Bizim buralarda aşırı toz var ve anız yakıyorlar . Siyah siyah küller geliyor . Şimdi yaptırsam yine aynısı olacak gibi. Doğuma bir hafta kala yaptırayım diyorum .
Kızlar son birkaç saattir karnımın alt tarafında böyle iğne batması gibi bir acı ve yanma var. Yatıp dinlenince geçiyor ayağı kalktığım an tekrar başlıyor. Endişelenecek bir şey midir sizce? Bu yaşadığım şey sancı bile olsa düzenli ve sık gelmediği sürece problem olmadığını biliyorum ama benden başka yaşayan varsa diye sormak istedim
Benim lökosit 3 hafta önce filan 3 çıkmıştı riskli ama kültürüm temiz çıktığı için hiçbir şey kullandırmadı doktorum. Bazen kullanılan ilaç vitaminler kaynaklı da olabiliyormuş. kültürde üreme var mı o önemli aslen
2 hafta önce idrarda lökosit yüksek çıkmıştı canım kültürde üreme olmayınca ilaç vermedi doktor, akıntı için de vajinal kültür için örnek aldı hala sonucunu bekliyorum çıkmadı henüz, crp için kan tahlili yaptırmak istedim doktorum 3 hafta önce falan yapıldığı için kafamızı karıştırmayalım sonraki kontrolde yapalım dedi, senin crp kaç çıktı canım
Ya evett doktor baya uğraşarak buldu yüzünü ahahha çok tatlı ellerini yüzünün altına almış ilk kez tam surat belliydi hep yarım gördük bu haftaya kadar
Bizim buralarda aşırı toz var ve anız yakıyorlar . Siyah siyah küller geliyor . Şimdi yaptırsam yine aynısı olacak gibi. Doğuma bir hafta kala yaptırayım diyorum .
Kızlar son birkaç saattir karnımın alt tarafında böyle iğne batması gibi bir acı ve yanma var. Yatıp dinlenince geçiyor ayağı kalktığım an tekrar başlıyor. Endişelenecek bir şey midir sizce? Bu yaşadığım şey sancı bile olsa düzenli ve sık gelmediği sürece problem olmadığını biliyorum ama benden başka yaşayan varsa diye sormak istedim
Sana cevap vermek çok isterdim ama enn başından beri herkese söylediğim şey benle bir değil kimse o yüzden bir şey diyemiyorum kdjfjfj ama bildiğim bir şey sancı olsa yatmayı geç amuda kalksan geçmez
Kızlar bize de biberon olarak avent hediye geldi ve hastane çantasına koyacağım. Sadece şunu sormak istedim,cam olanı mı plastik olanı mı koymalıyım sizce?
Uzanınca geçen şeyler genelde kötü değildir canım muhtemelen bebek baskısından ayağa kalkınca ağrın oluyordur. Ama yine de şiddetlenir ve sık sık olursa doktoruna söyle
Kızlar ya ben hapsurdugumda yada egzersiz (özellikle squat sonrası ) yaptıktan sonra günlük gelen akintim geliyor böyle su gelmesi gibi değil de hafif bir akıntı oluyo, bu dönem için normal dimi?
2. olarak alt karinda batma, hafif kramp vs yaşıyor cogu arkadaş bende de oluyor bunları alıştırma kasilmalari brixton Hicks sayabiliriz sanırım bazen regl ağrısı tarzi ağrılar da oluyo iç bacakta kas ağrılari oluyo hepsi normal bana göre siz ne düşünüyorsunuz?
Kızlar ya ben hapsurdugumda yada egzersiz (özellikle squat sonrası ) yaptıktan sonra günlük gelen akintim geliyor böyle su gelmesi gibi değil de hafif bir akıntı oluyo, bu dönem için normal dimi?
2. olarak alt karinda batma, hafif kramp vs yaşıyor cogu arkadaş bende de oluyor bunları alıştırma kasilmalari brixton Hicks sayabiliriz sanırım bazen regl ağrısı tarzi ağrılar da oluyo iç bacakta kas ağrılari oluyo hepsi normal bana göre siz ne düşünüyorsunuz?
Düzenli agrı olmadıkça sorun olmaz heralde yatınca geçen ağrılar için diyorum artık bebekler büyüdü baskı artıyor sonucta bende bunlar ilk haftalardan bu yana oluyor durumum farklı olduğu için
Valla canım yeşilimsi akıntım var ama en başından beri gebeliğimin, ilk defa Crp böyle çıktı dişimde şişlik var onunla da alakalı olabilir herhalde.. pztesi kontrolüm. Sonuçlarda 3 tane Lökosit değeri var. Lökosit kümesi 0.3 Lökosit 66.3 birde Lokosit yazıyor 3+ anlamadım bişey bu sefer sağlık ocağına gitmiştim