Gozunuzaydin canım benim Rabbim analı babalı güzel günlerde büyütmek nasip etsin insallahKızlar merhaba. Nasılsıniz. Biz iyiyiz bebeğimde bende sağlıklıyız. Burda sezeryandan sonra hemen yoğun bakıma alıyorlar anneyi ertesi güne kadar. Telefonuda vermiyorlar. Bu gün geçtim odaya bebeğimi getirdiler. Çok güzel çok tatlı 3.284 gr doğdu. Rabbim sizede bu güzell duyguyu tatmayı nasip etsin. ♡♡♡♡
Selam canim benim aile hekimimde bana öyle demişti sende şeker yok kan tahlilinde şekerin düşük bile çikmiş demiştiSelamlar, dün biz bir doktora daha göründük. Çünkü kendi doktorum bana 3400 demişti 35+5 de. 20 günde 1 kilo almış gibi oldu. Eşimle şok olmuştuk.
Yeni gittiğimiz doktor erkekti. Ve güzel ve anlayışlı bir şekilde muayene etti ve dedi ki 3200 geçmez şuanda. Evet yapısal olarak biraz iri. Ama sınırlar içerisinde. E zaten sende minyon değilsin. Normal doğum da yapabilirsin kiloyla alakası yok bunun dedi.
Ayrıca şeker probleminden bahsettik. Tahlillerimi inceleyip Senin şekerin yok biraz dikkat et sadece dedi. Hatta istediğini yiyebilirsin dedi.
200 ün altı şeker sayılmaz dedi.
Allahım beynimiz döndü artık neye inanacağımızı şaşırdık. Haftaya çarşamba kendi doktoruma gidicem sonrasında da çıkıp bu doktora tekrar gelicem. Bakalım arada nasıl bir fark çıkacak.
Benimde artık akıntılarım neredeyse yeşile dönük günlük olmaya başladı.
Doktor vajinal muayene edip bakmıştı normal demişti. Sorun yok dedi ancak yine de insanı tedirgin ediyor.
Benim babamda ve halamda var maalesef o yüzden dikkatli olmak zorundayım. Gerçekten çok zor diyet yaptığın yemeği bile bir kaşık fazla yiyemiyorsun. Ben ilk iki hafta diyetisyenin verdiği listeye harfi harfine uydum 5 badem diyorsa 6 yemedim yani o derece. İki hafta sonunda eşim bir şeyler almıştı kendine yazık o da canım istemesin diye kitaplığa saklamış. Dayanamadım bir tane burçak bisküviden yedim resmen zevkten kendimden geçtim gözlerim döndü. Yemekten aşırı zevk alanları hiç anlamazdım çok şükür hamilelik o insanları da anlamamı sağladı. Her gün yeni bir deneyim kazanıyoruzBenim ailedede yoktu doktor şasirdi çıkmasina lnşallah doğumdan sonra düzelir canım Bu süreçte şeker hastalarına o kadar üzüldümki bir ömür şekerle mücadele edene Allah sabir versin çok zormuş gerçekten nefsinle mücadele ediyosun canin çekiyor yiyemiyosun
Benimkide baş asaği duruyordu kanala filanmi girdiler acaba ondanmi agri çekiyoruz benim iki gün sonra kontrolüm var bakalim ne diyecek doktor Ya mesela diyelimki sezeryan gününden önce nişanin suyun geldi o zman erkenmi alıyorlar sezeryana nasil bir yol izliyorlar.Vallaha bende aynı düşüncedeyim zaten doktor suyunda azalmaya başlamış dedi . Eh birde kafasını iyice indirmiş ölçüm bile yapamıyorlar düzgün,bel vajina ağrısı. Ay bari sezeryan gününü beklese benimki 17 gün kaldı şurada
Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahKızlar merhaba. Nasılsıniz. Biz iyiyiz bebeğimde bende sağlıklıyız. Burda sezeryandan sonra hemen yoğun bakıma alıyorlar anneyi ertesi güne kadar. Telefonuda vermiyorlar. Bu gün geçtim odaya bebeğimi getirdiler. Çok güzel çok tatlı 3.284 gr doğdu. Rabbim sizede bu güzell duyguyu tatmayı nasip etsin. ♡♡♡♡
Evet benim de öyle otursam bir dert kalksam bir dert çok zorlanıyorum üstelik nerdeyse bir aydır böyle doktora sordum bebek baskı yapıyor ondan dediKızlar günaydınvajina kemiklerinde ağrısı olan varmı ? Dün biraz fazla ayakta kaldım onla alakalımı ama sanki kemiklerim 10 ar kilo ağırlık taşımış gibi ağrıyor . Oturup kalkarken ,yürürken ..çok can yakıyor
Aynı şeyleri yaşıyorum sanırım benim biraz erken başladı bebek bas asagiydi en son ondan vajinaya baskı yapıyormuş iki gündür bel ağrısı da yaşamaya başladım gece sürekli uyaniuorumEvet benim de öyle otursam bir dert kalksam bir dert çok zorlanıyorum üstelik nerdeyse bir aydır böyle doktora sordum bebek baskı yapıyor ondan dedi
o zman sen doğumdan sonrada baktir mutlaka şekerine kuzum ailede varsa Ayy sorma sorma ilk gunler çok dikkat ediyordum bu ara kaçamak çok yapıyorum son aylar iştah daha açiliyor dogum yaklaştikça stresten aklima tatlilar börekler çörekler geliyo abur cubur yiyesim geliyor Esim bugun simit almiş ucundan tirtikladim dayanamıyorum kardeşimBenim babamda ve halamda var maalesef o yüzden dikkatli olmak zorundayım. Gerçekten çok zor diyet yaptığın yemeği bile bir kaşık fazla yiyemiyorsun. Ben ilk iki hafta diyetisyenin verdiği listeye harfi harfine uydum 5 badem diyorsa 6 yemedim yani o derece. İki hafta sonunda eşim bir şeyler almıştı kendine yazık o da canım istemesin diye kitaplığa saklamış. Dayanamadım bir tane burçak bisküviden yedim resmen zevkten kendimden geçtim gözlerim döndü. Yemekten aşırı zevk alanları hiç anlamazdım çok şükür hamilelik o insanları da anlamamı sağladı. Her gün yeni bir deneyim kazanıyoruz
Ben yemekten aşırı zevk alırım çok severdim yemek yemeyi her şey ama herr şeyden tiksindim bu süreçte kusma çok az oldu ama bulantı ve tiksinmeden hiç yiyemedim ben de bir insanın canı nasıl yemek yemeyi istemez derdim anladım cidden o da zormuşBenim babamda ve halamda var maalesef o yüzden dikkatli olmak zorundayım. Gerçekten çok zor diyet yaptığın yemeği bile bir kaşık fazla yiyemiyorsun. Ben ilk iki hafta diyetisyenin verdiği listeye harfi harfine uydum 5 badem diyorsa 6 yemedim yani o derece. İki hafta sonunda eşim bir şeyler almıştı kendine yazık o da canım istemesin diye kitaplığa saklamış. Dayanamadım bir tane burçak bisküviden yedim resmen zevkten kendimden geçtim gözlerim döndü. Yemekten aşırı zevk alanları hiç anlamazdım çok şükür hamilelik o insanları da anlamamı sağladı. Her gün yeni bir deneyim kazanıyoruz
Tamamen bebeğin pozisyonunda ilgili şu vajina üst kemik ağrıları bir de rahim de sürekli büyüyor o gerginlik de ağrı yapıyorAynı şeyleri yaşıyorum sanırım benim biraz erken başladı bebek bas asagiydi en son ondan vajinaya baskı yapıyormuş iki gündür bel ağrısı da yaşamaya başladım gece sürekli uyaniuorum
