Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    206
Ben kullanmadım insülin canım diyetle idare ediyorum bu ara çok şükür Yüksek çıkmıyor dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince .
Ben de kullanmadım diyetle devam ediyorum. Ama bazen iki farklı günde aynı yemeği yediğimde bile farklı sonuçlar çıkıyor, hiç anlamadığım şekilde yükseliyor. Bebeğin gelişimi ne durumda peki suyu, kilosu önde mi?

37'de artık netleştirilebilir bence, sor mutlaka benim net tarih de 37+5'te belli olur en erken. Haftaya izinliymiş doktorum çünkü

Evet canım şubeden şubeye değişiyor. Derya Yaşar’a gidiyorum ben memnunum

Lioo inşallah sen ve bebişin çok iyisinizdir güzel haberleri bekliyoruzzz çok heyecanlı

Gelişimi haftasıyla uyumlu canım suyuda iyi çok şükür bi ara suyu fazlaydı zamanla düzeldi benimde bi ara öyleydi kepek ekmeği iki dilim yesem fırlıyordu şimdi fırlamıyor mesela bence birazda stresten çıkıyor şeker.

Kızlar hastaneye Hırka veya yelek gibi bişey Almaya gerek varmı doğum sonrası üşüme durumu oluyormu?
Normal doğumu bilmiyorum ama sezeryan sonrası ben çok üşümüştüm şal koymuştum valize Bir de patik koymuştum hatta sıcak su torbası da koymuştum çünkü sezeryan sonrası gaz ve lavabo ihtiyacı önemli olduğu için vücudu sıcak tutmak gerekiyor dediler bunda da aynı şekilde bir tane şal küçük bir sıcak su torbası ve patik koydum

Benim kullandığım iki insülinde ödem yapıyormuş buldum sebebini… Ayaklarımın üstüne zor basıyorum pazartesi görüşeceğim zıkkım alsın ödemi
Merhaba, kasım grubundan yazıyorum. Hangi insülinleri kullanıyorsunuz acaba ? 1.5 aydır insülin, diyet ve egzersiz rağmen açlık şekerim düşmüyor. Siz benden 1 ay önceki gruptasınız diye size sormak istedim. Sizin değerleriniz ne şekilde ve bebeğinize bir etkisi oldu mu ?
Bu arada gruptaki her anneye sağlıklı kolay doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…