Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
Geçen de videosuna denk geldim bana kadın sahmaya başlamış falan ama erken doğum olabilir ya sakıncalı bence zaten bir süredir göğüs uçlarım da sarı sarı akıyor kuruyor çok ellemiyorum doğum tetikler diye

Bende hem oğlumda hem bu gebeliğimde gidemedim riskli olduğum için hep yatış oldu evde

Şekerin mi var neden iri bebek yoksa genetikmi. Evet ya bu gun yarın dogurmZsan zor olur canım ileri haftalara beklersen 4 kiloyu varırsa normal dogum diye diretme. Senin içinde bebek içinde riskli olur.
Yok bakılıyo sürekli şekerime normal çıkıyor şeker olunca bebeğin suyu fazla olur dedi oda normal dedi genetik yapısı böyle dedi bende aslında sezeryana karşı çıkmadım da şuanlık gerek yok dedi 40 haftayı bulursa düşünürüz zaten sancılarım başladı gece heran doğurabilirim bugün yarın gibi bakalım

Geçen hafta kardeşim doğum konuşması için hastaneye gidince orada 2 şırınga vermişler 37 ci haftanda göğsüne masaj yap gelecek olan sıvıyı çek bununla demişler ama ben bilemedim bana biraz saçma geldi sonuçta benek emerkende ilk gelecek olan süt kolostrom değilmi . Bakalım bugün Banada diyeceklerimi

Ya sancilariniz başladımi nst kaç çıkıyor Rabbim sağlıkla. Kucağına almayı nasip etsin inşallah bazı bebekler öyle oluyor anne baba da uzun boylu falansa

Ya sancilariniz başladımi nst kaç çıkıyor Rabbim sağlıkla. Kucağına almayı nasip etsin inşallah bazı bebekler öyle oluyor anne baba da uzun boylu falansa
Amiin hepimiz inşallah sağlıkla alalım başladı evet nst ye de geçen hafta pazartesi
Girmiştim sancım yoktu ama şuan var yani aynen genetikmiş bakalım nasıl olur doğum

Ben de hiç dokunmuyorum valla daha erken ama 37. Haftada falan başlıyorlarmış sanırım. Doktora bir sorayım bakalım ne dicek.
Aa hiç duymamıştım bak şırınga verdiklerini falan. İnternetten görmüştüm sadece. Sanırım daha çok kolostrum alsın diye yapıyorlar. Doğumdan bir süre sonra verimi düşüyor demek ki sütün. Bir şey derlerse haber ver bize de

Almanyada bunu yapan hastane onu belirtiyimde .. Özellikle ama. 37 ci haftada yap denilmiş neden 37 bende bilmiyorum . O haftada olan süt farklımı aceba . Ama bizde hamilelik şekeri çıktı onunla alakalıda olabilir.. hamilelik şekeriniz var bu çok önemli bizim için demiş başhekim yardımcısı.. bakalım ben farklı bir hastahaneyle görüşeceğim bende ne diyecekler . Kardeşiminki normal doğum şuanlık belki benim sezeryan olacağı için doğumu tetikler diye vermezler. Bilmiyorum sütü getirmek tetiklemezmi doğumu. Bence öyle

Günaydın kızlar, ben 34+6 haftalık oldum sata göre bebeğimin kilosunu ultrasonda 2371 gram olarak ölçtü doktor. Sanki biraz kilosu az mı? Tam 2 hafta önce 2 kilo 41 gramdı. Doktor normal diyor ama bilemedim.

Günaydın kızlar, ben 34+6 haftalık oldum sata göre bebeğimin kilosunu ultrasonda 2371 gram olarak ölçtü doktor. Sanki biraz kilosu az mı? Tam 2 hafta önce 2 kilo 41 gramdı. Doktor normal diyor ama bilemedim.
bana da az geldiğinde doktor normal diyor hep...normal diyorsa normaldir diyip üstüne düşmüyorum...

Anladığım kadarıyla 37den sonra yapın deme sebepleri o zaten. Doğumu tetiklese bile 37. Haftada doğum sağlıklı ve normal zamanında kabul ediliyormuş. Yani kar zarar dengesine bakınca 37.Haftada doğmasına sebep olsa bile kolostrumu daha çok alması daha faydalı demek ki geç doğmasından. Evet yurtdışında tavsiye ediyorlarmış. Ama Türkiyede hiç duymadım ben. Siz de mi yurtdışındaydınız? Ay ne güzel bebekler beraber gelecek sizin

Günaydın hanımlar bugün kontrolümüz var, bakalım doktorumuz ne diyecek ve çok değişik duygular içerisindeyim heyecan gitti yerini sakinlik aldı sizde de böyle mi
Günaydın had8 güzel haberlerle gel canım.

Benim eşimde yeğenlerinden sakınıyor şimdiden bana yaklaştırmıyor karnıma çarparlar diye
Günaydın güzel haberler inşallah heyecan değil de nasıl olacak korkumu desem bilemedim
Doğum tarihi kesin belli oldu inşallah güzel geçti kontrol

Bence de doktor normal dediyse çok takılmayın ya

bence stres olma hic, 2 hafta once de 35+0, 49 cm 2500 kg demisti mesela, olculerde hep bi’ sapma olma ihtimali var, sonucta hem cok hassas aletler degiller hem de standart ortalamalara gore haftalari vs. soyluyorlar. sekerin de yokmus cok sukur bebisin iri bile olsa genetik ve guzel besleniyor demek ki ustelik ilk dogumun degilmis bu da super haber ilkten sonrakilerde daha rahat ilerliyormus esneme, kesi ihtimali de azaliyormus. en sagliklisi nasil olacaksa oyle olsun muhakkak ama senin icinden gecen neyse onu da yaparsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…