- 14 Mart 2025
- 292
- 282
- 18
- 33
Hiç sorma gerçektenO boylarıyla bizi parmaklarında oynatıyorlarBizde de gece boyu mama içerse sabah memeyi tutmak istemiyor ama zorluyorum. Evet canım 1 ay daha sabret sonra inşallah için rahat şekilde anne sütünden devam edersiniz tamamen 
Seni çok ama çok iyi anlıyorum çünkü ben de öyleyim. 1 haftadır atak haftasının geçmesini bekliyorum… 3 gündür 3-4 saatlik uykuyla duruyorum nasıl dayanıyorum hiç bilmiyorum. Yemek vs zaten mümkün değil. Sadece ağlıyor deli gibi ağlıyor bugün hata yanağına vurdum biraz minik minik, resmen katıldı nefes alamadı böyle morarmaya ramak kaldı yüzü şok geçirdim. Sling güzel olurdu aslında koysan dışarı çıksanız hava alsa falan. Ben kanguruya koyacağım günü iple çekiyorum biraz daha rahat ederim kanguruyla.Kızlar artık bebeğime yalnız bakıyorum çok zorlanıyorum eşim işe gidiyor gelince ilgileniyor 5.hafta atağı beni mahvetti gün içinde sürekli emmek istiyor kahvaltımı zor bela yapıyorum her uyumak istediğinde beni istiyor meme için ağlıyor ben de her istediğinde veriyorum orda uyuyor yatağına götürünce yine aglıyor
memede uyutmamam gerek siz nasıl çözüm buldunuz gündüz beslenme aralıklarını nasıl düzenlerim. Sling denedim ama durmadı slingte
Doyduğundan emin olduktan sonra emzik. Memede uyuma isteğini onla kapadım ben. Ağladıkça tuttum ağzında o da el mahkum tuttuKızlar artık bebeğime yalnız bakıyorum çok zorlanıyorum eşim işe gidiyor gelince ilgileniyor 5.hafta atağı beni mahvetti gün içinde sürekli emmek istiyor kahvaltımı zor bela yapıyorum her uyumak istediğinde beni istiyor meme için ağlıyor ben de her istediğinde veriyorum orda uyuyor yatağına götürünce yine aglıyor
memede uyutmamam gerek siz nasıl çözüm buldunuz gündüz beslenme aralıklarını nasıl düzenlerim. Sling denedim ama durmadı slingte
Kesinlikle. Benim yeğenim sadece bebek arabasında uyuyordu. Yaz kış yağmur çamur demeden hep sokaktaydılar, hiç istemem öyle olmasınıBenim de yok gün içinde akşamları sadece ona da tamamen alıştırırsam yanarız korkuyorum
Ben de 2 gündür öyle yapıyordum ama memeyi çok zor almaya başladı. Meme reddi yapacak diye korkmaya başladım kullanmıcam emzikDoyduğundan emin olduktan sonra emzik. Memede uyuma isteğini onla kapadım ben. Ağladıkça tuttum ağzında o da el mahkum tuttu
tamamen aynı şeyleri yaşıyorum. Dün gece ölecek gibiydim artık. Gündüz yine bir şekilde geçiyor ama gecelerdem nefret ediyorum ya. Eşimle birer saat dönüşümlü baktık dün gece. Kendi başına asla uyumuyor. Meme istiyor sürekli. Yoksa da kucak istiyor. Adam işe gidiyor ona da yazık. Ay delirecek gibiyim. Ne zaman bitecek bu atak?Kızlar artık bebeğime yalnız bakıyorum çok zorlanıyorum eşim işe gidiyor gelince ilgileniyor 5.hafta atağı beni mahvetti gün içinde sürekli emmek istiyor kahvaltımı zor bela yapıyorum her uyumak istediğinde beni istiyor meme için ağlıyor ben de her istediğinde veriyorum orda uyuyor yatağına götürünce yine aglıyor
memede uyutmamam gerek siz nasıl çözüm buldunuz gündüz beslenme aralıklarını nasıl düzenlerim. Sling denedim ama durmadı slingte.
Çıktık cnm çok şükürkatalya naptınız canım? 
Gece eşim beni uyutuyor artık Allah tan bi beslenmeyi es geçip yatıyorum o da sağdıgım sütü mamayı veriyor ben uyumazsam artık sütüm kesilecek çünkü direncim çok düştü kaslarım kemiklerim ağrıyortamamen aynı şeyleri yaşıyorum. Dün gece ölecek gibiydim artık. Gündüz yine bir şekilde geçiyor ama gecelerdem nefret ediyorum ya. Eşimle birer saat dönüşümlü baktık dün gece. Kendi başına asla uyumuyor. Meme istiyor sürekli. Yoksa da kucak istiyor. Adam işe gidiyor ona da yazık. Ay delirecek gibiyim. Ne zaman bitecek bu atak?
