Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
Ya 4 mi çıktı dolanması hayırlısı canım doktorun ne der bakalım sezeryan yaparsalar da haftasi iyi canım riskli dönemler geçti artık

4 tur için iki hafta çok uzun değil mi ya ? Kendi doktorun ne diyecek bakalım
Her doktor başka bişey diyor bundan önceki doktorda 2 buçuk tur dolamiş dedi napcagımi şaşırdım yrn kndi doktorum ne diycek bakalım biri diyor normal doğum yaparsın bu diyor yapamazsn

Ya 4 mi çıktı dolanması hayırlısı canım doktorun ne der bakalım sezeryan yaparsalar da haftasi iyi canım riskli dönemler geçti artık
Bu doktor iki haftaya kadar bekler alınır dedi ama o iki haftada riskli değilmi bimyrm sonucta cok dolanmiş.

Anladım canım, iki hafta sonra demek de çok uzak bir tarih gibi geldi sen kendi doktoruna git bakalım ne dicek

Esmoss60 canım 4 tur çok fazla belliki kordon dolanması net şekilde var haftanda iyi. 2 hafta çok uzun bir süre.. Allah korusun gerçekten sen bir am önce sezeryan ol bence.. şu küvez muhabbetinden uzaklaş Küveze girmez kilosu iyi gitse bile geri dönüşü olmayan bir şeyden Küveze girmesi daha iyidir .

Esmoss60 kuzum riske atma bence de 2 hafta çok uzun. Ki senin bebişin kilosu da iyi. Bak bizimkiler daha küçük doğdu. Küvezden falan korkma Allah korusun 4 tur bana biraz riskli geldi yine de doktorlar kadar bilemeyiz ama.

Hareket etti hastaneye gidince uyandı çok şükür yarın kendi doktoruma gidicem o ne diycek bakalım gittiğm doktor sezeryana alalım dedi iki hafta sonra
Oh gözün aydın canım. Korkuttu annesini

Hani şekerin kontrol altında olması için hastane yemeklerini değil de kendi yemeklerinizi yeseniz diye demiştim kuzum. Evdeki sistemi devam ettirirsiniz şekerin de yükselmez diye demiştim. Atıyorum hastane yemeğinde karbonhidratlı şekerli bi gıda vardır ama sen onu değil evden geleni yersin gibi gibi

Acilden eve geldim cnm nst çektiler baktı usg de orda uyandı oğlum doktor kordon 4kez dolanmş dedi iki haftaya alınması lazım dedi yrnda kendi doktoruma randevum var o ne diycek blmyrm
Bence çok riskli Allah korusun heran herşey olabilir

Esmoss60 canım benim oğlum da haftası iyiydi bir hafta sonraya gün vermişti doktor kaç tur dolandığını söylemediği halde hemen ertesi güne almıştı normalde riske atma bence doktoruna güven onlar en iyisini bilirler alalım diyorlarsa aldırmamazlık yaptırma tabii yine de şahsi fikrim

Bu doktor iki haftaya kadar bekler alınır dedi ama o iki haftada riskli değilmi bimyrm sonucta cok dolanmiş.
Geçmiş olsun cnm sana da bı öyle diyolar bı böyle.Dr lar daha iyi biliyorlar belki daha once kaç kere böyle vaka ile karşılaştılar ama bence Mehlika L luckykus gibi gözlem altında hastanede olsan en mantıklısı.Hergun bebeğin kalp atışı,hareketleri gözlenir en azından.

Son düzenleme:
Hareket etti hastaneye gidince uyandı çok şükür yarın kendi doktoruma gidicem o ne diycek bakalım gittiğm doktor sezeryana alalım dedi iki hafta sonra
Ama yaa çok geçmiş olsun valla çok stresli şeyler sevindim bebişin iyi olduğuna. Sık takip yaparlar inşallah bundan sonra da için rahat olur.

Kızlar anakucapına ne kadar verdnz ben sepete atıp atıp vazgeciyorm. Elektrkli mi manuel sallanan mı. Joie dreamer ile el ele elektrkli arasnda kaldm
Ben elektrikli almıştım ama sonrasında her yerde manuelin gelişimi için daha iyi olduğunu okudum açıkçası

Doktor şu an alamayız dedi kuzum kendi doktorum henüz daha bilmiyor kordan olayını yarın muayenede söylycm izinden dönmüş Bakalım o ne dicek.

Banada garip geldi sonuçta her an her saniye bir risk bir yada iki olsa belki çözülürdü ama yarın doktorumla konuşayım bakalım hocam sezeryan olduktan sonra daha erken alma şansınız yokmu dicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…