Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Cırcır olan varmı ya bu süreçte çok rahatsız etti beni dünden beri. Zaten ağrılarım vardı bulantım vardı ,bide üstüne bu eklendi
Ayy evet bende karın ağrısıyla tuvalette gittim 3-4 defa geçti şuan genelde kabızlık olurdu 3 hamilelik geçirdim 1 doğum

Evet bebeğidr kalp atışınıda o zaman gördüm. Ama herkeste böyle olucak diye bir durum yok ilk gebeliğimde 7.8. haftalarda görmüştüm
Evet biliyorum ben zaten yadirgamadim ki listeye eklemek için sordum.

Teşekkürler ederim canım, belki bilen birileri çıkar

Var biraz belkide ondandır benim tansiyonum normalde hep düşüktür en fazla 10-6 falan olurdu hiç aklıma gelmezdi tansiyon o yüzden şaşırdım birazda sanırım. İnşallah daha da düşer canım bana da tekrar bakıyım yarın ona göre vereceğim dedi

Ben görmediniz siz galiba bebeği diye rahatlatmak için söylemiştim sorun yok
Evet doğru. Bende daha onceki gebeligimde 5+1 kese bile yoktu. 6+4 de kese ve kalp atışını gördük. Yani bu geç döllenmeyle alakalı.

Ayy evet bende karın ağrısıyla tuvalette gittim 3-4 defa geçti şuan genelde kabızlık olurdu 3 hamilelik geçirdim 1 doğum
Bende öyleydim. Sürekli çamaşırı kontrol ediyordum acaba kanama varmi diye

Arkadaşlar bir şey soracağım .Ben tahmini 4 veya 5 haftalık hamileyim .Henüz doktor kontrolüne gitmedim Pazartesi günü gideceğim İnşallah .Sorum şu benim hiç mide bulantılarım yok normal mi acaba veya daha erken mi bulantı için .Acaba bende niye yok diye kafama taktım bu defa

Bende de yok hala. Arada hafif oluyor da yok gibi bir şey. Sanırım 6. Haftada başlıyor

Daha çok erken, umarım gelmez ama kapını çalana kadar ye iç tadını çıkar kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…