Diğer doğumla arada çok zaman yok. Kızım 13 aylk sancı gelirse rahim yırtılabilir dediSize neden gün verildi
bu saatten sonra bebegin bu pozisyondan donmesini beklemeyiz demisti bana doktorum, zaten hareketlerini takip ediyorum hep ayni yerlere temas ediyor, bir de bas asagi pozisyona girdigi icin bana fazla ayakta kalmayalim dedi, ben onceki donemlerde de pelvis agrilarini fazla yasadim, hamilelik oncesi kilo alma durumum olmamisti hic, su anda da kilolarin neredeyse tamamini gobekten aldim, o nedenle baskiyi cok hissediyorum. ayakta ya da oturarak fazla durmam rahim agzini yumusatabilir, bebegin hareketleriyle erken nisan erken dogum baslatabilir mantigiyla aslinda fazla ayakta kalmam istenmiyor. sen de belki biraz daha fazla dinlenmeye gecebilirsin.Evet baş aşşağı pozisyondaydı en sonki muayenemde .Tam tarif ettiğiniz gibi oluyor bendede
Sezeryanda acil mi alindin her doktorun yoğurt yiyişi farklı demek ki banada sonrasinda yapıldıYaparsın daha alasını yaparsın inş cnm.Ben ailemle farklı sehirlerdeyim doğumda da 10 gün kaldılar ben öyle istedim fazla alismamak için .Bebek bakımının herseyini öğrendim öğrenmek zorundaydım çünkü .Alt katımda kaynanam var ama o kadar bilmiyor ki o derecede güvenmiyorum şahsen ona . Maşallah iki göğsümden süt fışkırıyordu ,sütun yetmiyo heralde diyoduyada damagi dusmusmus.Kaale bile almadım.Anne olunca süperwoman lik geliyor insana zaten .
Sezeryanda bana bir önceki gün yaptirmislardi ama normalde yapılmıyor.
Kızlar benim dün akşamdan beri şeffaf kokusuz bir akıntım geliyor ara ara. Aşırı değil ama yine de geldiğini hissettirecek kadar oluyor. Gitmeli miyim acaba acile, su olabilir mi bu ?
Çok teşekkür ederim canım inşallah allahın izniyle
Kuşum bebeğimin suyu azaldı, gelişim geriliği başladı o yüzden yatışım yapıldı. Doğum yapana kadar hastanedeyim maalesef. Amin canımmmm aminnnn benim de dualarım hepimizle, hepimiz artık sağlıkla kucaklarımıza alalım allahın izniyle
Canım bugün sabah kahvaltısından bu yana şekerim çok yüksek kendimi iyi hissetmiyorum sürekli yüksek şekerden dolayı halsizim ve uyuyorum. Hastane yemekleri şekerimi fırlatıyor sabah doktora söyledim bana uygun değil yemekler dedim herkese aynı yemeği veriyorlar ama ben zaten gebelik şekerinden dolayı yatıyorum. Öğlen yemeğini de mecbur yedikten sonra ipler koptu baygınlık geçirdim uyumuşum. Hiçbir şey de yapmıyorlar… Eşimi bekliyorum akşam gelecek doktorlarla konuşacak.
Diyet yemeği gelmesi lazım aslında bencede kuzum bı konuşsun sonuçta dikkat etmen gereken bi konu.. çok geçmiş olsun canım benimCanım bugün sabah kahvaltısından bu yana şekerim çok yüksek kendimi iyi hissetmiyorum sürekli yüksek şekerden dolayı halsizim ve uyuyorum. Hastane yemekleri şekerimi fırlatıyor sabah doktora söyledim bana uygun değil yemekler dedim herkese aynı yemeği veriyorlar ama ben zaten gebelik şekerinden dolayı yatıyorum. Öğlen yemeğini de mecbur yedikten sonra ipler koptu baygınlık geçirdim uyumuşum. Hiçbir şey de yapmıyorlar… Eşimi bekliyorum akşam gelecek doktorlarla konuşacak.
Günlerdir yapılması lazımdı benim günlerdir şekerim 200 lerde evde katiyen 145 i geçmiyor öyle güzel besleniyordum. Bir de sürekli insülinin dozu yükseliyor yemeklerden ötürü. Saçmalık… Ah canım sağ ol valla yaDiyet yemeği gelmesi lazım aslında bencede kuzum bı konuşsun sonuçta dikkat etmen gereken bi konu.. çok geçmiş olsun canım benimaz daha sabır doktorun yemeğe diyet ibaresi atarsa diyet yemek gelir genelde
En iyisi dikkat edeyim bende fazla ayakta durmayayım . Teşekkür ederim önerin içinbu saatten sonra bebegin bu pozisyondan donmesini beklemeyiz demisti bana doktorum, zaten hareketlerini takip ediyorum hep ayni yerlere temas ediyor, bir de bas asagi pozisyona girdigi icin bana fazla ayakta kalmayalim dedi, ben onceki donemlerde de pelvis agrilarini fazla yasadim, hamilelik oncesi kilo alma durumum olmamisti hic, su anda da kilolarin neredeyse tamamini gobekten aldim, o nedenle baskiyi cok hissediyorum. ayakta ya da oturarak fazla durmam rahim agzini yumusatabilir, bebegin hareketleriyle erken nisan erken dogum baslatabilir mantigiyla aslinda fazla ayakta kalmam istenmiyor. sen de belki biraz daha fazla dinlenmeye gecebilirsin.
