Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Bence kolestum toplama çünkü her annenin sütü bebeğe yaramaz. O anne herseye dikkat etmeden yiyip içiyor olabilir yada hijyene dikkat etmiyor olabilir. Doktorum senin kolestumu ilk günler alsa yeterli dedi canım. Ama kendi sütünü de doğum öncesi getirme doğumda olan hormonlarınla doğum sonrası aynı değil bence bekle ama tabi yine doktoruna danış benimki izin vermemişti. Doğum okuluna gitmedim bilmiyorum

Kolostrum zaten doğum yapınca geliyor onceden toplamanin mantığını anlamadım ben.Doğum yaptım aynı gun geldi kolostrum.

Gebelikte göğüs ucuna krem sürerken bile uyarma olmasin diye pıt pıt dokunuyorum kolostrum almaya kalksam yarım saate doğururum herhalde ama hiç duymadım gebe okuluna da gittim aslında böyle bı bilgi hiç vermediler ama araştıralım varsa böyle bişey bilemedim alabilirim gerçi bende ne doluluk var hala ne bı sızlama

Bide benim doktorum kolostrumun hemen verilmesi taraftariydi buzluğa bile attirmamisti oğlum yoğun bakımdayken sagip çıkan kadarını hemen biberonla yoğun bakıma verdirtiyordu hatta hocam o antibiyotik kadar güçlü biraz buzluğa da atayım bağışıklık açısından demiştim hayır çıkanı ver çıkanı ver demişti

Yani taze taze içsin bebeklerimiz ,şifa olsun inş İnş herşey yolunda gitsin ,sütümuz bol olsun ,Amin

Kızlar süt arttırıcı damla olarak öneriniz var mı şu an internette bir bestlak diye Damla var ama önereceğiniz var mı

Ayyy bilmiyorum olmayabilir miyim acabaaa
Aslında her bir kadının deneyimi farklı kendine öz. Mesela ben çok zorlandım öldüm dirildim. Geçen gün arkadaşım doğurdu o kadar zorlanmadım 4 saat sanci çektim çatala bindim 2 ikindim doğurdum dedi. O yüzden herkesinki çok farklı.

Yok ya o an çıkanla taze taze içsin. Hem şimdiden sağsak dediğin gibi dogururuz bende de doluluk yok ama meme ucunu az sıksam sıvı geliyor.

Doğum tarihimiz kesin olarak netleşti 25 yada 26sı dedi doktorum bende 25i olsun dedim
25.09.25 olacak bende acaba bu gun dogursaydim 09.09.2025 olurdu. Yavrum 12.09.2025 olacak uyumsuzluk göklerde

Günaydın kızlar, ben 34+6 haftalık oldum sata göre bebeğimin kilosunu ultrasonda 2371 gram olarak ölçtü doktor. Sanki biraz kilosu az mı? Tam 2 hafta önce 2 kilo 41 gramdı. Doktor normal diyor ama bilemedim.
Önceki bebeğimde 35+0 daydi sanırım 2.500 gr di yooo az değil oğlum 37+2 de 3 kilo doğmuştu. Hem zaten çok büyük fark olmadıkça az demek saçma ya bizim bile genetiklerimiz kilolarimiz boylarimiz bir değilki hepimiz aynı kiloda bebek çikaramayiz ki.
Mesela bunda 32+6 da 2.100 gr demişti çok normal hiç kafaya takılacak bir şey değil. Hele hele norml doğum yapacaksan hiç takılma kilosuna
Bebege kilo aldırmak istiyorsan. Muz ceviz avokado gibi gibi şeyler ye

Zararı yok ya bende vuruldum bebeğin ciğeri için yapılıyor o doğduğun da az solunumu sıkıntısı yaşasın diye
Sen nasılsın yaralar iyileşmeye başladımı. Bebeklerde büyüyordur dimiii. Görmeye gidiyormusun.
Evet canim içim rahatladi en azından.

Yok ya o an çıkanla taze taze içsin. Hem şimdiden sağsak dediğin gibi dogururuz bende de doluluk yok ama meme ucunu az sıksam sıvı geliyor.
Ucunu sıkmaya cesaretim bazen geliyor bazen gidiyor çünkü kırmızı ve aşırı ağrı var

Ucunu sıkmaya cesaretim bazen geliyor bazen gidiyor çünkü kırmızı ve aşırı ağrı var
O kadar korkma sonra nasıl emzireceksin. Benim bu gun tam 18 aylık olan bebemde var her memeyi gördüğünde emiyormus gibi yapıyor. Bazen vicdan yapıyorum. Yavrum ne güzel emerken bıraktırmak zorunda kaldım diye. Sonrada 12 ay olana kadar emzirdim o kadarda şey yapma diyorum.

Ucundaki kızarıklıktan korkuyorum aslında dokununca Ağrı yapıyor kantaron fln sürüyorum yumusin diye ama nafile cesaretim ondan yok tahriş olur catlar fln o acıyı hiissetmek beni korkutuyor

Ucundaki kızarıklıktan korkuyorum aslında dokununca Ağrı yapıyor kantaron fln sürüyorum yumusin diye ama nafile cesaretim ondan yok tahriş olur catlar fln o acıyı hiissetmek beni korkutuyor
Zaten ilk günler emdiginde alışık olmadığın için ah vahh diye emziriyorsun. Ben ilk günler emzirirken eşim yüzümü gördü bu halin ne noldu diye bende emziriyorum deyince o yuzdenmi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…