Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Ben hazırlıklara başladım ufaktan,çok heyecanlıı Bu arada bebeğimizin adı Asil Zeyd olacak teyzeleri nasıl sizce

Maşallah çok güzel bir isim, çok heyecanlı şeyler ben de başladım Bizim de Yusuf Bera olacak Allah’ın izniyle

Eklentiler

• IMG_9873.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 69
Anladım inşallah sağlıkla kavuşursunuz tabi ki bu durumda çıkmanız doğru olmaz gözetim altında olmanız en iyisi

Ebeyi aradım canım su gelişi ara ara olmaz dedi artarsa gel dedi bilemedim
Su geliyormu diye eczanede satılan test pedler varmış canım bende Bi arkadaştan duymuştum. Ama umarım inş şu gelmiyordur ya

L luckykus canim evde insülin kullansan daha iyi olurdu en azından sen daha dikkat ediyordun yediğine ya inş Bi çözüm bulunur şekerin çıkıyor insülin fayda etmiyor

L luckykus canim evde insülin kullansan daha iyi olurdu en azından sen daha dikkat ediyordun yediğine ya inş Bi çözüm bulunur şekerin çıkıyor insülin fayda etmiyor
Aşkım bebemin suyu az olmasaydı, gelişme geriliği başlamamış olsaydı vallahi çoktan bir şekilde çıkmıştım ama şekerden dolayı yatmıyorum Resmen hastane yemeklerinden dolayı şekerim fırlıyor, kendi kendine yaptılar. Akşam yemeğinde köfteyle ekmekte koymuş menüye yemedim akşam 1. saat tokluk 108 çıktı. Yeseydim yine 200 lere fırlayacaktı sadece bunları yedim ama bunla da köpek doymaz yani. Zaten beslenemedik bu şekilde de nasıl olacak bilmiyorum yani.

Eklentiler

• IMG_0081.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 53
Çok az canım ya nasıl olcak böyle Bi daha konuşulur doktorlarla sonucta yemesen de nasıl beslencek bu bebiş

Çok az canım ya nasıl olcak böyle Bi daha konuşulur doktorlarla sonucta yemesen de nasıl beslencek bu bebiş
Yavrum insülin de yetmiyor ki zaten arttırıp duruyorlar görüyorlar kaç gündür ama müdahale edilmiyor mecbur ben müdahale ediyorum yemeyerek hastane yemeği değişmez mümkün değil

sana cevaplari ne oluyor peki? yani biz insulinle ayarlariz sen verilenleri ye, ozellikle normal yemek menusu veriyoruz vs. gibi bir aciklamalari var mi? bilincli olarak mi yapiyorlar yani bunu.

Ben hazırlıklara başladım ufaktan,çok heyecanlıı Bu arada bebeğimizin adı Asil Zeyd olacak teyzeleri nasıl sizce
oyy adiyla buyusun minnos

ben de en son kahverengi akintim gelince bir telasla bu is boyle olmayacak deyip hazirladim cogu seyi. benim kafamda deli sorular var sadece ya, bir tek bana mi bu kiyafetlere sigmayacaklarmis gibi geliyor?

Hem evden dışarıdan yemek kabul etmiyorlar. Hem sana uygun yemek vermiyorlar. Kesinlikle bu durumu Dr danış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…