Canım bir an önce sağlıkla kavuşun bebişinle çok şükür ki iyimiş durumu çok sevindim canım kanda başka hangi değerlerin yüksek çıkmıştı canım Crp falan kaçtı
Kızlar doğurdum demiştim 31+6da ani su gelişi ile hastaneye gittim. Kanda ki wbc değerim 19 bin idi. Sürekli gittiğim doktorum fark etmemiş. Kesemi yırtmış iltihap. Ben evdeyim bebeğim küvezde ama sağlık durumu iyi her gün görmeye gidiyorum kucağıma alıyorum ama çok zor. Lütfen şu dönemde kan ve idrarlarınızı ihmal etmeyin
Benim de aklımdan geçtin yazacaktım ne oldu diye gözün aydın çok geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına alıp evine geçersin inşallah evet hiç belirti vermiyor bu enfeksiyonlar
Tekrarlamadim daha ama doktorum sık sık baktır diyo enfeksiyon bende hiç belirti vermiyor crp de Bi defa yükselmişti hiç belirtim yoktu sonra düştü ama
Dualarım seninle canım, önemli olan şuan bebişinin sağlıklı olması doktorların gerçekten çok dikkatli incelemesi gerekiyor ya… hep bu kadar yüksekmiymiş canım?wbc 19 binken Crp kaç demek istemiştim canım.
Tekrarlamadim daha ama doktorum sık sık baktır diyo enfeksiyon bende hiç belirti vermiyor crp de Bi defa yükselmişti hiç belirtim yoktu sonra düştü ama
Benim Crp ilk defa yükseldi ama onu dişime bağladım, bu zamana kadar normaldi. Benim zaten gebeliğimin başından beri yeşil akıntı var Lökosit düşük olduğunda bile..
Kızlar doğurdum demiştim 31+6da ani su gelişi ile hastaneye gittim. Kanda ki wbc değerim 19 bin idi. Sürekli gittiğim doktorum fark etmemiş. Kesemi yırtmış iltihap. Ben evdeyim bebeğim küvezde ama sağlık durumu iyi her gün görmeye gidiyorum kucağıma alıyorum ama çok zor. Lütfen şu dönemde kan ve idrarlarınızı ihmal etmeyin
Benim Crp ilk defa yükseldi ama onu dişime bağladım, bu zamana kadar normaldi. Benim zaten gebeliğimin başından beri yeşil akıntı var Lökosit düşük olduğunda bile..
Benim bitmedi organizerlere koydum sadece, hastane için kokoş sabahlık almıştım onu bekliyorum bir kaç güne biter umarım tam bitti diyorum her gün tekrardan alışveriş yapıyorum
Ben de deli gibi akıntı vardı ennnn başından beri kaç kere kültür testi verdim hatırlamıyorum, 12 gün dür hastanede yatıyorum iki kez verdim sarımsı yeşilimsi akıntım vardı hiçbir şey çıkmadı çok şükür, bundan önce de iki kez fitil bir kez içe sıkmalı kocaman bi krem kullandım yine bitmedi, yani sanırım bu oluyo direkt vajinal kültür verdim, çok şükür maşallah diyim hiçbir şey yok
Ggkc5
bi de dur aklıma geldi ekstra 7 gün de 14+5 te hastaneye yatmıştım ya sabah akşam antibiyotik serum aldım 14 tane yine bitmedi ve inanır mısın o zaman da kültür, kan, idrar hiçbir şey çıkmamıştı
Ben de deli gibi akıntı vardı ennnn başından beri kaç kere kültür testi verdim hatırlamıyorum, 12 gün dür hastanede yatıyorum iki kez verdim sarımsı yeşilimsi akıntım vardı hiçbir şey çıkmadı çok şükür, bundan önce de iki kez fitil bir kez içe sıkmalı kocaman bi krem kullandım yine bitmedi, yani sanırım bu oluyo direkt vajinal kültür verdim, çok şükür maşallah diyim hiçbir şey yok
Benimde canım en başından beri çok kullandım, arada enfeksiyon çıkıyor arada çıkmıyor acaba diyorum akıntı karışıyor idrara o yüzden mi çıkıyor. Maşallah canım Lökosit hiç çıkmadı dimi