Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    206
Her hafta farklı farklı şeyler yaşıyoruz gerçekten sürekli bir güncelleme geliyor

Ben evet nörolojik problemlerimden dolayı eğitim araştırmadayım hamile kalmadan önce de kabul etmiyorlardı direkt gönderiyorlardı eğitim araştırmaya yani özel herhangi bir hastaneye gidemiyorum 3 basamaklı olması lazım ki içim de bir tek burada rahat ediyor. Kesinlikle ben de senin dediğin gibi düşünüyorum açlık çok düşük olduğu gibi toklukta çok düşük yani el ayak titreyerek geziyorum. Bebek dün kilolu çıktı kilo almıştı çok şükür acilde bakıldığında en azından ona seviniyorum insülin bir tek ona iyi geldi onu rahatlattı gibi

Ama sen yine de çok ayakta durma kuzucum, tamam mı? Benim doktorum da herseye normal diyor rahatlatıcı ve sakin yapısı var. Gebelik kolestazı dendiğinde ödümüz koptu. Bir yandan gastroenteroloji uzmanına gittik. Reçeteli ilaca başlattı. Aynı gün doktoruma geçtik. Doktorumun yorumu, endişe edecek birşey yok, kontrol altına alıcaz. Aynı durumdaki kuzenime 36+6de suni sancı ile normal doğum yaptırdım, bebeği ve kendisi çok sağlıklıydı demişti. Ben doktorumun odasından çıkarken sanki damardan sakinleştirici, antidepresan almış gibi rahatlamış şekilde çıkmıştım Bastı kanıma Xanax, Prozac, Zyprexa doktor adeta (teomandan kuple )

Geçmiş olsun. Her şey temiz çıkmış içini rahat tut pazartesi zaten muhtemelen insülin kaynaklı olduğunu doktor da söyler. Gerekli doz ayarlamasını yapar umarım rahatlarsın biraz
Teşekkür ederim canım benim. İnşallah pazartesiyi bekliyorum

L luckykus canım bence seninki insülinle alakalı .. vucüt kabul etmiyor yada fazla geliyor olabilr. Ödem bu haftalarda normal benimde var ama okadar fazla değil
Bence de aşkım ayağımı görsen anlarsın zaten ödeme bağlı hamilelikle alakalı değil net insülin vücudum kabul edemiyor doz yüksek şekerim de çok düşük zaten anlıyorum.

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün Kilosuda çok iyi maşallah

Geçmiş olsun balım inşallah pazartesi de güzel şeyler söylerler doğurana kadar daha neler gelecek başımıza bakalımBi hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alsaydık .
Canım çok teşekkür ederim ayyy inşallah inşallah… Gerçekten 3-4 hafta geçseydi diyip duruyorum korkuyor insan daha ne olacak diye

Oy oy bebişin rahatladı, kilo alıyor, artık yağ hücrelerini daha çok üretecek vucut ve tombiş yanak olacak sağlıkla inşallah. Arkadaşın dediği gibi belki doz vücuduna fazla geldi insülinin. Allah korusun

O zaman bu iki günü kafanı dağıtarak geçir canım.
İçimi rahat tutmak istiyorum bir şey olsa görürlerdi diye düşünüyorum ne yapayım
Bence kesinlikle rahatladı hadi -50 -100 gram hata payı olsun kilo ölçümünde yine iyi çok şükür ki…

İçimi rahat tutmak istiyorum bir şey olsa görürlerdi diye düşünüyorum ne yapayım

Bence kesinlikle rahatladı hadi -50 -100 gram hata payı olsun kilo ölçümünde yine iyi çok şükür ki…
En güzelini yapıyorsun, stres herseyi daha berbat hale getiriyor çünkü

Ya ben sana kıyamam neler gelmiş başına nelerle uğraşmışsın hamileliğin boyunca… Normal zamanda olmayacak her şey resmen hamilelikte insanın başına geliyor. Ve garip şekilde normal olabilir deniliyor, gerçekten çok enteresan Allahım seni ve bebeğini korusun hepsi çok ciddi şeyler başına gelen. Sağlıkla kucağına al hiçbir sorun sıkıntı olmadan, hepimiz aynı şekilde.

Gerçekten daha doğurmadan başlıyormuş annelik doğsunlar da yiyelim ağızlarını yüzlerini

En güzelini yapıyorsun, stres herseyi daha berbat hale getiriyor çünkü
ne kadar korku, endişe olursa o kadar çok şey geliyor o yüzden olabildiğince böyle kalmaya çalışıyorum dua ede ede elden başka bir şey gelmez ki canım

Ay bazı doktorlar gerçekten böyle.. aşırı sakin karşısındakine sanki morfin veriyor bende aynı odasından çıkarken baya rahatlamış oluyorum bir kez çok telaşla beni hastaneye sevk etti ,ondada ben bacağımı yukarı bile çekemiyordum ,apandisit den şüphelendi taş düşürdüğüm çıktı

Maşalh cnm yeni gördm yazdğını bildrmler hep birbirine girdi. Sağlkla büyüsün bebişler inşallh bundan sonrası daha güzel olacak

Bence de aşkım ayağımı görsen anlarsın zaten ödeme bağlı hamilelikle alakalı değil net insülin vücudum kabul edemiyor doz yüksek şekerim de çok düşük zaten anlıyorum.
Umarım pazartesi buna bir hal çağre bulurlar balım.. ayaklarda ellerde ödem normal ama sende tokluk şekerinde düşük . Evdeki diyetle verdikleri doz fazla geliyor güvence . Tamamen onunla alakalı

Ne yesem reflüm azıyor. Az az yiyebiliyorum. Kiloyu alır kuzucum hiç merak etme. Önemli olan sağlıklı olsun yanında olsun inşallah
Sorma doğuma kadr bile kustum çok ağır geçti benm de aşırı derecede mide ilacı içtm ama malesef bir türlü geçmedi. Ama doğumdan sonra hiçbişi kalmadı sankı aylardır kusan ben deildm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…