2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Valla hiç farklı olacağını düşünmüyorum yavaş hareket ediyor tahammülüm kalmadi en fazla bebeğe ben bakayım sen islerini hallet der ben öyle birseye gelemem benim bebek bakmam lazimki öğreneyim

Ama nasıl beklemeyip doğurursun Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
ya sorma kontrole gittim normalde ama bizim bebiş üç hafta önden gidiyormuş kırk olmuş hemen doğuma yönlendirdiler. hayır dedim bırakın beni pofiye sözüm var sonra bakıverdim bebiş kucağımda

Valla bravo ben henüz adapte olamadım sırtım belim ağrısı da geçmek bilmiyor ev işini bi düzene oturtursam yalnızlığın da bi huzuru var o da güzel
Köpeğim var senelerdir hep tek ilgileniyorum büyük ırk inan bebekten farksız bakımı ilgisi ondan antrenmanlıyım sanırım düzene oturur canım ilerleyen günlerde master yapmış gibi olacağız emin ol. Sırt bel ağrısı çok kötü korse gibi şeyler mi taksan? Hem sıcak tutar ya da sarabilirsin

Gönder aman faydasızlarsa hiç gerek yok yarardan çok zarar

kizlar ana kucagina ne zaman yatirmayi planliyorsunuz bebisleri? ya da yatirdiniz mi? bu babybjorn yenidogandan itibaren diyor ama ne zaman koymaya baslasam bilemedim.
Benim kanguru ergobaby kilo sınırı 3.2 benim pipili henüz o kadarlık bile değil. Kilo almasını bekliyorum hem ana kucağı hem de kanguru için. Sizlerin kilosu iyiyse ve kilo sınırına da bakın tabii ki ona göre koyun. Altına battaniyesini örtersiniz koyarsınız mis gibi pipilim azcık etlense hayalim o kanguru ya

Daha korseye geçmedim doktora da sormayı unuttum iki hafta oldu artık taksam mı sezaryen oldum bu arada

ya sorma kontrole gittim normalde ama bizim bebiş üç hafta önden gidiyormuş kırk olmuş hemen doğuma yönlendirdiler. hayır dedim bırakın beni pofiye sözüm var sonra bakıverdim bebiş kucağımda
Hahahah Ben de son iki kontroldür bir umutla gidiyorum doğururum diye ama yok bizimkinin keyfi baya yerinde bakalım ne zaman gelmeye karar verecek

Kızlar çıktık hastaneden ay çok şükür. Sarılık uzamış sarılık, vücutta şükür yok yüzdeki de sürermiş iki üç ay daha. Çocuk hematolojisiyle de görüştük o da liste verdi bunlara dikkat edilecek dedi. G6 enzim eksikliği sarılık, idrarda turunculaşma yani koyulaşma, kanda yıkım yapar dedi. Kanına hücum etmemiş bu g6 enzim eksikliği çok şükür. Sadece sarılığa neden olmuş…

Isırır mısın yavaşça lütfen hahsjs
Yavaşça falan ısıramam koparmak istiyorum ısırıp çok tatlımxjfjsjfjdj bu arada geçmiş olsun ya artık bi rutine binseniz de sen de rahatlasan evinde kalsan

Sarılık yüzden hemen geçmiyor canım benim bebise öyle hala sarı yüzü başka bişey neden olmamış Buda iyi canım bu son olsun inşallah etkilemesin bebisi

Sarılık yüzden hemen geçmiyor canım benim bebise öyle hala sarı yüzü başka bişey neden olmamış Buda iyi canım bu son olsun inşallah etkilemesin bebisi
Ay iyi olsunlar da tek valla bir şey istemiyorum dert yüzü görmesin yavrularımız. Aminnn aminnnnn başka sorun çıkmasın inşallah

Yavaşça falan ısıramam koparmak istiyorum ısırıp çok tatlımxjfjsjfjdj bu arada geçmiş olsun ya artık bi rutine binseniz de sen de rahatlasan evinde kalsan
Hahahsj yandı minnoş desene teşekkür ederim canım benimmmm artık inşallah sorunla sıkıntıyla alakalı gitmeyiz hastaneye tek kontrollere gideriz allahın izniyle tek duamdır iyi olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…