2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Instagramda bı video vardı o geldi aklıma arabada Bebek varken köpeğin tepkisi diye odadan gitmek nedir bı canlandirdjm yazikkkk ya kıyamam kiii

Canım bu garmastan gerçekten iyi geliyor onu denedin mi ben bu sabah başladım sanki akşama etki etti ..

Nasıl fayda etti mi ne düşünüyorsun? Ben de yarın sabahtan vereyim bakalım nasıl olacak
Aşkım bi gaia dan hemen etki bekleme daha çok zamanla etki eden bir ptobiyotik dedi doktor bize .. baya bir süre alıyor 1 hata 10 gün sonra biraz başlıyor yavaş yavaş daha iyi oluyor .. günlük 5 damla ( biraz sütünden al kaşığa sütün üzerine 5 damla koy öyle ver ) çok hızlı akıyor dikkat et

Instagramda bı video vardı o geldi aklıma arabada Bebek varken köpeğin tepkisi diye odadan gitmek nedir bı canlandirdjm yazikkkk ya kıyamam kiii
Hahahha tam olarak öyle cinnetlik bakış atıyor sustur şunu başımıza bela ettin der gibi tip ve bakışta bu hahahah

Eklentiler

• IMG_9259.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 21
Her şeyden mucizevi etki bekliyorum çaresizlikten. Düzenli kullanayım da bari işe yarasın rahatlatsın. Tamam aşkım evdeki damlalar aşırı yavaş akıyordu kontrollü veririm

Yaa o zaman önce ben sütü vereyim üstüne de mama vereyim kilosu toparlanana kadar artık napayım

Acaba biz mi şu bebeleri uyutmayı bilmiyoruz aşırı güldüm son 1 haftadır ben şu ikincisi hahahhah

Benim de çok acıyor uçları taş gibi oldu ağrıdan emziremiyorum çok üzülüyorum kalkan da aldım lansinoh sürüyorum durmadan zeytinyağı tahin yağı hiçbiri fayda etmedi

B Bluehappiness o vloglar soktu kız beni depresyona ama hayal ediyorum 1 haftada falan çekiliyordur. Hele öykü diye bi kız var anam kızı sakin sakin süslüyor kendi süper giyinip makyaj yapıyor acayip karnım daralıyor

Nasıl fayda etti mi ne düşünüyorsun? Ben de yarın sabahtan vereyim bakalım nasıl olacak
Yok kuzum ya daha az önce ağlamak üzereydim bebişle beraber çok fazla sancısı var. Çok ağrı çekiyor doktora sorucam daha etkili bir şey önerir mi acaba diye.

Çok tatlılar mis gibiler iyi ki varlar ve geçecek bunlar kötü bi anı olarak kalacak. Güzel güzel yaşayacaksınız evinizde gelişme oldukça yaz bize.

Benim de çok acıyor uçları taş gibi oldu ağrıdan emziremiyorum çok üzülüyorum kalkan da aldım lansinoh sürüyorum durmadan zeytinyağı tahin yağı hiçbiri fayda etmedi
Öff ne bebeğin gazı bitiyor ne meme ucu yarası geçiyor. Valla şöyle şeyler olmasa da bütün gün bebeklerimize sarılıp koklasak ne olurdu sanki

Mamayı emzirme sonrasında mı veriyorsun? Yani mama verdiğinde emzirme + 90 ml oluyor ama süt verdiğinde sadece 90 ml mi oluyor acaba?

Ben de aynısını yaşamıştım. Doktora sordum ama yok ondan değil falan diyip geçiştirdi açıkçası kalitesi ile alakası yokmuş gibi konuştu bizimki.

Papatya mutlaka dene canimmm evet rezeneyi duyunca çok şaşırdım...ilk zamanlarda hipp anne çayı almıştım o berbat etti benide bebegide ondan emindim o yüzden tek rezene ile devam ettim oda gidince papatya kaldım
Ben de içiyorum onları bırakayım o zaman. Papatya içeyim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…