Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
Arkadşlar alakasız olacak ama herkes tetenoz aşısı oldu mu ben 35. Haftadaym hala kararsızım

Ben 31. haftada tek doz boğmacalı olandan oldum canım, tetanoza bağışıklığım vardı önceden 3 aşım olduğu için ama sadece boğmaca için oldum

Kızlar bize de biberon olarak avent hediye geldi ve hastane çantasına koyacağım. Sadece şunu sormak istedim,cam olanı mı plastik olanı mı koymalıyım sizce?
Bende henüz almadım comotomo çok önerildi bana fiyatı çok geldi açıkçası, kaşık biberon yeterli olur mu acaba

Kızlar böyle var mı çıkan sonuçlarıııı

Bende henüz almadım comotomo çok önerildi bana fiyatı çok geldi açıkçası, kaşık biberon yeterli olur mu acaba
Comotomo ben de almayı düşündüm aslında ama philips hediye gelince ekstra almak istemedim. Belki hastanede gerek bile olmaz kaşık biberon varken ama yine de bulunsun yanımda

İdrarda enfeksiyon olabilir canım doktoruna mesaj at bence şimdiden sonuçları, crp dişten de olabilir dediğin gibi

Ben de öyle yaparım diye düşündüm burda konuştuktan sonra,hastane çantasını tam bitireyim de içim rahat olsun artıkk
Bence de canım kapat artık dursun köşede. Benim 3 hafta oldu kapatalı bavulu içim bi rahat ki anlatamam yük kalktı sanki

Eklentiler

• Screenshot_20250902_195059.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 37
Bence de canım kapat artık dursun köşede. Benim 3 hafta oldu kapatalı bavulu içim bi rahat ki anlatamam yük kalktı sanki
Darısı başımaa
Ben biraz geç kaldım gerçekten ama evde olmak iyi geldi,hem fiziksel olarak hem de yapmam gereken şeyleri yapabilmem adınaa

İdrarda enfeksiyon olabilir canım doktoruna mesaj at bence şimdiden sonuçları, crp dişten de olabilir dediğin gibi
Attım canım kültür yapalım dedi onu yaptırcam ona göre antibiyotik başlayabiliriz dedi , ateşin yoksa gelmeyi bekle dedi pztesi gitçem de

Kızlar doğurdum demiştim 31+6da ani su gelişi ile hastaneye gittim. Kanda ki wbc değerim 19 bin idi. Sürekli gittiğim doktorum fark etmemiş. Kesemi yırtmış iltihap. Ben evdeyim bebeğim küvezde ama sağlık durumu iyi her gün görmeye gidiyorum kucağıma alıyorum ama çok zor. Lütfen şu dönemde kan ve idrarlarınızı ihmal etmeyin

Benim bitmedi organizerlere koydum sadece, hastane için kokoş sabahlık almıştım onu bekliyorum bir kaç güne biter umarım tam bitti diyorum her gün tekrardan alışveriş yapıyorum

Canım bir an önce sağlıkla kavuşun bebişinle çok şükür ki iyimiş durumu çok sevindim canım kanda başka hangi değerlerin yüksek çıkmıştı canım Crp falan kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…