Canım hastaneden eve geldik şimdi Acildeki doktor nst istedi çok şükür kalp atışları iyi orda uyandı oğlum usg de baktı hareketliydi ama kordonu 4 kez dolamış boynuna yarın kendi doktoruma gideceğim acildeki doktor 2hafta sonra sezeryanla alınması lazım dedi.
Acilden eve geldim cnm nst çektiler baktı usg de orda uyandı oğlum doktor kordon 4kez dolanmş dedi iki haftaya alınması lazım dedi yrnda kendi doktoruma randevum var o ne diycek blmyrm
Her doktor başka bişey diyor bundan önceki doktorda 2 buçuk tur dolamiş dedi napcagımi şaşırdım yrn kndi doktorum ne diycek bakalım biri diyor normal doğum yaparsın bu diyor yapamazsn
Canım hastaneden eve geldik şimdi Acildeki doktor nst istedi çok şükür kalp atışları iyi orda uyandı oğlum usg de baktı hareketliydi ama kordonu 4 kez dolamış boynuna yarın kendi doktoruma gideceğim acildeki doktor 2hafta sonra sezeryanla alınması lazım dedi.
Esmoss60
canım 4 tur çok fazla belliki kordon dolanması net şekilde var haftanda iyi. 2 hafta çok uzun bir süre.. Allah korusun gerçekten sen bir am önce sezeryan ol bence.. şu küvez muhabbetinden uzaklaş Küveze girmez kilosu iyi gitse bile geri dönüşü olmayan bir şeyden Küveze girmesi daha iyidir .
Esmoss60
kuzum riske atma bence de 2 hafta çok uzun. Ki senin bebişin kilosu da iyi. Bak bizimkiler daha küçük doğdu. Küvezden falan korkma Allah korusun 4 tur bana biraz riskli geldi yine de doktorlar kadar bilemeyiz ama.
Kuzum ben çekindiğimden yasak olmasından ötürü yememezlik yapmıyorum ki şekerimin sabit kalması lazım o yüzden yemiyorum yoksa ohoooo şimdiye kadar neler getirirlerdi. İnşallah canım inşallah tek temennimiz kilo alması güzelce gelişmesi inşallah
Hani şekerin kontrol altında olması için hastane yemeklerini değil de kendi yemeklerinizi yeseniz diye demiştim kuzum. Evdeki sistemi devam ettirirsiniz şekerin de yükselmez diye demiştim. Atıyorum hastane yemeğinde karbonhidratlı şekerli bi gıda vardır ama sen onu değil evden geleni yersin gibi gibi
Acilden eve geldim cnm nst çektiler baktı usg de orda uyandı oğlum doktor kordon 4kez dolanmş dedi iki haftaya alınması lazım dedi yrnda kendi doktoruma randevum var o ne diycek blmyrm
Esmoss60
canım benim oğlum da haftası iyiydi bir hafta sonraya gün vermişti doktor kaç tur dolandığını söylemediği halde hemen ertesi güne almıştı normalde riske atma bence doktoruna güven onlar en iyisini bilirler alalım diyorlarsa aldırmamazlık yaptırma tabii yine de şahsi fikrim
Geçmiş olsun cnm sana da bı öyle diyolar bı böyle.Dr lar daha iyi biliyorlar belki daha once kaç kere böyle vaka ile karşılaştılar ama bence MehlikaLluckykus
gibi gözlem altında hastanede olsan en mantıklısı.Hergun bebeğin kalp atışı,hareketleri gözlenir en azından.
Esmoss60
canım 4 tur çok fazla belliki kordon dolanması net şekilde var haftanda iyi. 2 hafta çok uzun bir süre.. Allah korusun gerçekten sen bir am önce sezeryan ol bence.. şu küvez muhabbetinden uzaklaş Küveze girmez kilosu iyi gitse bile geri dönüşü olmayan bir şeyden Küveze girmesi daha iyidir .
Esmoss60
kuzum riske atma bence de 2 hafta çok uzun. Ki senin bebişin kilosu da iyi. Bak bizimkiler daha küçük doğdu. Küvezden falan korkma Allah korusun 4 tur bana biraz riskli geldi yine de doktorlar kadar bilemeyiz ama.
Banada garip geldi sonuçta her an her saniye bir risk bir yada iki olsa belki çözülürdü ama yarın doktorumla konuşayım bakalım hocam sezeryan olduktan sonra daha erken alma şansınız yokmu dicem.