Sağa dönsem bir dert sola dönsem bir dert sırt üstü asla yatılmıyor zaten
Valla iyi geçiyor diyeyim 37+3 üm
Açilma var âgrin sizin yokmu canim nişan su filandami gelmedi Doktor ne diyor peki Benimde bi kac gündür agrilarim başladi belim kasiğim karnim ağrıyor ama düzenli değil iki gün sonra kontrolüm var bakalim ne diyecek Doktor cati muayenesi oldunmu sen cnmValla iyi geçiyor diyeyim 37+3 üm
1 haftayı geçti 3 cm açılmada var ama bebişim gelmedi halabekliyorum sen napıyorsun nasılsın nasıl geçiyor
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım.Şöyle bir pozda vermiş olduu
Evet canım ozaman acil alıyorlar sezeryana.. Bencede ya kanala girdiler yada girmeye çalışıyorlar . Çünki bel ağrısı regl ağrısı ,vajina ağrısı (büyük ihtimal aşşağıya doğru baskıdan) ondan dolayıdırBenimkide baş asaği duruyordu kanala filanmi girdiler acaba ondanmi agri çekiyoruz benim iki gün sonra kontrolüm var bakalim ne diyecek doktor Ya mesela diyelimki sezeryan gününden önce nişanin suyun geldi o zman erkenmi alıyorlar sezeryana nasil bir yol izliyorlar.
Sanki beni dövmüşler gibi acıyor kemiklerim. Yatsam uzansam bi nebze rahatlıyorum ama sabah yataktan sanki uyumamisim dinlenmemisim gibi kemiklerimin acisiyla kalkiyorum. Yaşadığım en zor hamilelik bu kendi adıma. İlkide zordu onda da sürekli kustum vs. Ama bu çok daha zor. Bir 2.gebeliğim kızım rahattı. Allah yardimcimiz olsun son zamanlarımızı kolay atlatabilmeyi nasip etsinKızlar günaydınvajina kemiklerinde ağrısı olan varmı ? Dün biraz fazla ayakta kaldım onla alakalımı ama sanki kemiklerim 10 ar kilo ağırlık taşımış gibi ağrıyor . Oturup kalkarken ,yürürken ..çok can yakıyor
Bendede en son kontrolde bebek kafasını düzgün ölçemiyorum çok aşşağıda dedi. Ama vajina ağrım 2/3 gündür başladı sürekli arttı,şuan sanki birisi sopayla dövmüş gibi bir ağrım varEvet benim de öyle otursam bir dert kalksam bir dert çok zorlanıyorum üstelik nerdeyse bir aydır böyle doktora sordum bebek baskı yapıyor ondan dedi
Hepimiz aynı şeyi tarif ediyoruz canım.. vajinaya kemikle dayak yemiş gibi ağrı yatakta sağa sola bile dönemiyorım ağrıdan . Birde yataktan kalkarken zaten sanki asmışlar o kemiklere 20 kilo birşey onunla kalkmaya çalışıyormuşum hissiyatı oluyor.. ben çok şükür güzel geçirdim başlarda ama son 1 hafta 10 gündür aşırı zorlanmaya başladımSanki beni dövmüşler gibi acıyor kemiklerim. Yatsam uzansam bi nebze rahatlıyorum ama sabah yataktan sanki uyumamisim dinlenmemisim gibi kemiklerimin acisiyla kalkiyorum. Yaşadığım en zor hamilelik bu kendi adıma. İlkide zordu onda da sürekli kustum vs. Ama bu çok daha zor. Bir 2.gebeliğim kızım rahattı. Allah yardimcimiz olsun son zamanlarımızı kolay atlatabilmeyi nasip etsin
Evet işte aşağıda ondan bence bir de kilosu arttıkça da artıyor baskıBendede en son kontrolde bebek kafasını düzgün ölçemiyorum çok aşşağıda dedi. Ama vajina ağrım 2/3 gündür başladı sürekli arttı,şuan sanki birisi sopayla dövmüş gibi bir ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?