Ben de kullanmadım diyetle devam ediyorum. Ama bazen iki farklı günde aynı yemeği yediğimde bile farklı sonuçlar çıkıyor, hiç anlamadığım şekilde yükseliyor. Bebeğin gelişimi ne durumda peki suyu, kilosu önde mi?
Ben de tahmini bir şey istiyorum bi de servikal yetmezliğe yakın bir risk var bende, 4-5. aydan beri fazla ayakta kalmam ve yürümem yasak. Bu da bana 38-40 arasını görmeyeceğimi düşündürüyor o yüzden biraz rehberlik istiyorum doktordan aslında normal seyreden bir gebelik olsa amaan 40’a kadar yolu var derdim ama bu durumda o kadar emin olamıyorum, onun için sordum sana. Ayın 25’inde randevum var 37+0 oluyorum o gün inşallah tekrar sorucam
Kuzum ben doktoru değiştirirsem doğumuda onda yapmak istiyorum betül hocaya gidersem iki hastaneden birinde doğum yapmam gerekcek iki hastaneninde fiyatları malum bütçemiz yetmez Medipol megada kime gidiyosun canım Bende medipole giidyorum ama Bahçelievler şubesi mega bahçelievler şubesine göre bi tık daha pahalı bölge hastanesi olduğu için şubeden şubeye bile fiyatlar değişiyor.
Az önce birisi yazmış bulamadım. Bu gün tahliller alındı yarın erkenden alır sezeryana diye. Evet canim bu gun aslında yarın 10 dan sonra gel dedi ama sonra arayarak toplantım öğlene ćekildi sen sabah 8 e gel dedi yani Türkiyede saat sabah 6 olmus oluyor belkide ben siz uyanmadan müjdeyi veririm . Kızlar kalbinizden geçirerekte olsa dua edin lütfen bebegimde bende sağlıkla çıkalım amelyattan. Hepinizden Allah razi olsun iyi geceler
Ben de kullanmadım diyetle devam ediyorum. Ama bazen iki farklı günde aynı yemeği yediğimde bile farklı sonuçlar çıkıyor, hiç anlamadığım şekilde yükseliyor. Bebeğin gelişimi ne durumda peki suyu, kilosu önde mi?
Gelişimi haftasıyla uyumlu canım suyuda iyi çok şükür bi ara suyu fazlaydı zamanla düzeldi benimde bi ara öyleydi kepek ekmeği iki dilim yesem fırlıyordu şimdi fırlamıyor mesela bence birazda stresten çıkıyor şeker.
Oyy demeseydn iyiydi memoriol le acıbadem doğum ücreti konusunda çok kazık100bin liradan fazladır bence tahminimce sen hangi hastanede takiplisin özlemi gidiyosun sende canım
Normal doğumu bilmiyorum ama sezeryan sonrası ben çok üşümüştüm şal koymuştum valize Bir de patik koymuştum hatta sıcak su torbası da koymuştum çünkü sezeryan sonrası gaz ve lavabo ihtiyacı önemli olduğu için vücudu sıcak tutmak gerekiyor dediler bunda da aynı şekilde bir tane şal küçük bir sıcak su torbası ve patik koydum
Merhaba, kasım grubundan yazıyorum. Hangi insülinleri kullanıyorsunuz acaba ? 1.5 aydır insülin, diyet ve egzersiz rağmen açlık şekerim düşmüyor. Siz benden 1 ay önceki gruptasınız diye size sormak istedim. Sizin değerleriniz ne şekilde ve bebeğinize bir etkisi oldu mu ?
Bu arada gruptaki her anneye sağlıklı kolay doğumlar diliyorum