Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Merhaba canım hoş geldin
Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sağ sağlim… Yerleşme kanaması kahverengi ve açık pembe renkte gelenler. Bebek yer yaptığı için de o tarz kasılmalar kasık ağrıları olur demişti doktorum.
Hikayemizi de benzettim benim de 7. aşılamamdı bu hamileliğim bir de 3. aşılamada kalmıştım o nasip olmadı. Çok sevindim senin adına rabbim daim etsin inşallah

İyi akşamlar hanımlar bugün hastanede kan verdim 5+1 haftadayım 6799 beta sonucum 2 hafta sonrada doktor kontrolüm var kalp atışını 6+5 de duyabilir miyiz?

Teşekkürler tavsiyeleriniz için
Benim ilk defa bu sabah oldu hafta sonu baya ağır ve karışık beslendim onun acısı çıkmış da olabilir. Umarım devamı gelmez
Limonlu su içtim o da hafifletti sanki biraz

Ben Didem 35 yaşımdayım ikinci gebeliğim
Sat 17 Ocak 4+3 haftalık görünüyor
Adetten bir gün önce beta 2598.
Beni de listeye ekler misiniz

Merhaba 5+5 gebelikte kese 8 buçuk bu normal mi ? Bir de yolk bebek falan yok. Normal mi ne zaman gördünüz siz acaba

Merhaba siz keseyi ve yolk sacı görmüş müydünüz bende bugün gittim daha yeni dedi sadece kese ve yolk vardı boş gebelik ihtimali düşer mi kızlar 6 haftalık diye ölçtü
Canim ben sadece keseyi gordum yolk sac filan bisey demedi doktor sat ima gore 6+2idim o gun cumartsi umarim gorurum o konuda bisey diyemecegm bilgim yok bos gebelik konusunda yanliş yönlendirmiyim

Bende daha soylemedim saglik ocagina soyelrim acelesi yok

İyi akşamlar hanımlar bugün hastanede kan verdim 5+1 haftadayım 6799 beta sonucum 2 hafta sonrada doktor kontrolüm var kalp atışını 6+5 de duyabilir miyiz?
Duyarsın benim de 5+2 de 10400 dü betam 6+4 kalbini duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…