Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    203
Kıyamam ya Dolanmadan önce iyi kilo alıyordu bnm oğluşum her gün ceviz kefir yiyorum bakalım yarın ne diyecek doktorum bugünde uyanmadı hala biraz tedirginim bi saat içinde hareket hissetmzsem acile gideceğim.
Naptın canım uyandı mı bebiş? Gittin mi acile?

Bütün ölçüler ve haftamız aynı sizinle:) benim de bebeğim 2384 çıktı kız bebek. Bana tatlı ve karbonhidrat bi süre yasaklandı. Sebze ve protein ağırlıklı beslenmem gerekiyormuş. Doğum 5 hafta sonra

Sabah benimki de hareket etmedi oksijen takıp baktılar öyle uyandı. Git kuzum hareket hissetmiyorsan aklın kalmasın bir de dolanma durumun falan var gerek yok.
Şimdi gidiyorum yoldayım canım İnşallah iyidir oğlumKahvaltı yaptım soğuk su içtim soluma yattım uyanmadı kurabiye yedim belki uyanır diye uyanmadı.

Siz doğumu hangi şehirde yapıcaksınız birde normal gebelikmi tüp bebekmi sizinki

Ben de hamilelikte öyle oldum dönüp duruyorum inşallah doğru değildir
Sağa dönsem bebek sağda benim altta kalmış gibi oluyor eğer durmaya devam ederse yer değiştirmezse baskı oluyor ben dönüyorum sola biraz rahatlıyorum ama her iki türlü ayarlarım zonkluyor bu yüzden sırt üstü yatıp ayaklarımın altına yüksek yastık koymam gerekiyor eşim yastiklardan bana ulaşamıyor resmen

Şimdi gidiyorum yoldayım canım İnşallah iyidir oğlumKahvaltı yaptım soğuk su içtim soluma yattım uyanmadı kurabiye yedim belki uyanır diye uyanmadı.
Biraz şekerli içecekler daha iyi hareket ettiriyor sanırım veya kahve. Limonata ve meyve suyu bi parça çikolata enerji patlaması yaşatıyor. İyidir bebeğiniz korkmayın

Biraz şekerli içecekler daha iyi hareket ettiriyor sanırım veya kahve. Limonata ve meyve suyu bi parça çikolata enerji patlaması yaşatıyor. İyidir bebeğiniz korkmayın
Canım gebelik şekerim olduğu için Onları tüketemiyorum maalesef,

Kızlar ben artık meraktan patliycam heralde başta doktor dedi bebeğin erkeğe benziyor sonra dedi belirsiz şimdide kız diyor hangisine inanayım bilemiyorum

Canım gebelik şekerim olduğu için Onları tüketemiyorum maalesef,
Bebeğiniz hareket etti mi ?gittiniz mi doktora ? Şeker olması can sıkıcı ama neyse ki az kalmış doğumunuza

Kızlar ben artık meraktan patliycam heralde başta doktor dedi bebeğin erkeğe benziyor sonra dedi belirsiz şimdide kız diyor hangisine inanayım bilemiyorum
18 haftalık bebek artık net gösterir diye düşünüyorum son kararı kız mıymış

Ben detaylıya girene kadar kıza benziyor hatta kız dediler 3 ayrı doktor detaylida erkek denildi en iyisi detayliyi bekle

Kızlar anakucapına ne kadar verdnz ben sepete atıp atıp vazgeciyorm. Elektrkli mi manuel sallanan mı. Joie dreamer ile el ele elektrkli arasnda kaldm

Kızlar anakucapına ne kadar verdnz ben sepete atıp atıp vazgeciyorm. Elektrkli mi manuel sallanan mı. Joie dreamer ile el ele elektrkli arasnda kaldm
Ben elektrikli aldım manuel piyasada uyguna da var 1.500 e fln sevmezse onu o zaman düşünürüm diye baştan elektiriyi aldım Chicco aldım

Neden sezeryana karar verdi doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…