Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Ben olmadım değil olamadım canım ciğer geliştirici apar topar yapılınca aşı haftasıyla çakıştı ve benim erken doğum riskim çok yüksek diye yapılmaması kararı alındı
Yani çok da zaruri olmazsa olmaz deil

Benim de öyle bu zamana kadar ya pipisini açtı ya eli ayağı yüzündeydi ya da sırtını dönmüş şekildeydi çok komikler gerçekten
Ayyy yakaladık inanmıyorum resmen tam bebek olmuş yanaklar dudaklar böyle yanımda olsa öpsem o durumda yani ilfa53

Benim de öyle bu zamana kadar ya pipisini açtı ya eli ayağı yüzündeydi ya da sırtını dönmüş şekildeydi çok komikler gerçekten
Ya çok nazlilar minikler sırtını dönmesi hele hiç görünmüyor o zamn

Kızlar ev temizliğinizi doğuma ne kadar kala yapacaksınız ya da yaptıracaksınız ?

Kızlar ev temizliğinizi doğuma ne kadar kala yapacaksınız ya da yaptıracaksınız ?
Ben birini tarih netleştikten (şu an net sayılır bu arada) 1 hafta önce çağırmayı düşünüyorum büyük,kapsamlı temizlik için. Onun dışında artık kendim de evde olduğum elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum

Bende bugün 33+2 deyim yani belirtilerim var canım 31+4 de kontrol olmuştum bebek baş asagi dönmüstü o yüzden belirtiler normal canım hareketleri de varsa sıkıntı yok bekleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…