- 10 Haziran 2016
- 929
- 414
- 103
- 27
Aminn ay inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin çok iyi dayandın ama maşallahHahahsj yandı minnoş deseneteşekkür ederim canım benimmmm artık inşallah sorunla sıkıntıyla alakalı gitmeyiz hastaneye tek kontrollere gideriz allahın izniyle tek duamdır iyi olması
Sleepy kullanıyorum canım bugün de babyturco varmış evde onu da denicem, ama sleepy sızdırma falan yapmadıKızlar hangi bezleri kullanıyorsunuz oğlumda hepsini deneyip molfix kullanmıştim bize iyi gelmişti sızdırma da yapmamıştı ama şimdi molfix sızdırıyor kızımda çok sık da değişiyorum sleepy aldırdım dün oda sızdırıyorkıyafet değişiyoruz her alt acmada
Ya bende anlamadım canım niye öyle oluyor bezde tam oturuyorSleepy kullanıyorum canım bugün de babyturco varmış evde onu da denicem, ama sleepy sızdırma falan yapmadı
Sma comfort 1Kızlar acil mama önerisi yapar mısınız nolur
Allah allah babyturco dene istersen ben daha bağlamadım ama elime aldım şöyle gayet iyi duruyo yumuşak falanYa bende anlamadım canım niye öyle oluyor bezde tam oturuyor
Bizim doktorumuz hipp combiotic önerdi, ben doğum çantamda sma optipro var diyince o zaman hiç alma ondan devam edebilirsin dedi.Kızlar acil mama önerisi yapar mısınız nolur
Canım mama işi de bence çocuğa bağlı mesela sma yı önerdiler çocuk resmen alerji gibi bir benek benek oldu sarılık tedavisi görürken aptamil'i önerdiler ben ilk oğlumda kullandığım mamadan şaşmadım mesela hipp combiotic aldım çünkü kilo olarak da çok güzel toparlıyor besleme olarak diğer mamalar kadar uzun süreli tutmuyor ona eminim ama Doktorlar anne sütüne yakın değerler diye bunu diyorlardı hep bend hipp aldım onla devam ediyoruzKızlar acil mama önerisi yapar mısınız nolur
Golden goat aldım iyi geliyor canımKızlar acil mama önerisi yapar mısınız nolur
Aptamil prosyneo yaradı bize canımKızlar acil mama önerisi yapar mısınız nolur
Eşim bizi eve bırakırken bi kahve aldı gerçekten ilk defa şu an gönül rahatlığıyla evde oturuyorum
Kesinlikle doğru aptamil kullandım bir süre sonra yaramadı golden goat şu an işe yarıyor gibi ama bakalım nasıl devamı olacak. Her bebeğe her şey uymuyorCanım mama işi de bence çocuğa bağlı mesela sma yı önerdiler çocuk resmen alerji gibi bir benek benek oldu sarılık tedavisi görürken aptamil'i önerdiler ben ilk oğlumda kullandığım mamadan şaşmadım mesela hipp combiotic aldım çünkü kilo olarak da çok güzel toparlıyor besleme olarak diğer mamalar kadar uzun süreli tutmuyor ona eminim ama Doktorlar anne sütüne yakın değerler diye bunu diyorlardı hep bend hipp aldım onla devam ediyoruz
Ah canıııım hiç sorma bugün böyle üstümden omuzlarımdan yük kalktı. Allahım yaşatmasın şu süreçleri kimseye. Vücuttaki geçermiş canım ama yüzdeki biraz geç geçiyormuş doktor dedi bugün
Amin aşkım aminnnn. Valla olmayan gücümle nasıl dayandım hiç bilemiyorum allah güç kuvvet verdi resmenAminn ay inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin çok iyi dayandın ama maşallah
Aktif doğum öncesi vücut hazırlık yapıyor. Bende başıma geleceklerden korkuyorum aslında devlette doğum yaparsam yanıma kimseyi almayacaklar büyük ihtimal. Tek başıma o sancılarla nasıl baş edecem gerçi ebeler var ama bilmiyorum. Aslında özelde düşünüyoruz doğumu ama durumlar biraz karışık o konuda.Bende de şuana kadar çok rahattım ama bir korku başladı. Ne olacak yapabilecek miyim kolay olacak mı bilmem ne korku sardı. Şimdi de adet ağrısı gibi ağrılarım ayaklarıma doğru yayılıyor
Ben hareketlerini izlerken uyuyakalıyorum bazen huzur veriyor bana. Az kaldı zaten çok özleyecem bu günleriAslında üst kısım baya boşaldı gibi ama hareketler hala fazla benim dün hiç durmadı diyebilirim zor uyudum
Bizim doktorumuz hipp combiotic önerdi, ben doğum çantamda sma optipro var diyince o zaman hiç alma ondan devam edebilirsin dedi.
Canım mama işi de bence çocuğa bağlı mesela sma yı önerdiler çocuk resmen alerji gibi bir benek benek oldu sarılık tedavisi görürken aptamil'i önerdiler ben ilk oğlumda kullandığım mamadan şaşmadım mesela hipp combiotic aldım çünkü kilo olarak da çok güzel toparlıyor besleme olarak diğer mamalar kadar uzun süreli tutmuyor ona eminim ama Doktorlar anne sütüne yakın değerler diye bunu diyorlardı hep bend hipp aldım onla devam ediyoruz
Golden goat aldım iyi geliyor canım
Çokkk teşekkürler kızlar çok acil ilk olduğu için ilk yazanAptamil prosyneo yaradı bize canım
Kesinlikle öyle hatta yoğun bakımdaki hemşire sıvı mamalardan veriyorlar ya görmüşsündür ondan almamı önerdi toz mamaya geçmeden önce sıvısını aldım işe yarar mıydı belki yarardı ama dediğim gibi işte eski bildiğime devam ettim oğlumda da baby goat vardı keçi sütlü mesela hem hippi hem de onu çok kullandım bir ay sevdiğini diğer sevemeyebiliyorKesinlikle doğru aptamil kullandım bir süre sonra yaramadı golden goat şu an işe yarıyor gibi ama bakalım nasıl devamı olacak. Her bebeğe her şey uymuyor
Ah sarılık ah canım çok geçmiş olsun mama takviyesi gerçekten iyi geliyor umarım aldığın mama işe yarar bazı mamalarda bebek de ciddi gaz oluyor onu da gözlemle mutlakaÇokkk teşekkürler kızlar çok acil ilk olduğu için ilk yazanMehlika ‘nın önerisi sma’yı aldım inşallah sever, sevmezse bu önerileri deneyeceğim tek tek Sarılığı 18.9 çıktı doktor mamayla son bi şans verdi yatırmamak için. Perşembe sabahı tekrar gideceğiz iyi beslemem lazım kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?