2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bebeğim ile dolu dolu geçen 14. Gün ilk kez yalnızız evde kızlar yalnızken nasıl yetiştiriyorsunuz ne ev işi bitiyor ne kıyafet katlama toplama yemek derken Mete uyanıyor emzirme alt değiştirme tekrar uyut ben ne zaman uyucam bebeğinle uyuyunca sen de yat diyorlar peki ya ev işleri

Uykuyu gece uyursam uyuyorum gündüz çok fırsatım olmuyor, gündüz ayda yılda 2 saat anca uyuyorum Temizliği vs oturttum 2 saat uyuduğu zaman hallediyorum. Gece yatana kadar her iş bitmiş oluyor yani.

Birinden vazgeçicen canım. İnsanız hepsi birden olmuyo maalesef. Mutfak yemek ve acil çamaşırları halledersem çok iyi diyorum ama yemeğe yetemedim ben ya. Konsantre de olamıyorum tam uyandı uyanacak. Bunlar da lohusalığa dahil oğlumdan dolayı yemeğe çok vicdan yapıyorum. İki sokak ötemde Kv var kendi ailem burda değil. Geliyo iki bebek sever gibi yapıyo sıfır destek. Yeni doğum yapılmış eve en güzel şey yemek desteği bence. Velhasıl her şeyi yapma bacım araya da nasıl sıkıştırdım Kv yi

Bende de şuana kadar çok rahattım ama bir korku başladı. Ne olacak yapabilecek miyim kolay olacak mı bilmem ne korku sardı. Şimdi de adet ağrısı gibi ağrılarım ayaklarıma doğru yayılıyor
Hiç korkma canım vücudumuz icgüdüsel ne yapacağını biliyor biz sakin kalmalıyız ve güçlü şekilde doğumu kendimiz yönetmeliyiz kolay da olsa zor da olsa bitecek ve bebeklerimize kavuşacağız

Yemek yapmaya daha başlayamadım ben annem yapıp gidiyor ya da bazen dışardan çorba söylüyoruz çok iyi beslenmem lazım yiyorum da bol bol süt için elimden geleni yapıyorum valla ne zormuş hamilelik zor diyordum lohusalık bin kat daha zor

Benim kv ve kp geldiler 20 gündür burdalar sıfır destek keşke hiç cagirmasaydim sadece eve elektrik süpürgesi atabiliyor başka iş yapamiyor bulaşıkları makineye ben ve eşim dizeriz yemeği ben yaparım viledama işini eşim yapıyor tozları ben alıyorum ve daha doğurmadim doğurduktan sonra ne olacak onu düşünüyorum göndercem gitsinler tek başıma yapabileceğime inanıyorum

Uykuyu gece uyursam uyuyorum gündüz çok fırsatım olmuyor, gündüz ayda yılda 2 saat anca uyuyorum Temizliği vs oturttum 2 saat uyuduğu zaman hallediyorum. Gece yatana kadar her iş bitmiş oluyor yani.
Valla bravo ben henüz adapte olamadım sırtım belim ağrısı da geçmek bilmiyor ev işini bi düzene oturtursam yalnızlığın da bi huzuru var o da güzel

Benimkilerin de hiç yararı yok sadece annem ve eşim onun dışındakileri yolladım yarardan çok zararlar bi de onlara mı bakayım ameliyatlı

kizlar ana kucagina ne zaman yatirmayi planliyorsunuz bebisleri? ya da yatirdiniz mi? bu babybjorn yenidogandan itibaren diyor ama ne zaman koymaya baslasam bilemedim.

Hiç tutma destek olmuyorlarsa bi de konusup canını sıkıyorlar zaten mental sağlığım çöktü kimseyi kaldıramıyorum eşimi annemi bile bazen çekemiyorum çok tahammülsüzüm
Bende senin gibi olurum büyük ihtimalle şimdiden bile tahammülum kalmadı Kp doğumdan sonra gidecek görümcem de Kasım da gelcek bir haftalık izni var kv onunla beraber gitmeyi düşünüyor eşim de dün babasına doğumdan sonra hemen gitme biraz dur annemle ikiniz beraber gidin dedi birşey diyemediler ama sanki biraz bozuldular faydaları yokki doğumdan sonra da olsun doğumdan bir hafta sonra göndercem

En iyisi karışanının edeninin olmaması bence. Sen halledersin eminim

Ay valla iyi yapmışsın bende hayırlısı ile bir doğurayim göndercem
Doğurunca daha farklı olur belki. Şimdi daha var diyorsa
kizlar ana kucagina ne zaman yatirmayi planliyorsunuz bebisleri? ya da yatirdiniz mi? bu babybjorn yenidogandan itibaren diyor ama ne zaman koymaya baslasam bilemedim.
Yatırıyorum ben nereyi bulursam o anda ama babyjörn ü sevmedi sanki pek. Bana da boynu bükülüyor gibi geliyo. Haaa orda kıpır kıpır çok güzel kaka yapıyorlar bele çıkma garantili ıkınırken koycam yapacak hemen alcan

En iyisi karışanının edeninin olmaması bence. Sen halledersin eminim
Bencede çok hata yaptım ne diye çağırdım ki doğumdan sonra gelirlerdi hemen giderlerdi 20 gün burdalar hala doğurmadim doğurduktan sonra da bi 15 gün yine burdalar aslında daha çok kalmak istiyorda o fırsatı vermicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…