Ya ben sana kıyamam neler gelmiş başına nelerle uğraşmışsın hamileliğin boyunca… Normal zamanda olmayacak her şey resmen hamilelikte insanın başına geliyor. Ve garip şekilde normal olabilir deniliyor, gerçekten çok enteresan Allahım seni ve bebeğini korusun hepsi çok ciddi şeyler başına gelen. Sağlıkla kucağına al hiçbir sorun sıkıntı olmadan, hepimiz aynı şekilde.
Gerçekten daha doğurmadan başlıyormuş annelik doğsunlar da yiyelim ağızlarını yüzlerini
Ay bazı doktorlar gerçekten böyle.. aşırı sakin karşısındakine sanki morfin veriyor bende aynı odasından çıkarken baya rahatlamış oluyorum bir kez çok telaşla beni hastaneye sevk etti ,ondada ben bacağımı yukarı bile çekemiyordum ,apandisit den şüphelendi taş düşürdüğüm çıktı
Sorma doğuma kadr bile kustum çok ağır geçti benm de aşırı derecede mide ilacı içtm ama malesef bir türlü geçmedi. Ama doğumdan sonra hiçbişi kalmadı sankı aylardır kusan ben deildm
Dondurma benim de çıkarmadı garip şekilde. Cheesecake yemiştim bir kere küçük bir dilim o da çıkarmadı mesela. Ama iki kaşık basmati pirinç pilavı 160lara çıkarmıştı. Gerçekten neyin çıkarıp çıkarmayacağını anlamak çok zor. Benim rüyalarıma giriyor bazen yemekler ama sabah kalkıp standart yağsız tuzsuz kahvaltımı yapmakla yetiniyorum Genelde doğum sonrası düzeliyormuş ama ailede varsa yine de dikkat et demişti doktor bana 6 ayda bir mutlaka tahlil yaptır kontrol et dedi.
Benim ailedede yoktu doktor şasirdi çıkmasina lnşallah doğumdan sonra düzelir canım Bu süreçte şeker hastalarına o kadar üzüldümki bir ömür şekerle mücadele edene Allah sabir versin çok zormuş gerçekten nefsinle mücadele ediyosun canin çekiyor yiyemiyosun
Kızlar günaydın vajina kemiklerinde ağrısı olan varmı ? Dün biraz fazla ayakta kaldım onla alakalımı ama sanki kemiklerim 10 ar kilo ağırlık taşımış gibi ağrıyor . Oturup kalkarken ,yürürken ..çok can yakıyor
Kızlar merhaba. Nasılsıniz. Biz iyiyiz bebeğimde bende sağlıklıyız. Burda sezeryandan sonra hemen yoğun bakıma alıyorlar anneyi ertesi güne kadar. Telefonuda vermiyorlar. Bu gün geçtim odaya bebeğimi getirdiler. Çok güzel çok tatlı 3.284 gr doğdu. Rabbim sizede bu güzell duyguyu tatmayı nasip etsin. ♡♡♡♡
Cnm benm sancm hafiften başladı bana demişti sancı olursa dikişlerin atar hemen çıktk o sırada nişanım geldi apar topar aldılar ameliyata meğer eşiği de ayrlmş nerdeyse beslenmiomuş da
Selamlar, dün biz bir doktora daha göründük. Çünkü kendi doktorum bana 3400 demişti 35+5 de. 20 günde 1 kilo almış gibi oldu. Eşimle şok olmuştuk.
Yeni gittiğimiz doktor erkekti. Ve güzel ve anlayışlı bir şekilde muayene etti ve dedi ki 3200 geçmez şuanda. Evet yapısal olarak biraz iri. Ama sınırlar içerisinde. E zaten sende minyon değilsin. Normal doğum da yapabilirsin kiloyla alakası yok bunun dedi.
Ayrıca şeker probleminden bahsettik. Tahlillerimi inceleyip Senin şekerin yok biraz dikkat et sadece dedi. Hatta istediğini yiyebilirsin dedi.
200 ün altı şeker sayılmaz dedi.
Allahım beynimiz döndü artık neye inanacağımızı şaşırdık. Haftaya çarşamba kendi doktoruma gidicem sonrasında da çıkıp bu doktora tekrar gelicem. Bakalım arada nasıl bir fark çıkacak.
Benimde artık akıntılarım neredeyse yeşile dönük günlük olmaya başladı.
Doktor vajinal muayene edip bakmıştı normal demişti. Sorun yok dedi ancak yine de insanı tedirgin ediyor.
Evet ya hani regl olacağını hissedersin ya bi kaç öncede öyle gibiyim bizimkiler gelecek heralde bi iki haftaya 40i beklemez diye düşünüyorum benim bidik ama yinede belli olmaz tabi .
Evet ya hani regl olacağını hissedersin ya bi kaç öncede öyle gibiyim bizimkiler gelecek heralde bi iki haftaya 40i beklemez diye düşünüyorum benim bidik ama yinede belli olmaz tabi .
Vallaha bende aynı düşüncedeyim zaten doktor suyunda azalmaya başlamış dedi . Eh birde kafasını iyice indirmiş ölçüm bile yapamıyorlar düzgün,bel vajina ağrısı. Ay bari sezeryan gününü beklese benimki 17 gün kaldı şurada