Canım bence endişe edecek bir şey değil bende o akıntı sürekli oluyor. Öyle ki çamaşırımdan pantolonuma geçecek kadar hemen müdahale etmezsem. Bu haftalarda öyle akıntılar normal. Suyun gelirse kesilmez ara ara sürekli sızıntı olur ama için rahat edecekse yine de git doktora. Bir de gelişimi önde veya geride diye bebeğin haftası değişmez SAT’a göre hesaplamaya devam edilir. Yani 34 olarak düşün şu an kendini yine. Benimki de 1-2 hafta önden gidiyor ama doktorumla normal haftamı sayıyoruz. Ha ne olur 40.haftayı beklemez de 38’de doğurursun ama şu an 36’yız gelişimine göre diye bir şey yok tıbben
Canım lansinoh bende hiçbir işe yaramadı buraya zamanında yazmıştım göğüs uçlarım parçalandı diye. İlk gebeliğim yani emzirme döneminden bahsetmiyorum daha hamileyken böyle oldu. Hemen lansinoha başlamıştım ve zerre kadar etki etmedi aksine daha kötü oldu paramparça oldu göğüs uçlarım, parça koptu hatta. Sonra yana yakıla çözüm aradım ve canım hakiki zeytinyağı
Hiç lansinoh’ya o parayı verme hakiki zeytinyağını sür geç. Onun 2 ayda toparlayamayıp daha da berbat ettiğini 3 günde toparladı bitanecik zeytinyağım
Ne varsa eskilerde ve kadim yöntemlerde var cidden.