Benim kızıma zayıf dediler haftasına göre amaEvet işte aşağıda ondan bence bir de kilosu arttıkça da artıyor baskı
Evet ya nasıl bi kemik acımasıdır. Birde ben de aylardır şey var hani şu sol göğüs kemiğinin bittigi yer var tam sol göğsümün alt kısımları sanki içerden çürümüş gibi etim o kadar aciyor ki. Her hamileligim de yaşadim bunu. Bu defa ki çok daha fena. Sanirim yük bindikçe karna aşağıya çektikçe kemiğim batiyor, bata bata da içerden çok aciyor. Mide yanmasi sorunum o zaten mahvetti ne şurup içsem 1 2saat anca rahatlatiyorHepimiz aynı şeyi tarif ediyoruz canım.. vajinaya kemikle dayak yemiş gibi ağrı yatakta sağa sola bile dönemiyorım ağrıdan . Birde yataktan kalkarken zaten sanki asmışlar o kemiklere 20 kilo birşey onunla kalkmaya çalışıyormuşum hissiyatı oluyor.. ben çok şükür güzel geçirdim başlarda ama son 1 hafta 10 gündür aşırı zorlanmaya başladım
Ay geçmiş olsun canım oda kötüdür sürekli kalan bir ağrı.. bunlar en azından sonradan gelen ağrılar..Evet ya nasıl bi kemik acımasıdır. Birde ben de aylardır şey var hani şu sol göğüs kemiğinin bittigi yer var tam sol göğsümün alt kısımları sanki içerden çürümüş gibi etim o kadar aciyor ki. Her hamileligim de yaşadim bunu. Bu defa ki çok daha fena. Sanirim yük bindikçe karna aşağıya çektikçe kemiğim batiyor, bata bata da içerden çok aciyor. Mide yanmasi sorunum o zaten mahvetti ne şurup içsem 1 2saat anca rahatlatiyor
Bir de insan bir taneyle yetinmek istemiyor küçük çocuklar gibi ağzıma tıkarak yemek istiyorum her şeyio zman sen doğumdan sonrada baktir mutlaka şekerine kuzum ailede varsa Ayy sorma sorma ilk gunler çok dikkat ediyordum bu ara kaçamak çok yapıyorum son aylar iştah daha açiliyor dogum yaklaştikça stresten aklima tatlilar börekler çörekler geliyo abur cubur yiyesim geliyor Esim bugun simit almiş ucundan tirtikladim dayanamıyorum kardeşimBenimkide can Gecen gün yigenim ve ablam gelmisti yigenime magnum almişlar miniler oluyor ya paketli ondan bitane yedim ama varya o an dunyanin en mutlu insanydim hiç bitmese o an dedim tadi damağimda kaldi
Ben yemekten aşırı zevk alırım çok severdim yemek yemeyi her şey ama herr şeyden tiksindim bu süreçte kusma çok az oldu ama bulantı ve tiksinmeden hiç yiyemedim ben de bir insanın canı nasıl yemek yemeyi istemez derdim anladım cidden o da zormuş
Olsun önemli olan ikinizin de sağlıklı olmasıİyiyz çok şükür ama bebek bayağı küçük doğdu. Son anda aldılar ya panikledk sancılarm başladı die ama çok şükür sezaryena yetiştk. Rabbim herkese sağlkla nasip etsn