Benimde Salı günü kontrolüm bakalım nstde ne çıkacaktesekkur ederimumarim boyle devam eder cok cok az agriyla doguma gidersin canim, benimki biraz fazla hareketli ondan midir bilmiyorum her gun farkli bir agri/sanci turu yasiyorum ama nst’de sanci gormedigi icin doktor normal bunlar diyor hep. dayaniyoruz iste, napalim
Hiç güleceğim yoktu kız süperwomenlik çok iyiymiş.Yaparsın daha alasını yaparsın inş cnm.Ben ailemle farklı sehirlerdeyim doğumda da 10 gün kaldılar ben öyle istedim fazla alismamak için .Bebek bakımının herseyini öğrendim öğrenmek zorundaydım çünkü .Alt katımda kaynanam var ama o kadar bilmiyor ki o derecede güvenmiyorum şahsen ona . Maşallah iki göğsümden süt fışkırıyordu ,sütun yetmiyo heralde diyoduyada damagi dusmusmus.Kaale bile almadım.Anne olunca süperwoman lik geliyor insana zaten .
Sezeryanda bana bir önceki gün yaptirmislardi ama normalde yapılmıyor.
Canim geçmiş olsun. Neyse hayırlısı o olsun hem senin için hem bebişin için. Dua ediyorum sanaCanım bugün sabah kahvaltısından bu yana şekerim çok yüksek kendimi iyi hissetmiyorum sürekli yüksek şekerden dolayı halsizim ve uyuyorum. Hastane yemekleri şekerimi fırlatıyor sabah doktora söyledim bana uygun değil yemekler dedim herkese aynı yemeği veriyorlar ama ben zaten gebelik şekerinden dolayı yatıyorum. Öğlen yemeğini de mecbur yedikten sonra ipler koptu baygınlık geçirdim uyumuşum. Hiçbir şey de yapmıyorlar… Eşimi bekliyorum akşam gelecek doktorlarla konuşacak.
Allah razı olsun canım çok sağ ol. İnşallah hayırlısıyla kurtulcaz bu şekerden ikimizdeCanim geçmiş olsun. Neyse hayırlısı o olsun hem senin için hem bebişin için. Dua ediyorum sana
Aaa o zaman İnsülinün hiç bi faydası yok demekki kuzum e nolcak böyle en azından önceden dikkat ediyordun yediğine içtiğine dışardanda izin vermiyorlar yemeyeCanım bugün sabah kahvaltısından bu yana şekerim çok yüksek kendimi iyi hissetmiyorum sürekli yüksek şekerden dolayı halsizim ve uyuyorum. Hastane yemekleri şekerimi fırlatıyor sabah doktora söyledim bana uygun değil yemekler dedim herkese aynı yemeği veriyorlar ama ben zaten gebelik şekerinden dolayı yatıyorum. Öğlen yemeğini de mecbur yedikten sonra ipler koptu baygınlık geçirdim uyumuşum. Hiçbir şey de yapmıyorlar… Eşimi bekliyorum akşam gelecek doktorlarla konuşacak.
canim bunu sizin soylemeniz bile mantiksiz geliyor bana acikcasi, insulin vuruluyor diye istedigini yiyebilirsin gibi bir durum hic gormedim seker hastaliginda. gebelik sekerini tabii ki bilmiyorum ama normal diyabet konusunda cevremden tecrubeliyim. diyabet dedigin zaman; “duzen” kelimesi sabitlenir hayatina, duzenli yasarsin; yeme icme, hareket, yattigin kalktigin saat belli olur. oyle olunca da hem sekerin duzene girer hem de daha bile saglikli hissedersin. haliyle kesinlikle verdiklerine dikkat etmeliler, sen bunca zamandir bosuna mi o kadar dikkat ediyorsun, kiyamam ya sekerin yukselip dusmesi nasil kotu etki yapar cok iyi biliyorum.Günlerdir yapılması lazımdı benim günlerdir şekerim 200 lerde evde katiyen 145 i geçmiyor öyle güzel besleniyordum. Bir de sürekli insülinin dozu yükseliyor yemeklerden ötürü. Saçmalık… Ah canım sağ ol valla ya
Ebeyi aradım canım su gelişi ara ara olmaz dedi artarsa gel dedi bilemedimCanım git her ihtimale karşı baksınlar ihmal etmemek lazım bazen sızıntı şeklinde geleni bile anlamazmışız.
ben pozisyonlari anlayabiliyorum sanirim zira doktor kontrollerinde; surada hissediyorum hocam diyorum, evet tam olarak oyle diyor ama bence benim karnim kucuk, karnim davul gibi gergin mesela en basindan beri, yani cocugun alani dar gibi geliyor bana haliyle en ufak kiprassa hissediyorum benBide baş aşağı pozisyonu doktor mu soyluyor sizmi anliyorsunuz ben neresi neremde anlayamadım bı turlu ama midemde hissediyorum toplanmalari yürürken alt tarafa baskı oluyor ama nasıl tarif etsem kedi tırmaliyor gibi saniyelik pozisyonla ilgili doktor hiç bişey demiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?