Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
Normal canım. Geçmeyen ağrı. Endişelendirici. Benimde bazen sanci girip çıkıyor. Sağ alt taraftan bıçak saplantısi gibi ağrı giriyor. Bazen karnım sıkılaşmaktan patlayacak gibi geriliyor

Bende de pilates ve yuruyus sonrasi akintimda artis oluyor normal, hamile olmadigim zamanlarda da boyleydi sadece miktari daha azdi tabi. Neticede bel sirt kasik kaslar hepsini hareket ettiriyoruz normaldir. Pilates sonrasi degil ama ozellikle yuruyus sonrasi bel ve kasik agrisini ekstra cekiyorum. Regl sancisi da normal sertlesmeler de normal bacak agrilari da normal. Hepsi dinlenerek geciyorsa normaldir.

Yok mu bir yorumu olan,kimse çantasına biberon koymadı mı
Bizde hastane çantasına bebekle ilgili birşey koyulmuyor sadece hastane çıkışı koyuluyor . Ama ben ev için cam şişe aldım .. kullana bildiğim kadar cam kullanmak istiyorum

Ben şırınga koydum sütum 5 gün sonra gelmişti ilk doğumda o yüzden yanıma mamada alcam hastane ilk doğumda vermişti şimdi vermiyormuş diye duydum
Oğlumda da verilmişti hazır tek kullanımlık şişede olan mamalardan ama her hastane farklı oluyor tabiki

Ben şırınga koydum sütum 5 gün sonra gelmişti ilk doğumda o yüzden yanıma mamada alcam hastane ilk doğumda vermişti şimdi vermiyormuş diye duydum
Kaşık biberon da aldım onu unutmuşum. Onu koyarım,içim rahat etsin diye bir de biberon koyarım olur biter artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…