- 27 Ağustos 2019
- 94
- 38
- 88
- 38
Devlet Hastanesi'nde doğum yapacagim için oda süslemesi yapmayacağım .Yanımda gül lokumu ve gül suyu götüreceğim.Hediyelikleride kendi ailemin yanında yapacağım mevlutte dağıtacağım
Mantıklı ya en azından doğum anında uğraşmamış olursunuz hemDevlet Hastanesi'nde doğum yapacagim için oda süslemesi yapmayacağım .Yanımda gül lokumu ve gül suyu götüreceğim.Hediyelikleride kendi ailemin yanında yapacağım mevlutte dağıtacağım
Ay ben de yaptırmıcam o zaman ya. İkna olmayı bekliyordum zatenCanım ben de uzak bir şehirde yaşıyorum ve hastane odasını süslemeyi düşünmüyorum hediyelik vs de düşünmüyorum sadece kapı süsü ve yaparsam kapıya tül ama benim düşüncem farklı bebeğim doğduktan birkaç hafta sonra sünnet ettirmeyi düşünüyoruz sünnet mevlüdü gibi bir organizasyon yapmayı düşünüyorum hediyelik vs onun için düşündüm
ben dusunmuyorum ama ben iyi bir ornek olmayabilirim zira genel olarak ozel gun kutlamalari vs. hicbir sey sevmeyen bir insanimKızlar oda süsleme doğum fotoğrafçısı gibi şeyler ayarladınız mı? Ben memleketimde değilim çok gelen giden olmaz, bir de zaten doğum anında o işlerle uğraşamam kendi ağrımla uğraşırım ancak diye pek düşünmüyordum. Az önce annem arayıp sorunda kafam karıştı. En azından doğum fotoğrafçısı ayarlasam mı diye düşünüyorum.
Aa bunu hiç bilmiyordum valla öyle bir şey olsa süper olur açıkçası. Bir dahaki kontrolde öğreneyim. Bir de bazen fotoğrafçıyı sokmuyormuş bazı hastaneler, onu da öğrenmek lazım zaten.ben dusunmuyorum ama ben iyi bir ornek olmayabilirim zira genel olarak ozel gun kutlamalari vs. hicbir sey sevmeyen bir insanimbu arada ozel hastanede dogum yapmayi planliyorsaniz bir konusun bence, misal dogum icin benim doktorumun anlasmali oldugu hastane minimal bir susleme yapiyormus; kapi susu, yatak susu bir de masa ustunde lohusa serbeti veriyorlarmis, fotograf konusunda da; hastanede surekli fotografci oluyormus belirli sayida poz cekilip teslim ediliyormus dogum sonrasi, belki sizlerde de vardir oyle uygulamalar.
Ben düşünmüyorum canım devlet hastanesinde doğum yapacağım için, sadece kendi yakın çevreme hediyelikleri yaptırdım onlara evime gelenlere vericem, sonraki organizasyon da aklımdaki işte kırkı çıktıktan sonra mevlüt yapmayı planlıyorum.Kızlar oda süsleme doğum fotoğrafçısı gibi şeyler ayarladınız mı? Ben memleketimde değilim çok gelen giden olmaz, bir de zaten doğum anında o işlerle uğraşamam kendi ağrımla uğraşırım ancak diye pek düşünmüyordum. Az önce annem arayıp sorunda kafam karıştı. En azından doğum fotoğrafçısı ayarlasam mı diye düşünüyorum.
Aa bunu hiç bilmiyordum valla öyle bir şey olsa süper olur açıkçası. Bir dahaki kontrolde öğreneyim. Bir de bazen fotoğrafçıyı sokmuyormuş bazı hastaneler, onu da öğrenmek lazım zatenben dusunmuyorum ama ben iyi bir ornek olmayabilirim zira genel olarak ozel gun kutlamalari vs. hicbir sey sevmeyen bir insanimbu arada ozel hastanede dogum yapmayi planliyorsaniz bir konusun bence, misal dogum icin benim doktorumun anlasmali oldugu hastane minimal bir susleme yapiyormus; kapi susu, yatak susu bir de masa ustunde lohusa serbeti veriyorlarmis, fotograf konusunda da; hastanede surekli fotografci oluyormus belirli sayida poz cekilip teslim ediliyormus dogum sonrasi, belki sizlerde de vardir oyle uygulamalar.
