Kızlar ya ben hapsurdugumda yada egzersiz (özellikle squat sonrası ) yaptıktan sonra günlük gelen akintim geliyor böyle su gelmesi gibi değil de hafif bir akıntı oluyo, bu dönem için normal dimi?
2. olarak alt karinda batma, hafif kramp vs yaşıyor cogu arkadaş bende de oluyor bunları alıştırma kasilmalari brixton Hicks sayabiliriz sanırım bazen regl ağrısı tarzi ağrılar da oluyo iç bacakta kas ağrılari oluyo hepsi normal bana göre siz ne düşünüyorsunuz?
Normal canım. Geçmeyen ağrı. Endişelendirici. Benimde bazen sanci girip çıkıyor. Sağ alt taraftan bıçak saplantısi gibi ağrı giriyor. Bazen karnım sıkılaşmaktan patlayacak gibi geriliyor
Kızlar ya ben hapsurdugumda yada egzersiz (özellikle squat sonrası ) yaptıktan sonra günlük gelen akintim geliyor böyle su gelmesi gibi değil de hafif bir akıntı oluyo, bu dönem için normal dimi?
2. olarak alt karinda batma, hafif kramp vs yaşıyor cogu arkadaş bende de oluyor bunları alıştırma kasilmalari brixton Hicks sayabiliriz sanırım bazen regl ağrısı tarzi ağrılar da oluyo iç bacakta kas ağrılari oluyo hepsi normal bana göre siz ne düşünüyorsunuz?
Bende de pilates ve yuruyus sonrasi akintimda artis oluyor normal, hamile olmadigim zamanlarda da boyleydi sadece miktari daha azdi tabi. Neticede bel sirt kasik kaslar hepsini hareket ettiriyoruz normaldir. Pilates sonrasi degil ama ozellikle yuruyus sonrasi bel ve kasik agrisini ekstra cekiyorum. Regl sancisi da normal sertlesmeler de normal bacak agrilari da normal. Hepsi dinlenerek geciyorsa normaldir.
Kızlar bize de biberon olarak avent hediye geldi ve hastane çantasına koyacağım. Sadece şunu sormak istedim,cam olanı mı plastik olanı mı koymalıyım sizce?
Bizde hastane çantasına bebekle ilgili birşey koyulmuyor sadece hastane çıkışı koyuluyor . Ama ben ev için cam şişe aldım .. kullana bildiğim kadar cam kullanmak istiyorum
Bizde hastane çantasına bebekle ilgili birşey koyulmuyor sadece hastane çıkışı koyuluyor . Ama ben ev için cam şişe aldım .. kullana bildiğim kadar cam kullanmak istiyorum