Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    203
Ben elektrikli aldım manuel piyasada uyguna da var 1.500 e fln sevmezse onu o zaman düşünürüm diye baştan elektiriyi aldım Chicco aldım
Almışsınız ama elektrikli olanlar özellikle bebeğin beyin gelişimi için doğru değilmiş. Kız kardeşim elektrik mühendisi o söyledi

Almışsınız ama elektrikli olanlar özellikle bebeğin beyin gelişimi için doğru değilmiş. Kız kardeşim elektrik mühendisi o söyledi
Öylemi hiç bilgim yoktu kolik bir bebekte faydasını daha önce gordugum için almıştım.m bilmiyordum

Kız dediyse kız görmüştür .. zira senelerdir görüyorlar ve yorumluyorlar ya sizin erkek görmeniz pek birşey ifade etmez . Sağlıklı olsun hayırlı gelsin ..
Bende biliyorum ama önce de farklı dedikleri için artık benim de kafam karıştı

Bende biliyorum ama önce de farklı dedikleri için artık benim de kafam karıştı
Bacak arasını net görmüşse değişmez heralde artık en son denilendir cinsiyet sağlıkla gelsin inşallah

Kızlaaaar asla uyuyamıyorum sürekli ağzıma acı su geliyor midem sanki ağzımda her an kendimi kusacakmış gibi hissediyorum ne yapabilirim yaşayan var mı bu durumu sizler nasıl başa çıkıyorsunuz
Bana doktor gavıscon yazdı ama rennie tablet daha iyi geldi gibi. Doğal olarak ise buzlu su anlık olarak iyi geliyor.

Kızlar ben artık meraktan patliycam heralde başta doktor dedi bebeğin erkeğe benziyor sonra dedi belirsiz şimdide kız diyor hangisine inanayım bilemiyorum
Bende 18-19 haftalara kadar kız dedi doktor hatta %100 kız dedi 19. Hafta da oğlan açtı pipiyi ben erkeğim dercesine cuma günü kontrolde yine kız dedi doktor biz şok sonra pardon yanlış söyledim erkek diyecektim dedi. 33. Hafta da yanılmazsın demi. detaylı ultrasonda sorarsın söylerler yoksa belirsizlik zor.

Darısı başımıza inşallah

Anladım canım benim . Çok saol. Tamam onu da denerim

Kızlar kedi ile ilgili deneyimlerini yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İçime su serptiniz

Esmoss60 canım naptın ? Aklım kaldı
Canım hastaneden eve geldik şimdi Acildeki doktor nst istedi çok şükür kalp atışları iyi orda uyandı oğlum usg de baktı hareketliydi ama kordonu 4 kez dolamış boynuna yarın kendi doktoruma gideceğim acildeki doktor 2hafta sonra sezeryanla alınması lazım dedi.

Canım hastaneden eve geldik şimdi Acildeki doktor nst istedi çok şükür kalp atışları iyi orda uyandı oğlum usg de baktı hareketliydi ama kordonu 4 kez dolamış boynuna yarın kendi doktoruma gideceğim acildeki doktor 2hafta sonra sezeryanla alınması lazım dedi.

Bebeğiniz hareket etti mi ?gittiniz mi doktora ? Şeker olması can sıkıcı ama neyse ki az kalmış doğumunuza
Hareket etti hastaneye gidince uyandı çok şükür yarın kendi doktoruma gidicem o ne diycek bakalım gittiğm doktor sezeryana alalım dedi iki hafta sonra

Kıyamam ya Dolanmadan önce iyi kilo alıyordu bnm oğluşum her gün ceviz kefir yiyorum bakalım yarın ne diyecek doktorum bugünde uyanmadı hala biraz tedirginim bi saat içinde hareket hissetmzsem acile gideceğim.
Ne yaptın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…