Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    206
Pazartesi günü kontrolde bana da çok fazla baskı uygulandı bugün cuma bak bir şey olmadı şükür, ondan yana korkma bir şey olmaz canım. Peki neden olurmuş onunla alakalı bir açıklama yaptı mı?

Kendi doktorum çok narin muayene eder bugün doktorun bastırdığı yerler 9 10 saattir hala ağrıyor o yüzden korktum canım sende de bu kadar ağrı oldu mu, plasentada sorun görmedi yapısal olabilir her çocuk aynı kiloda değil dedi şimdilik gerilik demedi sınırda dedi ama haftaya tekrar çağırdı

Yok canım o kadar uzun süren ağrım olmadı, çok bastırmış o zaman görmek için. Ya bence pozisyonlarından vs ölçemiyorlar bilmiyorum yani. Ki her bebek haftasıyla aynı olmayabilir kafa çevresi, karın vs. Gelişim geriliği olsaydı sende de bende de bu haftalara kadar 17388384 kere bir belirti verirdi. Artık gerçekten böyle düşünüyorum ve kendimi strese sokmuyorum. Sen de strese girme haftaya benim de pazartesi kontrolüm var senin de varmış güzel haberlerle döneriz inşallah

Bugün en çok bastırma kısmı için endişelendim aslında hiç bu kadar ağrı yaşadığım olmamıştı canım, zaten detaylı ultrason yaptı sanırım her organı tek tek inceledi çok uzun sürdü fetal ekokardiyografi de yapmış, sadece karın çevresi gelişimi 2 hafta geri dedi, 36 hafta 1 günlük canım

Sürekli yatmakta istemiyorum aktif olmak yürüyüş yapmak normal doğum için çok iyi ama bende bi terslik var yürüyüş yapınca kramp giriyor karnımın altına ayağım şişiyor :)
Hiç bilmiyorum balım şaşırdım iyi gelmesi lazım

Evet hakkısın bende öyle düşünüyorum ne az olsun ne fazla dediğin gibi dışardan alınanlarda temiz olmuycak
Havlu aldınmı sence ihtiyaç olurmu

Evet canım devlette olunca cihazı da eskiydi o yüzden hem eliyle hem probla baya bastırdı, başta pozisyondan net ölçemedi yarım saat yürü bir şeyler ye gel tekrar bakalım tam net görüyüm dedi sonrasında net bi şekilde ölçtü, ben de öyle düşünüyorum zaten gelişimi genelde 1 hafta geriden geliyordu sorun etmiyordum az az da olsa kilo alsaydı yine sorun etmezdim de kilo almıyorsa beslenemiyorsa diye düşünüyor insan

Anladım canım kaç haftalıksın ? Karın bölgesinden galiba kilosu tahmin ediliyor kilosu nasıl? Her bebek düzenlide kilo almıyor anladığım kadarıyla

Uzun sürdüğü için de tekrar tekrar bastırmış olması ağrıtmıştır belki. İnsan ister istemez endişeleniyor biz dokunmaya kıyamıyoruz karnımıza çoğu zaman ama doktorlar biraz daha rahat oluyor tabii. Sen yine de endişelenme sorun olduğunu sanmıyorum ben haftanız da ilerlemiş ne güzel. Kan akışı yavaşladıysa bile çok şükür artık riskli zamanları geçtik öyle düşün.

Sezaryen planlandığı için mi tarih verdi canım? Benim doktorum hiçbir şey demiyor da ondan merak ettim
Aslında bizim doktor da hiç oralı olmuyor ama ben tahmini aralık vermesini istedim büyük ihtimalle ekimin başı olur dedi. Evet canım sezaryen olacak. Benim önceden sezaryenım vardı Bi de bebiş hala ters duruyor o yüzden. Sezaryen olacak.
Evet hakkısın bende öyle düşünüyorum ne az olsun ne fazla dediğin gibi dışardan alınanlarda temiz olmuycak
Havlu aldınmı sence ihtiyaç olurmu
Bi tane havlu aldım kendim için. Pijama-terlik - Depend falan da aldım. Bebiş için kıyafet dışında bir kalın battaniye bir ince müslin örtü aldım sadece. Başka bir şey almadım galiba.

Beslenmese çok daha farklı sonuçlar duyardın canım allah korusun besleniyordur merak etme. Birazcık kaçırsalar farklı ölçüm çıkıyor o yüzden için rahat bi bekle bakalım takip et hareketlerini de allahın izniyle bir şey olmaz

Canım, benim doktorum detaylı ultrasonda çok bastırmıştı birkaç gün acısını çektim ve morarmıştı hafiften oralar ama birşey olmadı, endişelenme bence bir zararı olacak olsa doktor böyle birşey yapmazdı

Arkadaşlar gestasyonel diyabeti olanlar ne durumda, insülin kullandınız mı? L luckykus sende vardı diye hatırlıyorum, nasıl ilerledi süreç bebeğin gelişimi ne durumda umarım yolundadır her şey?

Oyy demeseydn iyiydi memoriol le acıbadem doğum ücreti konusunda çok kazık100bin liradan fazladır bence tahminimce sen hangi hastanede takiplisin özlemi gidiyosun sende canım
Evet maalesef Ama hatırlarsan senin durumun özel olduğu için önermiştim Betül Hoca’yı, en azından bi kere muayeneye git demiştim. Medipol Mega’ya gidiyorum ben de son birkaç aydır

Ben de tahmini bir şey istiyorum bi de servikal yetmezliğe yakın bir risk var bende, 4-5. aydan beri fazla ayakta kalmam ve yürümem yasak. Bu da bana 38-40 arasını görmeyeceğimi düşündürüyor o yüzden biraz rehberlik istiyorum doktordan aslında normal seyreden bir gebelik olsa amaan 40’a kadar yolu var derdim ama bu durumda o kadar emin olamıyorum, onun için sordum sana. Ayın 25’inde randevum var 37+0 oluyorum o gün inşallah tekrar sorucam

Evet maalesef Ama hatırlarsan senin durumun özel olduğu için önermiştim Betül Hoca’yı, en azından bi kere muayeneye git demiştim. Medipol Mega’ya gidiyorum ben de son birkaç aydır
Kuzum ben doktoru değiştirirsem doğumuda onda yapmak istiyorum betül hocaya gidersem iki hastaneden birinde doğum yapmam gerekcek iki hastaneninde fiyatları malum bütçemiz yetmez Medipol megada kime gidiyosun canım Bende medipole giidyorum ama Bahçelievler şubesi mega bahçelievler şubesine göre bi tık daha pahalı bölge hastanesi olduğu için şubeden şubeye bile fiyatlar değişiyor.

Arkadaşlar gestasyonel diyabeti olanlar ne durumda, insülin kullandınız mı? L luckykus sende vardı diye hatırlıyorum, nasıl ilerledi süreç bebeğin gelişimi ne durumda umarım yolundadır her şey?
Ben kullanmadım insülin canım diyetle idare ediyorum bu ara çok şükür Yüksek çıkmıyor dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince .

Ben kullanmadım insülin canım diyetle idare ediyorum bu ara çok şükür Yüksek çıkmıyor dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince .
Maşallah sorunsuz doğurursunuz inşallah.Açlık kan şekeriniz nasıl peki yani ortalama kaç çıkıyor acaba sabahları falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…