Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    206
Evet ya nasıl bi kemik acımasıdır. Birde ben de aylardır şey var hani şu sol göğüs kemiğinin bittigi yer var tam sol göğsümün alt kısımları sanki içerden çürümüş gibi etim o kadar aciyor ki. Her hamileligim de yaşadim bunu. Bu defa ki çok daha fena. Sanirim yük bindikçe karna aşağıya çektikçe kemiğim batiyor, bata bata da içerden çok aciyor. Mide yanmasi sorunum o zaten mahvetti ne şurup içsem 1 2saat anca rahatlatiyor

Ay geçmiş olsun canım oda kötüdür sürekli kalan bir ağrı.. bunlar en azından sonradan gelen ağrılar..

Vallaha bende mide yanmasından aynı durumdayım gaviscon içiyorum artık 1/2 saat sonra tekrar başlıyor yanma . Oda mideye artık alan kalmadı bence o yüzden ,çünki benim kızım ayaklarıyla çok ittiriyor kaburgaların oraya

Bir de insan bir taneyle yetinmek istemiyor küçük çocuklar gibi ağzıma tıkarak yemek istiyorum her şeyi Çok iyi anlıyorum seni öyle şeyleri yerken sanki biterse rüyadan uyanacakmışsın gibi hissettiriyor. Az kaldı diye diye kendimi telkin ediyorum başka çare de yok zaten

insan daha önce hiç yaşamadığı şeyleri yaşıyor hamilelikte gerçekten. Ben hep hiçbir rahatsızlığım, hastalığım yok hamilelik rahat geçer derdim hiç duymadığım şeyler geldi başıma. Ne yaşayacağımız tamamen sürpriz. Ben ilk üç ay öyleydim kusma hiç olmadı ama iştahsızlık vardı yiyemiyordum çoğu şeyi. Zaten önce o sonra gebelik şekeri derken beklenenden çok az kilo aldım hatta diyet sürecinde verdim bile. Neyse ki bebek benim aksime haftasına göre kilolu bile

Bu arada kolesterol ve trigliserid seviyeleri yüksek olan var mı doktorunuz ne diyor? Benim en son yine yüksekti ama sınırın biraz üzerindeydi, Çarşamba günü yine tahlil yaptırdım. Kolesterol 260, Trigliserid 425 çok çok yüksek. Üstelik diyet yapıyorum yemeklerde sadece zeytinyağı kullanıyorum o da az miktarda. Doktora henüz gitmedim aile hekimliğinde yaptırmıştım zaten tahlili, acaba kan beklediği için yapısında bozukluk oldu ondan mı bu kadar yüksek çıktı diyorum.

İyiyz çok şükür ama bebek bayağı küçük doğdu. Son anda aldılar ya panikledk sancılarm başladı die ama çok şükür sezaryena yetiştk. Rabbim herkese sağlkla nasip etsn
Olsun önemli olan ikinizin de sağlıklı olması
İnşallah güzel sonuçlar çıkar iyiye odaklan canını sıkmamaya çalış canım
Hiç de ıltrasyon gibi olmadı bit kadr bişi doğdu. 2700 gr hele boy 43 cm. Anlamadm ki haftasında diyip duruodu
Devlet hastanesine mi gidiyordun canım? Eski cihazların yanlış ölçme ihtimali daha yüksek oluyor boy ve kiloyu o yüzden sordum
Aynısı aynısı Ve bebikto son 10 gündür falan direkt göğsümün altındaki kaburga kemiklerime vuruyor öyle acıyor ki bazen uyusun da vurmasın diye bekliyorum

Bu yazıyı ben mi yazdım acaba diye kullanıcı ismine baktım Üst kaburga kemiğinin olduğu yerler felç ,hatta eşime dedim geçenlerde heralde çürüdü orası diye.Dogru dürüst bişey yemedim bugün ama midemde ejderha var sanki.İlk hamileligimde mide yanmasi dışında yasamadim böyle agrilar.Benim bebegin başı en son yukaridaydi senin de öyle mi?

Gazel2110 , Lioo gözünüz aydın kızlar maşallah size bebeklerinize
L luckykus cnm geçmiş olsun ,bişey cikmamasina sevindim.Benim hamileliğin başlarında gebelik şekeri çıktı o zaman araştırma yaptığımda bazı kullananlar iinusilin kilo yapar diye yazmislardi bende bunu diyabet hemsireme sormuştum o da yapmaz demişti.Demek kilodan kasitlari ödem ,seninde ondan olmuş muhtemelen.Allah şifa versin kuşum

Anladım canım kaç haftalıksın ? Karın bölgesinden galiba kilosu tahmin ediliyor kilosu nasıl? Her bebek düzenlide kilo almıyor anladığım kadarıyla

36 hafta 1 gündü dün canım, evet karın çevresinden kilo tahmin ediliyor kendi doktorum 2242 ölçmüştü dünkü doktor 2500 ölçtü ama cihazı eskiymiş kendi doktorunun cihazı daha iyidir dedi, karın çevresi iki doktorda da geri çıkıyor 2 3 hafta

