Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Devlet Hastanesi'nde doğum yapacagim için oda süslemesi yapmayacağım .Yanımda gül lokumu ve gül suyu götüreceğim.Hediyelikleride kendi ailemin yanında yapacağım mevlutte dağıtacağım

Devlet Hastanesi'nde doğum yapacagim için oda süslemesi yapmayacağım .Yanımda gül lokumu ve gül suyu götüreceğim.Hediyelikleride kendi ailemin yanında yapacağım mevlutte dağıtacağım
Mantıklı ya en azından doğum anında uğraşmamış olursunuz hem

Ay ben de yaptırmıcam o zaman ya. İkna olmayı bekliyordum zaten Ama fotoğrafçı düşünebilirim yine de :)

ben dusunmuyorum ama ben iyi bir ornek olmayabilirim zira genel olarak ozel gun kutlamalari vs. hicbir sey sevmeyen bir insanim bu arada ozel hastanede dogum yapmayi planliyorsaniz bir konusun bence, misal dogum icin benim doktorumun anlasmali oldugu hastane minimal bir susleme yapiyormus; kapi susu, yatak susu bir de masa ustunde lohusa serbeti veriyorlarmis, fotograf konusunda da; hastanede surekli fotografci oluyormus belirli sayida poz cekilip teslim ediliyormus dogum sonrasi, belki sizlerde de vardir oyle uygulamalar.

Aa bunu hiç bilmiyordum valla öyle bir şey olsa süper olur açıkçası. Bir dahaki kontrolde öğreneyim. Bir de bazen fotoğrafçıyı sokmuyormuş bazı hastaneler, onu da öğrenmek lazım zaten.

Ben düşünmüyorum canım devlet hastanesinde doğum yapacağım için, sadece kendi yakın çevreme hediyelikleri yaptırdım onlara evime gelenlere vericem, sonraki organizasyon da aklımdaki işte kırkı çıktıktan sonra mevlüt yapmayı planlıyorum.

Az önce arkadaşımla konuşuyordum doğum hediyesi ne istedin dedi dedim bişey istemedim o da dedi ki sabahlara kadar uyumuyorsun 9 aydır dikkat ediyorsun bı zahmet iste ayy siz hediye istediniz mi esinizden bilemediim acil yardım ajajsjsjsjsjs

Aa bunu hiç bilmiyordum valla öyle bir şey olsa süper olur açıkçası. Bir dahaki kontrolde öğreneyim. Bir de bazen fotoğrafçıyı sokmuyormuş bazı hastaneler, onu da öğrenmek lazım zaten

Çoğunluk öyle yapacak herhalde. Mantıklı aslında ya doğum telaşı bittikten sonra yapmak.

Üzüldüm canım ya. Annenle baban aynı evde değil mi zaten? Ablan kızını oraya bırakamıyor mu tam anlayamadım. Zaten hassas olup destek beklediğimiz bir dönemdeyiz o yüzden gücenmen normal tabii.

Ben istemedim gönlünden ne geçerse onu alması benim için yeterli yani bir şey almasına da gerek yok, ekonomik durum ne olur hiç bilmiyorum.

Ben istemem ya. Zaten ikimizin parası, istediğim bir şey olsa zaten alırız. İnşallah ailelerimiz bir sürü şey alsın asıl

Tam anlayamadım ama aileniz ayrı şehirde mi devlette yapacaksın sanırım o yüzden eşte kalamıyor yanında, hassas bir dönemdesin aslında dur bakalım gün doğmadan neler doğar belki annen bugün iyi bir gününde değildi o yüzden öyle demiş olabilir stres yapma hiç

Aa bunu hiç bilmiyordum valla öyle bir şey olsa süper olur açıkçası. Bir dahaki kontrolde öğreneyim. Bir de bazen fotoğrafçıyı sokmuyormuş bazı hastaneler, onu da öğrenmek lazım zaten.
tabii tabii konusun, sonucta ozel hayatin gizliligi, hijyen vs. bir suru konu var disaridan gelen kisiler soz konusu oldugunda, haliyle anlasmali olduklari kisiler disinda kabul olmuyor olabilir.

Hareketleri vs çok iyi şükür o beyaz kremsi akıntı aylardır geliyor benden geçenlerde enfeksiyondan şüphe ettim kasık bölgemde ağrı oluyordu idrarım geldiğinde yanma,kaşıntı olmadığı için dikkate almadı doktorum ıslaklık da tuhafıma gitti ilk defa olunca demek ki normalmiş

Evet canım ben İstanbuldayım ailem ankarada
Özelde yapacağım ama ben ablamın yanımda kalmasını istiyorum ilk doğumum olacağı için o tecrübeli eşiminde tabiki yanımda olması manevi olarak bana iyi hissettirir ama ne bileyim kendimi öyle daha iyi hissederim diye düşündüm sanmıyorum canım annem kendimi bildim bileli hep kendini düşünen biri asla ince düşünceli biri değil sadece bir gün idare edemedi beni insan en çok böyle günlerde kırılıyor sevdiklerine

L luckykus canim bu arada hastaneye yatisin yapilmis, cok gecmis olsun demek istiyorum ama bir yandan da eminim icin daha olacaktir; her ne kadar hastanede kalmak zor olsa da, en azindan sekerim cikti mi dustu mu, bebegime zarar geldi mi stresin minimuma inmis olacak kontrol altinda olacagin icin, o nedenle de hayirli olan bu olmustur belki demek lazim diye dusunuyorum ikiniz icin de en saglikli sekilde ilerlesin surec, en dogru zamanda mutlulukla cikin umarim

Bugün aynada gördüğüm manzara karşısında dehşete kapıldım, değil masaj yaptırmak doğurup kendine gelene kadar göstermeyi bile düşünmüyorum Çok değişik bişey olmuş ya shsjsjsjd
Aynıyız desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…