2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Evet sezaryen oldu ama vajinal ağrı oluyor kalkınca beninde tam 20. Gün
Benimde kuyruk kemiğim artık ağrıyordu düz yatmaktan Cesaret edip yan döndüm rahatladım aslında ama zor kalktim hala tutuk vajinamdan bacağıma kadar zor yürüyüş yapıyorum evin içinde normal mi acaba

Benimde kuyruk kemiğim artık ağrıyordu düz yatmaktan Cesaret edip yan döndüm rahatladım aslında ama zor kalktim hala tutuk vajinamdan bacağıma kadar zor yürüyüş yapıyorum evin içinde normal mi acaba
Valla bende anlamadım aynı senin gibiyim insanlar 1 haftada toparlandığını söylüyor benim 20 gün oldu ufak tefek iş yapıyorum ama kalçam hala uyuşuk yan yatmak ızdırap oldu bilmiyorum bende sonrası ne kadar berbatmış bu sezeryanın

Evet bi de emerken homurdanıyor az önce kahvaltı hazırlayayım dedim. Tam ağzıma bi şeyler atacakken uyandı. Tam on dakika sürdü uyuması
Yarım saate de benimki kalktı offf başım çatlıyor açlıktan yemek yiyip uyuyacağımız zaman yaratsalar bize ah ah

Geçen bende gruba yazdım tek benim mi hala aciyor acaba diye

Evet sezeryan sonrası çok zormuş

Canım bebişi aldın şu an yanında. Geçmişin vesveseline takılma. Büyüklere net olmak lazım. Oğlunla da her şeyi aynı yapamayacaksın maalesef bunu o da sen de kabullenirseniz daha güzel ve kolay geçecek
Ben de sürekli emzikle dursun istemiyorum canım zaten gazı yokken huzursuz bi bebek değil. 5 10 dk meme için ve uykuya geçsin diye veriyorum. O kadar tutuyorsa alışmış demek aslında.
Merhaba kızlar nasılsın
Gazlı kusmuklu .ıçmıklı günler sen nasılsın canım yavruların nasıl

Ay kavuştunuz canim Rabbim. Bi daha yasatmasin saglikla büyüsün bebişin zamanla oturur duzen canim saglik. Olsun yeter ki

Gazlı kusmuklu .ıçmıklı günler sen nasılsın canım yavruların nasıl
Az dayan gećip gidecek tünelin ucunda ışık var.
Bizde büyük oğlum hastanelik oldu yatması lazımdı ama ben bu bebeyle gidemedim. Kv kaldı yanında ama sürekli Dr lardan korkup ağladığı için bu gün çıkardık

Bir haftada büyük ağrılar diniyor ama bambaşka yerlerin ağrıyor benim bütün kemiklerim sızlıyor hatta çatı kemiklerim bile ağrıyor sezaryen olduğu halde normal dogumu düşünemiyorum

Zorla tutturuyorum isteyerek tutmuyor

Ay çok geçmiş olsun nesi var? Miniğin rahatladı mı gazı uykusu?
Zorla tutturuyorum isteyerek tutmuyor
Sen yaman çıkarsın anasııı zafer senin olacak. ben bebeğim sakin olursa vermem diyordum ama ilk günler parmağını emiyordu şimdi bile geri buldursam mı parmağı diyorum

Mama yapmak için buraya yatırıp mutfağa gitmiştim uyumuş. Asla eller miyim? Ellemem… Üstünü dahi örtmem ev 24.5 derece yeterli. Korkudan oturamıyorum bile hahahaha psikolojimi bozdu pipili
ya ahahahahah sabah 8’de uyanan bebem bir saat kadar once memede uyuyakaldi, agzi acildi memenin yarisi iceride yarisi disarida, uyanmasin diye 20 dk nefes almadim resmen, sonuc; yataga yatirdigimin 3. dakikasinda gozler fal tasi…

Ya benimki parmak emmiyor direk elini sokmaya çalışıyor ağzına başka bir marka emzikle bi daha deneyim

kizlar biz bu bebelerin folik asidini fala fazla vermis olabilir miyiz ya anne karninda, niye uyumuyor bu cocuklar?! hayir desem ki, benim bebemin huyu suyu boyle, anladigim kadariyla hic yalniz degilim, sizinkiler de oyleymis, nerede ne yaptik vallahi oturdum onu dusunuyorum… her telefon acan ayy en guzel zamanlari, altini ac, emzir, uyut sonrasi zor deyip kapatiyor, o sirada bilmem kac saattir asla uyumamis olan bebemle ben hayati sorguluyorum…

Kızlar merhaba, sezaryen sonrası ağrılarınız ne zaman geçti ? Dikiş yerimin üstü göbek deliğinin altı karın bölgem çok ağrıyor. Bebeği kucağıma alıp emziriyorum bazen baskı oluyo karnıma destek alıyorm yastık koyuyorum bazen ama bugün yürürken bile ağrı hissediyorum karnımda normal mi ? Dokununca özellikle hissediyorum dikiş yerinde kızarıklık vs yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…