Evet gerçekten ben dokunmaya korkuyorum doktor öyle şeyler yaptı ki aklım çıktı, kendi doktoruma gittiğimde soracağım bu bastırmalardan bir şey olmuş mudur diye, hafta ileri olduğu için daha da endişelendim bu kadar bastırmasından. İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Hareketleri sürekli takip ediyorum canım iki doktor da en çok onu vurguladı azalırsa hemen gel dediler, sana da geçmiş olsun yazdıklarını okudum pazartesi inşallah doz ayarlaması yaparlar da rahatlar vücudun

Tam olarak aynı davrandı doktor canım detaylı ultrason gibi her şeyi tek tek inceledi iki eliyle falan da bastırdı, bebek büyüdüğü için daha çok etkilenir diye korktum ama bir şey olmaz inşallah

Benimde kızım 35+3 de 2.100 gram çıktı perinatolojide .. her bebek farklıdır dedi perinatologum ,genetik faktörlerde var tabi sen ve eşinde çok kalıplı değilsiniz dedi.. zaten hastanedeki doktorda zarif bir hanımefendi demişti.Kızım için

Bence seninkide öyle . Gelişim geriliği va değil sadece olması gerektiği kadar büyüdü ve şuanda yavaşladı. Doğuma kadar benim bebeğime ancak 2.400/2,500 olur dediler .
Başta çok kafama taktım ama annem beni 2.250 gram doğurmuş her bebek 3/3500 leri bulamaya biliyor kafana takma

Genel olarak ağrılarım var fakst geçen hafta çarşamba günü baya şiddetli birkaç saat sürünce gittim hemen doğumhaneye alınıp o zaman alttan muayene ettiler açıklık var diye . O kadar başka bişey yapılmadı doktorumda o gün 35+6 ydı bu haftada suni falan vermem kendi gelirse olacak dedi ancak çok aşırı sancı vurunca kanama olursa veya su gelirse bunlardan biri olursa gel dediler artık . Birşey olmazsa 17 sinde çarşmba gidiceğim kontrole tekrar , o zaman tekrar bakılcak açılma ilerlemişmi diye çarşamba günü 38+0 oluyor.

Bel ağrım falan benimde çok oluyor ama sancı değil işte bunlar .. bir an önce gelsin istiyorum
artık açıkçası çok yoruldum

9 aydır hep kusmalar devam etti halada öyle ağrım çok oluyor enerjim düşük hep uyuyorum en baştan beri ..

Kızlar kasılmayı tarif edecek biri var mı bebek toplanması mı kasılma mı kasılma nedir ben hiç anlamıyorum… bende sürekli leğen kemiği vajina ağrısı var ki ilk başından beri yeni bir gelişme değil youtube dan doktorları dinledim hala anlamadım yani ben sanırım doğum başladığını falan anlamayacağım suyum gelmezse nişanım gelmezse (bazen sadece kasılma ile doğum başlayabiliyormuş öyle dediler) ben kasılma ne bilmiyorum ki doğum yapıyorum diye gideyim nst de kasılma 50 çıkıyordu en son ben hiçbir şey hissetmiyordum napacağım çok stres bastı ya ne olunca kasılma oluyor nerede oluyor daha önce doğum yapmış biri tarif edebilir mi Allah rızası için mesela regl ağrısı gibi ağrı giriyor girdiği an kasılmanın başlangıcı mı oluyor

Aynı valla ya aşırı baskı oluştu mideye Allah yardım etsin hepimize. Umarım kolaylıkla geçer doğum sürecimiz. İçim de hiç telaş korku yok. Sürecin nasil geçeceğini biliyorum falan. 1haftaya hooop toparlamiş oluyorsun bile kendini. Heyecan çok var ama sürpriz yumurtam gelecek diye
Hadi bakalim sağlıkla gelsin miniklerimiz biz anneyiz çekeriz ağrıları sızıları onlar iyi olsun yeter ki

Belden karna doğru giriyor diye biliyorum önemli olan şiddeti zamanla artıyor mu hiç geçmiyor mu ve dakikalar 5 dakikada 1 düzenli en az 2-3 saattr oluyormu ?

Aynısı aynısı Ve bebikto son 10 gündür falan direkt göğsümün altındaki kaburga kemiklerime vuruyor öyle acıyor ki bazen uyusun da vurmasın diye bekliyorum
Çok hareketli benim de aynı. El ayak ne gelirse artik içten darbeler yiyoruz Geçecek az kaldı diye telkin veriyorum kendime onların da yeri daraldı ne yapsınlar

Belden karna doğru giriyor diye biliyorum önemli olan şiddeti zamanla artıyor mu hiç geçmiyor mu ve dakikalar 5 dakikada 1 düzenli en az 2-3 saattr oluyormu ?
Mesela benim aylardır sürekli hiç geçmeyen ağrım var nasıl tarif etsem ishal ağrısı gibi . Arada da bıçak saplanır ağrılar oluyor vajinadan giren dün gece mesela 3-5 kere girdi o bıçak saplanması sonra gitti ama o ishal ağrısı gibi ağrı hep baki onu artık kanıksadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…