Selam biz bu gün mercimeğimle tanıştık 5 haftalığız. Sat 16 Ocak Bat 14 Şubat 'tı benim. Reglime 4 gün kala kaset testte pozitif gördüm bu günde kendisini 29 yaşındayım 2 gebeliğim bir kaybım var
Selam biz bu gün mercimeğimle tanıştık 5 haftalığız. Sat 16 Ocak Bat 14 Şubat 'tı benim. Reglime 4 gün kala kaset testte pozitif gördüm bu günde kendisini 29 yaşındayım 2 gebeliğim bir kaybım var
yazılanları hep toplu okuyabılıyorum hangı birini etiketleyecegımı bilemedigimden toplu yazarak katılabiliyorum Benım sıfır ıstah ya az zayıflasam bari dicem ama bı ekmek yiyebiliyorum kokular mahvediyo beni. Bide karnım büyüdu benım ya ıcıme cekemıyorum göbeğimi Umudum ılk uc ay biraz zayıflamak. Bu istahsızlıgı değerlendirmem lazım. sonra zaten alıcaz kilo. duygusallık degıl ama agrasiflik geldi banada depresifim. 20li haftaları cok seviyorum bir an önce o günler gelsin istiyorum herkese selaaam öpüyorum kızlar