Esmoss60
canım benim oğlum da haftası iyiydi bir hafta sonraya gün vermişti doktor kaç tur dolandığını söylemediği halde hemen ertesi güne almıştı normalde riske atma bence doktoruna güven onlar en iyisini bilirler alalım diyorlarsa aldırmamazlık yaptırma tabii yine de şahsi fikrim
Geçmiş olsun cnm sana da bı öyle diyolar bı böyle.Dr lar daha iyi biliyorlar belki daha once kaç kere böyle vaka ile karşılaştılar ama bence @MehlikaLluckykus
gibi gözlem altında hastanede olsan en mantıklısı.Hergun bebeğin kalp atışı,hareketleri gözlenir en azından.
Canım bir tur dönse genelde bi hafta kontrollerle gidebildiği yere kadar götürürler ama 2 tur ve daha fazla dolanan kordonlar çok tehlikeli. Benim doktorum bi turda dönse haftası iyise alırız riske atmayız demişti. Kendi doktoruna git diğerlerini boşver. Çok geçmiş olsun
Canım bir tur dönse genelde bi hafta kontrollerle gidebildiği yere kadar götürürler ama 2 tur ve daha fazla dolanan kordonlar çok tehlikeli. Benim doktorum bi turda dönse haftası iyise alırız riske atmayız demişti. Kendi doktoruna git diğerlerini boşver. Çok geçmiş olsun
İnşallah Benim doktorumda uzatmaz süreci iki hafta bana cok zor geçer zaten plasenta önde olduğu için zir hissediyorum hareketlerini iyice paranoyak olurum bu seferbu stresle.
Banada garip geldi sonuçta her an her saniye bir risk bir yada iki olsa belki çözülürdü ama yarın doktorumla konuşayım bakalım hocam sezeryan olduktan sonra daha erken alma şansınız yokmu dicem.
Hani şekerin kontrol altında olması için hastane yemeklerini değil de kendi yemeklerinizi yeseniz diye demiştim kuzum. Evdeki sistemi devam ettirirsiniz şekerin de yükselmez diye demiştim. Atıyorum hastane yemeğinde karbonhidratlı şekerli bi gıda vardır ama sen onu değil evden geleni yersin gibi gibi
Kuzum evden kim yapıp getircek ki bana? Eşim çalışıyor, annem ve babam çalışıyor, kayınvalidem henüz buraya gelmedi memlekette, arkadaş çevrem desem çalışıyor herkesin bir hayatı var. Sabah bana doktor diyetisyenim var demiştiniz dışardan halledin dedi iyi de listeyi veriyor ben yapıyorum sonuçta yemek şirketi yok ki. Bu akşam da aç kaldım bu yemeği göndermişler. Ekmek yemedim, bamya asla pişmemişti, tavuk ise tavuk değil sırf kemik köpeğime versem katır kutur zor yer kemiğinden. Yani durumlarım benim maalesef bu şekilde. Sabırla sabahı bekliyorum.
Kuzum 1 gün 1 gündür bebeğin anne karnında kalması için tamam anlıyorum ama artık senin durumun gerçekten çok riskli hale gelmeye başladı. Eğitim araştırma veya üniversiteye gitsen bence seni göndermezler acilden direkt yatışın yapılır. Yani hem kontrol altınd tutmuyorlar hem de 2 hafta gibi süre veriyorlar. 2 haftada çok şey değişir yanlış anlama. Esmoss60
İnşallah Benim doktorumda uzatmaz süreci iki hafta bana cok zor geçer zaten plasenta önde olduğu için zir hissediyorum hareketlerini iyice paranoyak olurum bu seferbu stresle.
Kuzum 1 gün 1 gündür bebeğin anne karnında kalması için tamam anlıyorum ama artık senin durumun gerçekten çok riskli hale gelmeye başladı. Eğitim araştırma veya üniversiteye gitsen bence seni göndermezler acilden direkt yatışın yapılır. Yani hem kontrol altınd tutmuyorlar hem de 2 hafta gibi süre veriyorlar. 2 haftada çok şey değişir yanlış anlama. Esmoss60