Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
32+6 da 2.100
36+4 de 2.910 gr dedi şuan senin ki kaç. 3.5 geçse ve kendi sancini bekleueceksen dahada kilo alır.
Gayet iyiymiş seninde haftaya göre ben 36+1 de gittiğimde 3.420 dedi işte ilk normal olduğu için bunuda bekleyeceğiz dedi ama hafta 40 ı bulursa bebek 4 kiloyu geçecek dedi

Günaydın hanımlar bugün kontrolümüz var, bakalım doktorumuz ne diyecek ve çok değişik duygular içerisindeyim heyecan gitti yerini sakinlik aldı sizde de böyle mi
Bilmem artık yalama oldum her gün vizit her gün vizit alıştım sanırım ya da dediğin gibi sakinlik geldi

Kızlar benim topuklarım çok kötü yarık yarık sizlerin nasıl ne durumda ? Şuan berbaat
Sürekli açık ayakkabı terlik giyiyorum ben işe giderken bile, ondan oldu sanmıştım. Hamilelikle de mi alakalı acaba? nemlendirmek ve çorap giymek lazım sanırım ama havalar da çok sıcak açıkçası.

Evet Dr deyince artık gerek yok ama yok vuralım her ihtimale karşı diyorsan dedi. Bende vuralım dedim. Zararı olsaydı izin vermezdi herhalde ya.
Zararı yok ya bende vuruldum bebeğin ciğeri için yapılıyor o doğduğun da az solunumu sıkıntısı yaşasın diye

Bayaaa artık rahat nefes alacağın zamana geldin canım çok şükür doğuma kadar ordasın değil mi? Açılma ne durumda?
Evet canım burdayım, açılmayı bilmiyorum her zaman ölçüp tetiklemek istemiyorlar ama serviks dün 9mm ölçüldü eli kulağında artık korkmuyorum çok şükür sadece heyecanlıyım 34+5 bugün bugünler bile bilmiyorum tahmin edemezdim hiç

benim doktorum bir seferliğe mahsus boyatabilirsin dedi.. ama ben dip boya yaptırmıyorum kendi saçımın üzerine balyaj yaptırıyorum.

ya da artık sonlara yaklaşıyoruz ondan mı acaba eşim aşırı aşırı heyecanlanmaya başladı ne zaman doğuracaksın artık doğur diye geziyor evin içinde
Eşim de çok panik ben bir de hastanedeyim ya her aradığımda adam öldüm falan sanıyo jfjdjdjdjd tövbe tövbe

Erkekler çok Pinpirikli ya doğunca neler yaşayacağız bakalım bu adamlar yüzünden
Sorma geçen gün neler diyo işte bebeği öptürme sakın kimseye, dokunmasınlar, yanağını falam sıkmasınlar ennn az kırkı çıkana kadar çok kimsenin kucağına verme, ay adam takır takır saymaya başladı kendimi cahil hissettim dedim ben bunları biliyorum zatenn yok ben yine de seni uyarıyorum falan diyo zatenn hastanedeyim canımı sıkma dedim

Günaydın hanımlar bugün kontrolümüz var, bakalım doktorumuz ne diyecek ve çok değişik duygular içerisindeyim heyecan gitti yerini sakinlik aldı sizde de böyle mi
Günaydın güzel haberler inşallah heyecan değil de nasıl olacak korkumu desem bilemedim

Amiin canım benim inşallah
Bide herkes kendileri gibi olacak sanıyorlar. Bana, ben hamileyken 30 kilo aldım sen çok kilolusun zayıfla hamilelikte çok zorlanırsın hamileliğini düşünemiyorum falan diyorlardı. Ben sadece 6 kilo aldım hamileliğimin başından beri.. herkesin deneyimi kendine, herkesin vücudunun verdiği tepki farklı, aynı şekilde bazıları bunalımlara filan giriyor psikolojik altyapıları da farklı olabiliyor insanların.. ama bazı kişiler de hiç zorlanmıyor bebek bakımında ve kendi bakımını da ihmal etmiyor.. kişiden kişiye değişir.. herkesi kendisi gibi olacak zannedenler bana çok komik geliyor.

Ay cidden hepimiz Eylül annelerine kaydık gibi görünüyor ben artık o başlığı da okumaya başladım
Yok ya bende heyecan giderek artış gösteriyor, nereye kadar gider bilmiyorum
Eşim de çok panik ben bir de hastanedeyim ya her aradığımda adam öldüm falan sanıyo jfjdjdjdjd tövbe tövbe
Kıyamam ya

Yaa çok güzel bir tarih .. bende aslında 7 Ekim istiyordum ama bakalım yarın Banada gün verilecek .. Kaçıncı hafta kaç günlük oluyor 7 Ekim sizde ?
38 bitmiş olcak bende 38 başında alırsa Eylül de olur diyordum heycanlaniyorum ya biraz korku biraz heves değişik bir bekleyise girdim inşallah güzel güzel gelir bebeklerimiz

Kızlar gece uyku tutmayınca aklıma gelen 100 sorudan ikisini sorayım
Kolostrum toplama diye bir şey varmış. Yurtdışında rutin olarak uyguluyorlarmış hatta. İlk süt çok faydalı olduğu için 36-37.haftadan sonra sağım yapıp hamileyken biriktiriyorlarmış ki bebek doğduktan sonra daha çok kolostrum aldın diye. Böyle bir şey duyan ya da deneyecek olan var mı? Ama erken yapılırsa da erken doğumu tetikleyebilir o yüzden ben çok emin olamadım.

Bir de bu sağlık müdürlüklerindeki gebe okullarına giden oldu mu? Ben kanamam var diye gidememiştim ama doğumla alakalı bir şey kaçırdık mı acaba merak ediyorum şimdi

Gayet iyiymiş seninde haftaya göre ben 36+1 de gittiğimde 3.420 dedi işte ilk normal olduğu için bunuda bekleyeceğiz dedi ama hafta 40 ı bulursa bebek 4 kiloyu geçecek dedi
Şekerin mi var neden iri bebek yoksa genetikmi. Evet ya bu gun yarın dogurmZsan zor olur canım ileri haftalara beklersen 4 kiloyu varırsa normal dogum diye diretme. Senin içinde bebek içinde riskli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…