Kızlar akşam akşam canım sıkıldıiçimi dökeyim dedim Ablamın 3yaşında kızı var doğumda o gelecek yanıma Kızınada bakacak kimse yok annem haftada iki gün diyalize giriyor o sebepten annemi istemedim doğumda hemde çok zor biri annem bende pek anlaşamıyorm eşimle Yıldızlarıda uyuşmadı pek Bu lohusalık sürecimde bide onların Gerginliği ile uğraşamam Neyse ablamın kız babamda kalıyor seviyor dedesini baya ablam ankaradan gelecek aynı şehirde olsa babasıda bakardı sorun olmazdı en azından ablam hastanede yanımda kalınca babam baksın yiğenime bi gece dedim anneme neymiş babanı yollayamam ben rahatszlanırım tek başına napıcam evde tek Ki şu an gayet parka gezmeye gelince gidebiliyor ama bana gelince hemen aman tansiyon çıkar aman hasta olurum alt tarafı bi gece idare edecek babam geri dönecek zaten O kadar gerildimki şu an cidden bu kadar kendini düşünmek zorundamı acaba benmi abartıyorum cidden
Çoğunluk öyle yapacak herhalde. Mantıklı aslında ya doğum telaşı bittikten sonra yapmak.Ben düşünmüyorum canım devlet hastanesinde doğum yapacağım için, sadece kendi yakın çevreme hediyelikleri yaptırdım onlara evime gelenlere vericem, sonraki organizasyon da aklımdaki işte kırkı çıktıktan sonra mevlüt yapmayı planlıyorum.
Üzüldüm canım ya. Annenle baban aynı evde değil mi zaten? Ablan kızını oraya bırakamıyor mu tam anlayamadım. Zaten hassas olup destek beklediğimiz bir dönemdeyiz o yüzden gücenmen normal tabii.Kızlar akşam akşam canım sıkıldıiçimi dökeyim dedim Ablamın 3yaşında kızı var doğumda o gelecek yanıma Kızınada bakacak kimse yok annem haftada iki gün diyalize giriyor o sebepten annemi istemedim doğumda hemde çok zor biri annem bende pek anlaşamıyorm eşimle Yıldızlarıda uyuşmadı pek Bu lohusalık sürecimde bide onların Gerginliği ile uğraşamam Neyse ablamın kız babamda kalıyor seviyor dedesini baya ablam ankaradan gelecek aynı şehirde olsa babasıda bakardı sorun olmazdı en azından ablam hastanede yanımda kalınca babam baksın yiğenime bi gece dedim anneme neymiş babanı yollayamam ben rahatszlanırım tek başına napıcam evde tek Ki şu an gayet parka gezmeye gelince gidebiliyor ama bana gelince hemen aman tansiyon çıkar aman hasta olurum alt tarafı bi gece idare edecek babam geri dönecek zaten O kadar gerildimki şu an cidden bu kadar kendini düşünmek zorundamı acaba benmi abartıyorum cidden
Ben istemedim gönlünden ne geçerse onu alması benim için yeterli yani bir şey almasına da gerek yok, ekonomik durum ne olur hiç bilmiyorum.Az önce arkadaşımla konuşuyordum doğum hediyesi ne istedin dedi dedim bişey istemedimo da dedi ki sabahlara kadar uyumuyorsun 9 aydır dikkat ediyorsun bı zahmet iste ayy siz hediye istediniz mi esinizden bilemediim acil yardım ajajsjsjsjsjs
Ben istemem ya. Zaten ikimizin parası, istediğim bir şey olsa zaten alırız. İnşallah ailelerimiz bir sürü şey alsın asılAz önce arkadaşımla konuşuyordum doğum hediyesi ne istedin dedi dedim bişey istemedimo da dedi ki sabahlara kadar uyumuyorsun 9 aydır dikkat ediyorsun bı zahmet iste ayy siz hediye istediniz mi esinizden bilemediim acil yardım ajajsjsjsjsjs
