Valla hiç farklı olacağını düşünmüyorum yavaş hareket ediyor tahammülüm kalmadiDoğurunca daha farklı olur belki. Şimdi daha var diyorsa
Yatırıyorum ben nereyi bulursam o andaama babyjörn ü sevmedi sanki pek. Bana da boynu bükülüyor gibi geliyo. Haaa orda kıpır kıpır çok güzel kaka yapıyorlar bele çıkma garantili ıkınırken koycam yapacak hemen alcan
Bizim de öyle oldu ya ben de geçeyim o zaman primayaBen de sleepy almıştım ama poposu kıpkırmızı oldu . Şu an prima premium kullanıyorum. Mis
Ama nasıl beklemeyip doğurursunHayırlı olsun canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Köpeğim var senelerdir hep tek ilgileniyorum büyük ırk inan bebekten farksız bakımı ilgisi ondan antrenmanlıyım sanırımValla bravo ben henüz adapte olamadım sırtım belim ağrısı da geçmek bilmiyor ev işini bi düzene oturtursam yalnızlığın da bi huzuru var o da güzel
Gönder aman faydasızlarsa hiç gerek yok yarardan çok zararBende senin gibi olurum büyük ihtimalle şimdiden bile tahammülum kalmadı Kp doğumdan sonra gidecek görümcem de Kasım da gelcek bir haftalık izni var kv onunla beraber gitmeyi düşünüyor eşim de dün babasına doğumdan sonra hemen gitme biraz dur annemle ikiniz beraber gidin dedi birşey diyemedilerama sanki biraz bozuldular faydaları yokki doğumdan sonra da olsun doğumdan bir hafta sonra göndercem
Benim kanguru ergobaby kilo sınırı 3.2kizlar ana kucagina ne zaman yatirmayi planliyorsunuz bebisleri? ya da yatirdiniz mi? bu babybjorn yenidogandan itibaren diyor ama ne zaman koymaya baslasam bilemedim.
Daha korseye geçmedim doktora da sormayı unuttum iki hafta oldu artık taksam mı sezaryen oldum bu aradaKöpeğim var senelerdir hep tek ilgileniyorum büyük ırk inan bebekten farksız bakımı ilgisi ondan antrenmanlıyım sanırımdüzene oturur canım ilerleyen günlerde master yapmış gibi olacağız emin ol. Sırt bel ağrısı çok kötü korse gibi şeyler mi taksan? Hem sıcak tutar ya da sarabilirsin
Geçilir diye biliyorum artık ama yine de danış balım. Çok iyi gelir beline sırtına bile.Daha korseye geçmedim doktora da sormayı unuttum iki hafta oldu artık taksam mı sezaryen oldum bu arada
İlk bebeğimde de aynısı olmuştu. Belirli bi aydan sonra da molfixe geçmiştim. Ondan da memnun kalmıştım. Altı aydan sonra falan molfixe şans veririm herhalde .Bizim de öyle oldu ya ben de geçeyim o zaman primaya
Hahahahya sorma kontrole gittim normalde ama bizim bebiş üç hafta önden gidiyormuş kırk olmuş hemen doğuma yönlendirdiler. hayır dedim bırakın beni pofiye sözüm var sonra bakıverdim bebiş kucağımda
Nazlandı da nazlandı gel artık gelllll direkt ilkokula başlatcaz seniGünaydın günaydın bu tosbağa bugün de doğmadı cumartesiye kadar kendi sancım gelsin lütfeeeennnnn Allahımm kfkfkfkf
Doğunca bi tur dövücem götünden götünden hxjdjdjdjdNazlandı da nazlandı gel artık gelllll direkt ilkokula başlatcaz seni
Isırır mısın yavaşça lütfen hahsjsDoğunca bi tur dövücem götünden götünden hxjdjdjdjd
Kızlar çıktık hastaneden ay çok şükür. Sarılık uzamış sarılık, vücutta şükür yok yüzdeki de sürermiş iki üç ay daha. Çocuk hematolojisiyle de görüştük o da liste verdi bunlara dikkat edilecek dedi. G6 enzim eksikliği sarılık, idrarda turunculaşma yani koyulaşma, kanda yıkım yapar dedi. Kanına hücum etmemiş bu g6 enzim eksikliği çok şükür. Sadece sarılığa neden olmuş…
Yavaşça falan ısıramam koparmak istiyorum ısırıp çok tatlımxjfjsjfjdj bu arada geçmiş olsun ya artık bi rutine binseniz de sen de rahatlasan evinde kalsanIsırır mısın yavaşça lütfen hahsjs
Sarılık yüzden hemen geçmiyor canım benim bebise öyle hala sarı yüzüKızlar çıktık hastaneden ay çok şükür. Sarılık uzamış sarılık, vücutta şükür yok yüzdeki de sürermiş iki üç ay daha. Çocuk hematolojisiyle de görüştük o da liste verdi bunlara dikkat edilecek dedi. G6 enzim eksikliği sarılık, idrarda turunculaşma yani koyulaşma, kanda yıkım yapar dedi. Kanına hücum etmemiş bu g6 enzim eksikliği çok şükür. Sadece sarılığa neden olmuş…
Ay iyi olsunlar da tek valla bir şey istemiyorum dert yüzü görmesin yavrularımız. Aminnn aminnnnn başka sorun çıkmasın inşallahSarılık yüzden hemen geçmiyor canım benim bebise öyle hala sarı yüzübaşka bişey neden olmamış Buda iyi canım bu son olsun inşallah etkilemesin bebisi
Hahahsj yandı minnoş deseneYavaşça falan ısıramam koparmak istiyorum ısırıp çok tatlımxjfjsjfjdj bu arada geçmiş olsun ya artık bi rutine binseniz de sen de rahatlasan evinde kalsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?