Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    206
Canımmmm...
İnşallah çok amiin

Kaç kg doğdu canım? (Ben de seninle aynı zamanda planlı sezeryan olacağım için merak ediyorum )
Hiç de ıltrasyon gibi olmadı bit kadr bişi doğdu. 2700 gr hele boy 43 cm. Anlamadm ki haftasında diyip duruodu

İyi ki öyleler bence, yapılacak şeyleri yapıp endişelenmeyelim diye böyleler

Sorma doğuma kadr bile kustum çok ağır geçti benm de aşırı derecede mide ilacı içtm ama malesef bir türlü geçmedi. Ama doğumdan sonra hiçbişi kalmadı sankı aylardır kusan ben deildm
Subhanallah çok ilginç dimi:)) bana da doktorum doğum olunca kolestaz ilacına gerek yok dedi

Benim ailedede yoktu doktor şasirdi çıkmasina lnşallah doğumdan sonra düzelir canım Bu süreçte şeker hastalarına o kadar üzüldümki bir ömür şekerle mücadele edene Allah sabir versin çok zormuş gerçekten nefsinle mücadele ediyosun canin çekiyor yiyemiyosun

Benim ağriyor ayakta kalinca kuzum artik son günlerimiz Doğuma hazirlik yapıyor vücut bence.

Gözün aydın olsun canım rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah

Cnm benm sancm hafiften başladı bana demişti sancı olursa dikişlerin atar hemen çıktk o sırada nişanım geldi apar topar aldılar ameliyata meğer eşiği de ayrlmş nerdeyse beslenmiomuş da
Nişan kanlimi geliyor canim senin zaten normaldede sezeryan olacakti değilmi iyiki gitmişsiniz

Mehlika kuzum nerelerdesin ay doğurdun mu yoksa

herkes tek tek doğuruyor maşallah isminin hakkını veren topik

Selamlar, dün biz bir doktora daha göründük. Çünkü kendi doktorum bana 3400 demişti 35+5 de. 20 günde 1 kilo almış gibi oldu. Eşimle şok olmuştuk.

Yeni gittiğimiz doktor erkekti. Ve güzel ve anlayışlı bir şekilde muayene etti ve dedi ki 3200 geçmez şuanda. Evet yapısal olarak biraz iri. Ama sınırlar içerisinde. E zaten sende minyon değilsin. Normal doğum da yapabilirsin kiloyla alakası yok bunun dedi.

Ayrıca şeker probleminden bahsettik. Tahlillerimi inceleyip Senin şekerin yok biraz dikkat et sadece dedi. Hatta istediğini yiyebilirsin dedi.

200 ün altı şeker sayılmaz dedi.

Allahım beynimiz döndü artık neye inanacağımızı şaşırdık. Haftaya çarşamba kendi doktoruma gidicem sonrasında da çıkıp bu doktora tekrar gelicem. Bakalım arada nasıl bir fark çıkacak.

Benimde artık akıntılarım neredeyse yeşile dönük günlük olmaya başladı.

Doktor vajinal muayene edip bakmıştı normal demişti. Sorun yok dedi ancak yine de insanı tedirgin ediyor.

Evet ya hani regl olacağını hissedersin ya bi kaç öncede öyle gibiyim bizimkiler gelecek heralde bi iki haftaya 40i beklemez diye düşünüyorum benim bidik ama yinede belli olmaz tabi .
Vallaha bende aynı düşüncedeyim zaten doktor suyunda azalmaya başlamış dedi . Eh birde kafasını iyice indirmiş ölçüm bile yapamıyorlar düzgün,bel vajina ağrısı. Ay bari sezeryan gününü beklese benimki 17 gün kaldı şurada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…