Tam anlayamadım ama aileniz ayrı şehirde mi devlette yapacaksın sanırım o yüzden eşte kalamıyor yanında, hassas bir dönemdesin aslında dur bakalım gün doğmadan neler doğar belki annen bugün iyi bir gününde değildi o yüzden öyle demiş olabilir stres yapma hiçKızlar akşam akşam canım sıkıldıiçimi dökeyim dedim Ablamın 3yaşında kızı var doğumda o gelecek yanıma Kızınada bakacak kimse yok annem haftada iki gün diyalize giriyor o sebepten annemi istemedim doğumda hemde çok zor biri annem bende pek anlaşamıyorm eşimle Yıldızlarıda uyuşmadı pek Bu lohusalık sürecimde bide onların Gerginliği ile uğraşamam Neyse ablamın kız babamda kalıyor seviyor dedesini baya ablam ankaradan gelecek aynı şehirde olsa babasıda bakardı sorun olmazdı en azından ablam hastanede yanımda kalınca babam baksın yiğenime bi gece dedim anneme neymiş babanı yollayamam ben rahatszlanırım tek başına napıcam evde tek Ki şu an gayet parka gezmeye gelince gidebiliyor ama bana gelince hemen aman tansiyon çıkar aman hasta olurum alt tarafı bi gece idare edecek babam geri dönecek zaten O kadar gerildimki şu an cidden bu kadar kendini düşünmek zorundamı acaba benmi abartıyorum cidden
tabii tabii konusun, sonucta ozel hayatin gizliligi, hijyen vs. bir suru konu var disaridan gelen kisiler soz konusu oldugunda, haliyle anlasmali olduklari kisiler disinda kabul olmuyor olabilir.Aa bunu hiç bilmiyordum valla öyle bir şey olsa süper olur açıkçası. Bir dahaki kontrolde öğreneyim. Bir de bazen fotoğrafçıyı sokmuyormuş bazı hastaneler, onu da öğrenmek lazım zaten.
O da doğruBen istemem ya. Zaten ikimizin parası, istediğim bir şey olsa zaten alırız. İnşallah ailelerimiz bir sürü şey alsın asıl
Hareketleri vs çok iyi şükür o beyaz kremsi akıntı aylardır geliyor benden geçenlerde enfeksiyondan şüphe ettim kasık bölgemde ağrı oluyordu idrarım geldiğinde yanma,kaşıntı olmadığı için dikkate almadı doktorum ıslaklık da tuhafıma gitti ilk defa olunca demek ki normalmişcanim ben 36. haftadayim, ara ara hep akinti oluyordu ama en son kahverengi akintim oldugu donemden bu yana beyaz akintim oluyor, doktorum buna da normal dedi, baska herhangi bir sikayetim yok ama kasinti, koku, rahatsizlik hissi vs. rahim kendini doguma hazirliyormus o nedenle islakliklar, akintilar normal bunlar, bebegin hareketleri yerindeyse, herhangi bir agri / sanci oldugunda da yattiginda dinlendiginde geciyorsa bunlari hic kendine stres yapma diyor.
Evet o en mantıklısı bence geriye bir sürü anı kalacakAy ben de yaptırmıcam o zaman ya. İkna olmayı bekliyordum zatenAma fotoğrafçı düşünebilirim yine de :)
Evet canım ben İstanbuldayım ailem ankaradaTam anlayamadım ama aileniz ayrı şehirde mi devlette yapacaksın sanırım o yüzden eşte kalamıyor yanında, hassas bir dönemdesin aslında dur bakalım gün doğmadan neler doğar belki annen bugün iyi bir gününde değildi o yüzden öyle demiş olabilir stres yapma hiç
Bugün aynada gördüğüm manzara karşısında dehşete kapıldım, değil masaj yaptırmak doğurup kendine gelene kadar göstermeyi bile düşünmüyorumAslinda onu eşin yapması lazım. Kendin yapman bir işe yaramıyor
Aynıyız desemBugün aynada gördüğüm manzara karşısında dehşete kapıldım, değil masaj yaptırmak doğurup kendine gelene kadar göstermeyi bile düşünmüyorumÇok değişik bişey olmuş ya shsjsjsjd
İçime su serpilir ne diyim normal demek ki derimAynıyız desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?