İnşallah güzel sonuçlar çıkar iyiye odaklan canını sıkmamaya çalış canımKızlar günaydınDün bakılabilecek her şeye bakıldı nst, ultrason, kan ve idrar hepsi temiz çıktı. Bir de bacaklarıma doppler ultrason yapıldı pıhtı vs mi var diye o da tertemiz çıktı. Yatış yapılan hastanenin acilindeydim pazartesi kontrolü var kontrole muhakkak gelsin araştıracağız denerek eve gönderildim. Bacaklarım özellikle alt kısım çok kötü gerçekten perişan şekilde, hamilelik ödemine de bağlanılamadı çünkü enteresan şişlik boyutu. Bakalım pazartesi ne olacak
Devlet hastanesine mi gidiyordun canım? Eski cihazların yanlış ölçme ihtimali daha yüksek oluyor boy ve kiloyu o yüzden sordumHiç de ıltrasyon gibi olmadı bit kadr bişi doğdu. 2700 gr hele boy 43 cm. Anlamadm ki haftasında diyip duruodu
Aynısı aynısıSanki beni dövmüşler gibi acıyor kemiklerim. Yatsam uzansam bi nebze rahatlıyorum ama sabah yataktan sanki uyumamisim dinlenmemisim gibi kemiklerimin acisiyla kalkiyorum. Yaşadığım en zor hamilelik bu kendi adıma. İlkide zordu onda da sürekli kustum vs. Ama bu çok daha zor. Bir 2.gebeliğim kızım rahattı. Allah yardimcimiz olsun son zamanlarımızı kolay atlatabilmeyi nasip etsin
Bu yazıyı ben mi yazdım acaba diye kullanıcı ismine baktımEvet ya nasıl bi kemik acımasıdır. Birde ben de aylardır şey var hani şu sol göğüs kemiğinin bittigi yer var tam sol göğsümün alt kısımları sanki içerden çürümüş gibi etim o kadar aciyor ki. Her hamileligim de yaşadim bunu. Bu defa ki çok daha fena. Sanirim yük bindikçe karna aşağıya çektikçe kemiğim batiyor, bata bata da içerden çok aciyor. Mide yanmasi sorunum o zaten mahvetti ne şurup içsem 1 2saat anca rahatlatiyor
Anladım canım kaç haftalıksın ? Karın bölgesinden galiba kilosu tahmin ediliyor kilosu nasıl? Her bebek düzenlide kilo almıyor anladığım kadarıyla
Uzun sürdüğü için de tekrar tekrar bastırmış olması ağrıtmıştır belki. İnsan ister istemez endişeleniyor biz dokunmaya kıyamıyoruz karnımıza çoğu zamanama doktorlar biraz daha rahat oluyor tabii. Sen yine de endişelenme sorun olduğunu sanmıyorum ben haftanız da ilerlemiş ne güzel. Kan akışı yavaşladıysa bile çok şükür artık riskli zamanları geçtik öyle düşün.
Aslında bizim doktor da hiç oralı olmuyor ama ben tahmini aralık vermesini istedim büyük ihtimalle ekimin başı olur dedi. Evet canım sezaryen olacak. Benim önceden sezaryenım vardı Bi de bebiş hala ters duruyor o yüzden. Sezaryen olacak.
Bi tane havlu aldım kendim için. Pijama-terlik - Depend falan da aldım. Bebiş için kıyafet dışında bir kalın battaniye bir ince müslin örtü aldım sadece. Başka bir şey almadım galiba.
