Gayet iyiymiş seninde haftaya göre ben 36+1 de gittiğimde 3.420 dedi işte ilk normal olduğu için bunuda bekleyeceğiz dedi ama hafta 40 ı bulursa bebek 4 kiloyu geçecek dedi32+6 da 2.100
36+4 de 2.910 gr dedi şuan senin ki kaç. 3.5 geçse ve kendi sancini bekleueceksen dahada kilo alır.
Bilmem artık yalama oldum her gün vizit her gün vizitGünaydın hanımlarbugün kontrolümüz var, bakalım doktorumuz ne diyecek ve çok değişik duygular içerisindeyim heyecan gitti yerini sakinlik aldı sizde de böyle mi
Sürekli açık ayakkabı terlik giyiyorum ben işe giderken bile, ondan oldu sanmıştım. Hamilelikle de mi alakalı acaba? nemlendirmek ve çorap giymek lazım sanırım ama havalar da çok sıcak açıkçası.Kızlar benim topuklarım çok kötü yarık yarık sizlerin nasıl ne durumda ? Şuan berbaat
Bayaaa artık rahat nefes alacağın zamana geldin canım çok şükürBilmem artık yalama oldum her gün vizit her gün vizitalıştım sanırım ya da dediğin gibi sakinlik geldi
Zararı yok ya bende vuruldum bebeğin ciğeri için yapılıyor o doğduğun da az solunumu sıkıntısı yaşasın diyeEvet Dr deyince artık gerek yok ama yok vuralım her ihtimale karşı diyorsan dedi. Bende vuralım dedim. Zararı olsaydı izin vermezdi herhalde ya.
Evet canım burdayım, açılmayı bilmiyorum her zaman ölçüp tetiklemek istemiyorlar ama serviks dün 9mm ölçüldü eli kulağındaBayaaa artık rahat nefes alacağın zamana geldin canım çok şükürdoğuma kadar ordasın değil mi? Açılma ne durumda?
benim doktorum bir seferliğe mahsus boyatabilirsin dedi.. ama ben dip boya yaptırmıyorum kendi saçımın üzerine balyaj yaptırıyorum.Selam kıslar, doğum yapan annelerin bir an önce bebeklerine kavuşmalarını diliyorum öncelikle..
Bir sorum var hamileyken saçınızı boyattınız mı? Daha önce doktoruma sormuştum organik boyayla boyaybilirsin demişti ama bir türlü içime sinipde boyayamadım ama arada geliyorlar bir hışım gidip boya alasım geliyor sonra dur diyorum napıyosun bu kadar sabrettin, iki arada bir derede napsam bilemedim, sizin fikirlerinizi alayım dedim.
ya da artık sonlara yaklaşıyoruz ondan mı acabaBilmem artık yalama oldum her gün vizit her gün vizitalıştım sanırım ya da dediğin gibi sakinlik geldi
Eşim de çok panik ben bir de hastanedeyim ya her aradığımda adam öldüm falan sanıyo jfjdjdjdjd tövbe tövbeya da artık sonlara yaklaşıyoruz ondan mı acabaeşim aşırı aşırı heyecanlanmaya başladı ne zaman doğuracaksın artık doğur diye geziyor evin içinde
Erkekler çok Pinpirikli yaEşim de çok panik ben bir de hastanedeyim ya her aradığımda adam öldüm falan sanıyo jfjdjdjdjd tövbe tövbe
Sorma geçen gün neler diyo işte bebeği öptürme sakın kimseye, dokunmasınlar, yanağını falam sıkmasınlar ennn az kırkı çıkana kadar çok kimsenin kucağına verme, ay adam takır takır saymaya başladı kendimi cahil hissettim dedim ben bunları biliyorum zatennErkekler çok Pinpirikli yadoğunca neler yaşayacağız bakalım bu adamlar yüzünden
Günaydın güzel haberler inşallah heyecan değil de nasıl olacakGünaydın hanımlarbugün kontrolümüz var, bakalım doktorumuz ne diyecek ve çok değişik duygular içerisindeyim heyecan gitti yerini sakinlik aldı sizde de böyle mi
Bide herkes kendileri gibi olacak sanıyorlar. Bana, ben hamileyken 30 kilo aldım sen çok kilolusun zayıfla hamilelikte çok zorlanırsın hamileliğini düşünemiyorum falan diyorlardı. Ben sadece 6 kilo aldım hamileliğimin başından beri.. herkesin deneyimi kendine, herkesin vücudunun verdiği tepki farklı, aynı şekilde bazıları bunalımlara filan giriyor psikolojik altyapıları da farklı olabiliyor insanların.. ama bazı kişiler de hiç zorlanmıyor bebek bakımında ve kendi bakımını da ihmal etmiyor.. kişiden kişiye değişir.. herkesi kendisi gibi olacak zannedenler bana çok komik geliyor.Amiin canım benim inşallah
Ayyy bilmiyorum olmayabilir miyim acabaaaDoğrusunu duymaya hazır olduguna eminmisin
Ay cidden hepimiz Eylül annelerine kaydık gibi görünüyorSelam kızlar, Gece mide yanmasıyla kalktım evde tur attım oturma odasına yattım, sonra kasıgıma sancı girdi gaz olabilir. Sol üst kaburgamı söylemiyorum zaten oranın agrısı kronikleştiDeliksiz uyuyan ben bile uyanıyosam hakikaten sonlara yaklaştık. Oğlanda mide yanması dışında agrım yoktu hiç.
Sezeryan yerimde de ara ara yanma tarzı ağrılar oluyor dr normal diyor.Bazen karnım sertleşiyor, bazen adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama önceki doğumda sancı yasamadığım için bilemiyorum sancı durumunu.
Omrumu yiyen evin tadilatı da bitmedi. Esime diyorum bak bizim grupta baya kişi dogurdu eger ev hazır olmazsa doğumdan sonra bu eve gelmem diyorum sakasınaOğlumda anne sizin grup Ekim annelerıi değilmiydi diyo Belli olmuyor işte diyorum. İnş kardeşide ona çeker tatlım benim
Tek hazır olan hastane cantası cok sukur
Yok ya bende heyecan giderek artış gösteriyor, nereye kadar gider bilmiyorumGünaydın hanımlarbugün kontrolümüz var, bakalım doktorumuz ne diyecek ve çok değişik duygular içerisindeyim heyecan gitti yerini sakinlik aldı sizde de böyle mi
Kıyamam yaEşim de çok panik ben bir de hastanedeyim ya her aradığımda adam öldüm falan sanıyo jfjdjdjdjd tövbe tövbe
38 bitiyor olacak inşallahHayırlı olsunKaçıncı haftada olmuş olacak doğum?
38 bitmiş olcak bende 38 başında alırsa Eylül de olur diyordum heycanlaniyorum ya biraz korku biraz heves değişik bir bekleyise girdim inşallah güzel güzel gelir bebeklerimizYaa çok güzel bir tarih .. bende aslında 7 Ekim istiyordumama bakalım yarın Banada gün verilecek .. Kaçıncı hafta kaç günlük oluyor 7 Ekim sizde ?
Şekerin mi var neden iri bebek yoksa genetikmi. Evet ya bu gun yarın dogurmZsan zor olur canım ileri haftalara beklersen 4 kiloyu varırsa normal dogum diye diretme. Senin içinde bebek içinde riskli olur.Gayet iyiymiş seninde haftaya göre ben 36+1 de gittiğimde 3.420 dedi işte ilk normal olduğu için bunuda bekleyeceğiz dedi ama hafta 40 ı bulursa bebek 4 kiloyu geçecek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?