla deyince kafamdan kaynar su döküldü.Canım korkma artık riskli zamanları geride bıraktık. Güvendiğin Dr kesinlikle git astı astarı nedir. Eğer gerçekten öyleyse beklemeden sezeryan ol çünkü ne olur ne olmaz. Kilosu çok iyi eğer sağlığı yerindeyse. Kendi nefes alabiliyorsa Kilosu yüzünden girmez. Benim oğlum tam 3 kilo dogdu girmedi. 2 ve 2.5 kiloyu geçtiyse küveze girmez. Hayırlısı olsun inşallah.
Ya ben beğenmesem bile satmaya kıyamamCanım adet tarihlerimiz aynı. Biraz erken dememiş mi tarihi? 37. Haftada almış oluyo.
Esmoss60 bugün doktoruna acil deseydin bakardı muhakkak beklemeseydin yarını hem bu dr haklı çıkarsa da korkacak bir şey yok Allah’ın izniyle.
L luckykusPepenin babaannesi kız bana bakmayın aynen herkes aynı hazzı alamaz bi üründen. İçinde kalmasın alıver hemşerim sevmezsen dolapta satılan ilk ürünlerden
Hİç bu haftalarda beklemiyordum böyle bişeyKuzum hiç stres yapma haftan çok güzel bebeğin kilosu çok iyi . Ama bekleme kordon dolanması var dediyse bir görüş daha al belki felan deme sen bilirsin ama önemli birşey bak .. korkuttmak istemiyorum ama bakılsın için rahat etsin . Bak bende kalıntı tuttuğunda doktorum haftan artık 32 kolestaz bile varsa 1/2 haftaya alırız sezeryan ile demişti . Artık riskli haftalarımız geride kaldı
Aşkım o geçti belki sen doktordan çıktıktan hemen sonra oldu onu boşver .. sen bebeğine ve kendine odaklan evde bekleme bir görüş daha al acilden giriş yap başka doktora acil git nasıl istiyosan . Ama bebiş için önemli öyle beklemeHİç bu haftalarda beklemiyordum böyle bişeyyani benim doktorun bunu görmemesi o kdr güvenimi sarstı ki
Kaç kez dolanmiştı senin oğlunda canım kordon bana 3-4kez dolandı demişti peki sen normalmi doğum yapmıştın canımBenim oğlumda da kordon vardı boynunda bende imza ile 2 3 gün sonra doğurmuştum annemler gelince ama 37inci haftadaydıö
Canım doktoruna en son ne zaman gitmiştin ?Hİç bu haftalarda beklemiyordum böyle bişeyyani benim doktorun bunu görmemesi o kdr güvenimi sarstı ki
Yarın başka Dr gideceksin demi. Git canım çünkü kordon dolanması riskli bir şey. Benim arkadaşım bu ay doğum yapacak. Ona detaylida boynuna 2 kere kordon dolanmış demişler. Tabi şuan da hala dolanmış haliyle mi geziyor bilmiyorum. Sormayı unutuyorum. Tabi çok çok riskli ölümcül durum değil. Dolanmış haliylede haftalarca geziliyor. Ama senin haftan büyük bebekte tam dogumluk kiloda Dr o yüzden olası riske atmayalım diye sezeryan yapalım demiştir. Yarin diğer Dr da aynı şeyleri derse beklemekte ısrar etmeHayırlısı kuzum küveze girmesinden korkuyorum nstde kalp atışı iyi çıktı bugünki doktor bugun hemen alalim sezeryanla deyince kafamdan kaynar su döküldü.
Kiz bu haftalarda beklemiyordum diyip durma görende 20 li hafatalardasin sanacakHİç bu haftalarda beklemiyordum böyle bişeyyani benim doktorun bunu görmemesi o kdr güvenimi sarstı ki
Canım ultrason çok farklı çıkıyor devlette hiç düşünmeBebeğin karnında iki hafta gelişim geriliği var dedi ama bu zamana kadar herşey yolundaydı yanlış mı ölçtü naptı anlamadım kendi doktorum izinde diye devlete gitmiştim
Vallaha ben diyecektim aynısınıKiz bu haftalarda beklemiyordum diyip durma görende 20 li hafatalardasin sanacaknerdeyse 36 haftalik 3 kilo bebegin var.
Eşimle benim aramda kan uyuşmazlığımız var. O yüzden ileri haftalara kadar beklemek anı bebek ölümü getirebiliyor. Bebegin gelişimi kilosu iyiyse beklemeyelim diye 37+2 de sezeryan yapmıştı oğlumda. Şimdi yine bir kez benim yanıma gel ultrasonla bakalım gelişimi kilosu nasıl İyiyse o tarihlerde yaparız dedi. Oğlum 37+2 de 3 kilo doğmuştu.Canım adet tarihlerimiz aynı. Biraz erken dememiş mi tarihi? 37. Haftada almış oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?