Beslenmese çok daha farklı sonuçlar duyardın canım allah korusun besleniyordur merak etme. Birazcık kaçırsalar farklı ölçüm çıkıyor o yüzden için rahat bi bekle bakalım takip et hareketlerini de allahın izniyle bir şey olmaz
Canım, benim doktorum detaylı ultrasonda çok bastırmıştı birkaç gün acısını çektim ve morarmıştı hafiften oralar ama birşey olmadı, endişelenme bence bir zararı olacak olsa doktor böyle birşey yapmazdı
Benimde kızım 35+3 de 2.100 gram çıktı perinatolojide .. her bebek farklıdır dedi perinatologum ,genetik faktörlerde var tabi sen ve eşinde çok kalıplı değilsiniz dedi.. zaten hastanedeki doktorda zarif bir hanımefendi demişti.Kızım için36 hafta 1 gündü dün canım, evet karın çevresinden kilo tahmin ediliyor kendi doktorum 2242 ölçmüştü dünkü doktor 2500 ölçtü ama cihazı eskiymiş kendi doktorunun cihazı daha iyidir dedi, karın çevresi iki doktorda da geri çıkıyor 2 3 hafta
Genel olarak ağrılarım var fakst geçen hafta çarşamba günü baya şiddetli birkaç saat sürünce gittim hemen doğumhaneye alınıp o zaman alttan muayene ettiler açıklık var diye . O kadar başka bişey yapılmadı doktorumda o gün 35+6 ydı bu haftada suni falan vermem kendi gelirse olacak dedi ancak çok aşırı sancı vurunca kanama olursa veya su gelirse bunlardan biri olursa gel dediler artık . Birşey olmazsa 17 sinde çarşmba gidiceğim kontrole tekrar , o zaman tekrar bakılcak açılma ilerlemişmi diye çarşamba günü 38+0 oluyor.Açilma var âgrin sizin yokmu canim nişan su filandami gelmedi Doktor ne diyor peki Benimde bi kac gündür agrilarim başladi belim kasiğim karnim ağrıyor ama düzenli değil iki gün sonra kontrolüm var bakalim ne diyecek Doktor cati muayenesi oldunmu sen cnm
Aynı valla ya aşırı baskı oluştu mideye Allah yardım etsin hepimize. Umarım kolaylıkla geçer doğum sürecimiz. İçim de hiç telaş korku yok. Sürecin nasil geçeceğini biliyorum falan. 1haftaya hooop toparlamiş oluyorsun bile kendini. Heyecan çok var ama sürpriz yumurtam gelecek diyeAy geçmiş olsun canım oda kötüdür sürekli kalan bir ağrı.. bunlar en azından sonradan gelen ağrılar..
Vallaha bende mide yanmasından aynı durumdayım gaviscon içiyorum artık 1/2 saat sonra tekrar başlıyor yanma . Oda mideye artık alan kalmadı bence o yüzden ,çünki benim kızım ayaklarıyla çok ittiriyor kaburgaların oraya
Belden karna doğru giriyor diye biliyorum önemli olan şiddeti zamanla artıyor mu hiç geçmiyor mu ve dakikalar 5 dakikada 1 düzenli en az 2-3 saattr oluyormu ?Kızlar kasılmayı tarif edecek biri var mı bebek toplanması mı kasılma mı kasılma nedir ben hiç anlamıyorum… bende sürekli leğen kemiği vajina ağrısı var ki ilk başından beri yeni bir gelişme değil youtube dan doktorları dinledim hala anlamadım yani ben sanırım doğum başladığını falan anlamayacağım suyum gelmezse nişanım gelmezse (bazen sadece kasılma ile doğum başlayabiliyormuş öyle dediler) ben kasılma ne bilmiyorum ki doğum yapıyorum diye gideyim nst de kasılma 50 çıkıyordu en son ben hiçbir şey hissetmiyordum napacağım çok stres bastı yane olunca kasılma oluyor nerede oluyor daha önce doğum yapmış biri tarif edebilir mi Allah rızası için mesela regl ağrısı gibi ağrı giriyor girdiği an kasılmanın başlangıcı mı oluyor
Çok hareketli benim de aynı. El ayak ne gelirse artik içten darbeler yiyoruzAynısı aynısıVe bebikto son 10 gündür falan direkt göğsümün altındaki kaburga kemiklerime vuruyor öyle acıyor ki bazen uyusun da vurmasın diye bekliyorum
Mesela benim aylardır sürekli hiç geçmeyen ağrım var nasıl tarif etsem ishal ağrısı gibi . Arada da bıçak saplanır ağrılar oluyor vajinadan giren dün gece mesela 3-5 kere girdi o bıçak saplanması sonra gitti ama o ishal ağrısı gibi ağrı hep baki onu artık kanıksadımBelden karna doğru giriyor diye biliyorum önemli olan şiddeti zamanla artıyor mu hiç geçmiyor mu ve dakikalar 5 dakikada 1 düzenli en az 2-3 saattr oluyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?