Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    206
Kızlar 36+0dan sonra her an gelebilir bebekler normal

Gozunuzaydin canım benim Rabbim analı babalı güzel günlerde büyütmek nasip etsin insallah

Selam canim benim aile hekimimde bana öyle demişti sende şeker yok kan tahlilinde şekerin düşük bile çikmiş demişti Her doktorun görüşü farkli kime inanacağimizi şasirdik valla neyseki son düzlükteyiz artik az kldi kavuşmamiza bidiklara kilo konusunda her kafadan ses çikiyor bende farkli doktorlardan görüş almistim ayni gun içinde farkli ölçüm yaptilar Bizim kafamiz daha çorba olmuştu Başindan iyi bi doktor bulup onunla devam etmek en Güzeli ama İşte iyi doktor bulmakta çok zor insan endişeleniyor acaba mi diyor.

Benim babamda ve halamda var maalesef o yüzden dikkatli olmak zorundayım. Gerçekten çok zor diyet yaptığın yemeği bile bir kaşık fazla yiyemiyorsun. Ben ilk iki hafta diyetisyenin verdiği listeye harfi harfine uydum 5 badem diyorsa 6 yemedim yani o derece. İki hafta sonunda eşim bir şeyler almıştı kendine yazık o da canım istemesin diye kitaplığa saklamış. Dayanamadım bir tane burçak bisküviden yedim resmen zevkten kendimden geçtim gözlerim döndü. Yemekten aşırı zevk alanları hiç anlamazdım çok şükür hamilelik o insanları da anlamamı sağladı. Her gün yeni bir deneyim kazanıyoruz

Benimkide baş asaği duruyordu kanala filanmi girdiler acaba ondanmi agri çekiyoruz benim iki gün sonra kontrolüm var bakalim ne diyecek doktor Ya mesela diyelimki sezeryan gününden önce nişanin suyun geldi o zman erkenmi alıyorlar sezeryana nasil bir yol izliyorlar.

Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Evet benim de öyle otursam bir dert kalksam bir dert çok zorlanıyorum üstelik nerdeyse bir aydır böyle doktora sordum bebek baskı yapıyor ondan dedi

Evet benim de öyle otursam bir dert kalksam bir dert çok zorlanıyorum üstelik nerdeyse bir aydır böyle doktora sordum bebek baskı yapıyor ondan dedi
Aynı şeyleri yaşıyorum sanırım benim biraz erken başladı bebek bas asagiydi en son ondan vajinaya baskı yapıyormuş iki gündür bel ağrısı da yaşamaya başladım gece sürekli uyaniuorum
Sağa dönsem bir dert sola dönsem bir dert sırt üstü asla yatılmıyor zaten

o zman sen doğumdan sonrada baktir mutlaka şekerine kuzum ailede varsa Ayy sorma sorma ilk gunler çok dikkat ediyordum bu ara kaçamak çok yapıyorum son aylar iştah daha açiliyor dogum yaklaştikça stresten aklima tatlilar börekler çörekler geliyo abur cubur yiyesim geliyor Esim bugun simit almiş ucundan tirtikladim dayanamıyorum kardeşimBenimkide canGecen gün yigenim ve ablam gelmisti yigenime magnum almişlar miniler oluyor ya paketli ondan bitane yedim ama varya o an dunyanin en mutlu insanydim hiç bitmese o an dedim tadi damağimda kaldi

Ben yemekten aşırı zevk alırım çok severdim yemek yemeyi her şey ama herr şeyden tiksindim bu süreçte kusma çok az oldu ama bulantı ve tiksinmeden hiç yiyemedim ben de bir insanın canı nasıl yemek yemeyi istemez derdim anladım cidden o da zormuş

Tamamen bebeğin pozisyonunda ilgili şu vajina üst kemik ağrıları bir de rahim de sürekli büyüyor o gerginlik de ağrı yapıyor

Valla iyi geçiyor diyeyim 37+3 üm
1 haftayı geçti 3 cm açılmada var ama bebişim gelmedi hala bekliyorum sen napıyorsun nasılsın nasıl geçiyor
Açilma var âgrin sizin yokmu canim nişan su filandami gelmedi Doktor ne diyor peki Benimde bi kac gündür agrilarim başladi belim kasiğim karnim ağrıyor ama düzenli değil iki gün sonra kontrolüm var bakalim ne diyecek Doktor cati muayenesi oldunmu sen cnm

Evet canım ozaman acil alıyorlar sezeryana.. Bencede ya kanala girdiler yada girmeye çalışıyorlar . Çünki bel ağrısı regl ağrısı ,vajina ağrısı (büyük ihtimal aşşağıya doğru baskıdan) ondan dolayıdır

Sanki beni dövmüşler gibi acıyor kemiklerim. Yatsam uzansam bi nebze rahatlıyorum ama sabah yataktan sanki uyumamisim dinlenmemisim gibi kemiklerimin acisiyla kalkiyorum. Yaşadığım en zor hamilelik bu kendi adıma. İlkide zordu onda da sürekli kustum vs. Ama bu çok daha zor. Bir 2.gebeliğim kızım rahattı. Allah yardimcimiz olsun son zamanlarımızı kolay atlatabilmeyi nasip etsin

Bendede en son kontrolde bebek kafasını düzgün ölçemiyorum çok aşşağıda dedi. Ama vajina ağrım 2/3 gündür başladı sürekli arttı,şuan sanki birisi sopayla dövmüş gibi bir ağrım var

Hepimiz aynı şeyi tarif ediyoruz canım.. vajinaya kemikle dayak yemiş gibi ağrı yatakta sağa sola bile dönemiyorım ağrıdan . Birde yataktan kalkarken zaten sanki asmışlar o kemiklere 20 kilo birşey onunla kalkmaya çalışıyormuşum hissiyatı oluyor.. ben çok şükür güzel geçirdim başlarda ama son 1 hafta 10 gündür aşırı zorlanmaya başladım

Evet işte aşağıda ondan bence bir de kilosu arttıkça da artıyor baskı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…