Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
Zaten ilk günler emdiginde alışık olmadığın için ah vahh diye emziriyorsun. Ben ilk günler emzirirken eşim yüzümü gördü bu halin ne noldu diye bende emziriyorum deyince o yuzdenmi diyor
Bilirimmm bilmemmm mi ama o acıya rağmen beslemek fayda sağlamak aşırı güzel bı duygudur çok tadamasamda bı kaç gün sagip verebildim sadece

Ay maşallah büyümüş. Evet ya daha geçenlerde bu gunde doğurmadım diye şükür ediyordun. Artık doğsa bile sorun olmaz ama yinede ne kadar dursa kar diyorlardir Dr lar

Banada iri bebek dendi 4 kilo üzeriymiş vs vs onay versem 37. Haftada sezaryene alacaktı beni, onay vermedim 1 hafta sonra yani dün başka doktora gittim evet iri bebek ama 4 kilo değil 3700 dü. Gebelik şekerim de yok oğlumu da 4.100 doğurmuştum zaten genetik bir durum.

Arkadaşlar kansızlığım düzelmiyor doktor aradı doğuma az kaldığı ve değerlerin duzelmedigi için damardan vercez dedi daha önce böyle bişey yaşamadım çözüm olur bu sefer inşallah

Evet yurtdışındayım
Canım çok güzel bir duygu evet benim kızım 7 ci tüp bebek denemesi Rabbim aynı zamanda nasip etti .. Allah kimseyi kimseden eksik bırakmasın .. evlatla evlatsızlıkla sınamasın

Benim stresim de doğum zor olur mu acaba diye işte ama şimdi daha iyim aslında bir şekilde doğacak yani böyle konular yüzünden sezeryan bana daha mantıklı geliyor herşey belli yani normalin bu sıkıntısı kötü belirsizlik oluyor çok

Neden bi kaç gün bebegi kaybettim deme lütfen
Yok kuzum yoğun bakıma aldılar hemen bazı sorunlar yaşadık, beni emzirmeye çağırıyorlardı ama öncesinde mama veriyorlarmış uzun bir süre ret yaşadık taburcu olduğunda memeye asla yaklaşmadı biberon istedi illa ya da şırınga 63.gün sütüm tamamen bitti çok uğraştım ama hiç gelmedi mamaya devam ettik biz de

Sennnn nerdesinnnnn nasılsın canım bebiş nasıl

O şükür.
Sağlıklı olsunda ne şekilde beslensede olur. Olmuyorsa çok diretmekte fayda etmiyor.

Ayy rahatladım valla kendi doktorum izindeyken başka doktora gittim ultrasonda bakıp bi anda bana sana söyledilermi dedi aklım çıktı o an neyi dedim bu bebek iri deyince gerildim ee kötü durummu diyorum yok takip edicez dedi işte kendi doktoruma gittim cuma günü ben sorun görmüyorum dedi zaten iri olduğunu hep söylemişti 40 haftayı geçerse ancak sezeryanı düşünürüz dedi bende tamamım yani nasıl sağlıklı olacaksa ama diğer doktor kafamı karıştırdı yani

Ya kız sen nerelerdesin maşallah büyümüş bebiş

Arkadaşlar kansızlığım düzelmiyor doktor aradı doğuma az kaldığı ve değerlerin duzelmedigi için damardan vercez dedi daha önce böyle bişey yaşamadım çözüm olur bu sefer inşallah
Korkma canım benim de oğlumun gebeliğin de ne yaptıysam çıkmamıştı kanım sezeryana girmeden damardan serum olarak aldım sorun yasamadim

Kızlar selam doğum tarihi alan hanımlar sizin adınıza çok sevindim ve heyecanlandım bir miktar da duygulandım. Ne ara büyüdüler de doğuracağız aklım almıyor hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin minnoşlar inşallah.

Bu arada taburcu oldum bu sabah doktor taburcu etti birazdan evime gideceğim eşimle babamı bekliyorum gelip alacaklar hastaneden yarın da evlillik yıldönümümüzdü 3 sene oluyor, yan yana olacağız diye seviniyorum. Evimi köpeğimi çok özledim inşallah rabbim doğuma kadar göstermez böyle yatmalı hastane yüzünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…