Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
Ben büyük temizliği dün yaptırdım canım, artık normal süpürüp silmeyi ya eşimle beraber yapacağım ya da görümcemi çağıracağım
Bizim buralarda aşırı toz var ve anız yakıyorlar . Siyah siyah küller geliyor . Şimdi yaptırsam yine aynısı olacak gibi. Doğuma bir hafta kala yaptırayım diyorum .

Kızlar son birkaç saattir karnımın alt tarafında böyle iğne batması gibi bir acı ve yanma var. Yatıp dinlenince geçiyor ayağı kalktığım an tekrar başlıyor. Endişelenecek bir şey midir sizce? Bu yaşadığım şey sancı bile olsa düzenli ve sık gelmediği sürece problem olmadığını biliyorum ama benden başka yaşayan varsa diye sormak istedim

Üreme yoktu canım geçen ay yapıldı.

Evet mecburi değil tr de karışık yapılıyormuş oda güzel bir uygulama isteyen için, bu arada sende mi Almanyadaydin?
Evet bende almanyadayım .. ya mecbur olmadığı için bende istemedim o yüzden

Benimde kültürde üreme yoktu canım geçen ay, bu zamana kadar iki kere yapıldı. Crp 17 çıktı. Senin kaç çıkmıştı 3 hafta önce

Maşallah ona artık tamamen gelişim tamamlamaya başladılar
Ya evett doktor baya uğraşarak buldu yüzünü ahahha çok tatlı ellerini yüzünün altına almış ilk kez tam surat belliydi hep yarım gördük bu haftaya kadar

Bizim buralarda aşırı toz var ve anız yakıyorlar . Siyah siyah küller geliyor . Şimdi yaptırsam yine aynısı olacak gibi. Doğuma bir hafta kala yaptırayım diyorum .
O zaman doğumdan 1 hafta önce yaptırman daha iyi olur. Benimde 20 gün felan var Allah’ın izniyle ama nolur nolmaz diye yaptırdım

Sana cevap vermek çok isterdim ama enn başından beri herkese söylediğim şey benle bir değil kimse o yüzden bir şey diyemiyorum kdjfjfj ama bildiğim bir şey sancı olsa yatmayı geç amuda kalksan geçmez

Benimde kültürde üreme yoktu canım geçen ay, bu zamana kadar iki kere yapıldı. Crp 17 çıktı. Senin kaç çıkmıştı 3 hafta önce

Benim 3,2'ydi canım bi ara 10 çıkmıştı doktor önemsememişti sanırım enfeksiyon bulgusu yoksa çok önemsemiyorlar

Kızlar bize de biberon olarak avent hediye geldi ve hastane çantasına koyacağım. Sadece şunu sormak istedim,cam olanı mı plastik olanı mı koymalıyım sizce?

Uzanınca geçen şeyler genelde kötü değildir canım muhtemelen bebek baskısından ayağa kalkınca ağrın oluyordur. Ama yine de şiddetlenir ve sık sık olursa doktoruna söyle

Kızlar ya ben hapsurdugumda yada egzersiz (özellikle squat sonrası ) yaptıktan sonra günlük gelen akintim geliyor böyle su gelmesi gibi değil de hafif bir akıntı oluyo, bu dönem için normal dimi?
2. olarak alt karinda batma, hafif kramp vs yaşıyor cogu arkadaş bende de oluyor bunları alıştırma kasilmalari brixton Hicks sayabiliriz sanırım bazen regl ağrısı tarzi ağrılar da oluyo iç bacakta kas ağrılari oluyo hepsi normal bana göre siz ne düşünüyorsunuz?

Düzenli agrı olmadıkça sorun olmaz heralde yatınca geçen ağrılar için diyorum artık bebekler büyüdü baskı artıyor sonucta bende bunlar ilk haftalardan bu yana oluyor durumum farklı olduğu için

Benim 3,2'ydi canım bi ara 10 çıkmıştı doktor önemsememişti sanırım enfeksiyon bulgusu yoksa çok önemsemiyorlar
Valla canım yeşilimsi akıntım var ama en başından beri gebeliğimin, ilk defa Crp böyle çıktı dişimde şişlik var onunla da alakalı olabilir herhalde.. pztesi kontrolüm. Sonuçlarda 3 tane Lökosit değeri var. Lökosit kümesi 0.3 Lökosit 66.3 birde Lokosit yazıyor 3+ anlamadım bişey bu sefer sağlık ocağına gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…