Slingten rahatsız oldu agladı durmadı kanguru ile hiç durmaz bizimki hep karnıma yatırıyorum beslendikten sonra çünkü yatakta kusuyor bi de reflü belası ile uğraşmak istemiyorum gazı da var aşırı doktor damla verdi emerken hava çok kaçırıyor bi çözemedim bu durumu mama sadece bir öğün veriyorum onu da bırakmak istiyorum bi memelerim düzene girsin ya çok doluyor ya çok boşalıyor ah annelik en zor ama en güzel şeysinSeni çok ama çok iyi anlıyorum çünkü ben de öyleyim. 1 haftadır atak haftasının geçmesini bekliyorum… 3 gündür 3-4 saatlik uykuyla duruyorum nasıl dayanıyorum hiç bilmiyorum. Yemek vs zaten mümkün değil. Sadece ağlıyor deli gibi ağlıyor bugün hata yanağına vurdum biraz minik minik, resmen katıldı nefes alamadı böyle morarmaya ramak kaldı yüzü şok geçirdim. Sling güzel olurdu aslında koysan dışarı çıksanız hava alsa falan. Ben kanguruya koyacağım günü iple çekiyorum biraz daha rahat ederim kanguruyla.
Gece bizimkini tam doyurunca uyuyor iki üç saat ama uyutana kadar çok zor cidden salıncak sallanma pış pış kucakta yatırma emzik hepsini yapıyoruz aslında memeyi emip gazını altını alıp yatağına yatırınca kendi yatması lazım ama onları yapasıya uyanıyor uykusu bir kere kaçınca bu sefer uykusuzluktan ağlıyor emziği de bi süre sonra atıyor bizimki ne iyi ne kötü ben de ikilemdeyim herkes ayrı bir şey diyorBir de atak falan problem değil nasılsa geçici. Ama ben çocuğu bu dönemde yanlış alıştırmaktan korkuyorum. Uyku düzeni kuramazsak ileride çok sıkıntı yaşarız bence. Kırılma noktası buralar yani. Memede mi uyuyacak sallanarak mı uyuyacak, emzik kullanacak mı kullanmayacak mı, gece gündüz dengesi falan filan. Yanlış alıştırmaktan korkuyorum. Şu an sadece memede uyuduğu için öyle uyuyor. Çıkarınca uyandığı için de uzun süre öyle duruyoruz yani. Aslında iyi bir şey değil ama başka türlü olmuyor. Beşiğine koyunca da uyumuyor. Kundak, emzik, pışpışlama ile hallediyoruz. Tüm gece brşiğinde pışpışlıyoruz dönüşümlü olarak. Böyle devam ederse yandık. Sürdürülebilir bir çare bulmam lazım acilen.
Sizler nasıl çözüm buluyorsunuz? Ne yapıcaz bilen anlatsın. Artık hiç mecalim kalmadı ya uyumak istiyorum
Ya benimki emziğe alışmadı bir türlüDoyduğundan emin olduktan sonra emzik. Memede uyuma isteğini onla kapadım ben. Ağladıkça tuttum ağzında o da el mahkum tuttu
Gaz çıkartmak için memeyi kullansınlar anlarım anne sütü ve emmek en iyi gaz çıkartıcı ama kaka şov olmuş hahahİlk zamanlar en azından gündüz uyuyordu şu an gündüz daha beter oldu benim oğlan. Kaka yapmak için bile beni kullanıyor . Memeyi alıp tüm gücüyle sündürüyor öyle yapıyorşu an uyudu gibi ama en fazla yarım saat o da 
Evet bi de emerken homurdanıyorGaz çıkartmak için memeyi kullansınlar anlarım anne sütü ve emmek en iyi gaz çıkartıcı ama kaka şov olmuş hahahbenim pipili de aynı ne gündüz ne gece sıfır uyku hep çığlık çığlığa… 
Sezaryen mi oldun bende 20 gün sonra dün ilk defa yan yattim ama şimdi bacağım felan tutulmuş agrimda varKızlar yeni yeni yan yatmaya başladım ama kalkınca vajinal bölgem de aşırı ağrı hissediyorum sizde de oluyormu bu zonkluyor gibi oluyor düz yatınca olmuyor
Evet sezaryen oldu ama vajinal ağrı oluyor kalkınca beninde tam 20. GünSezaryen mi oldun bende 20 gün sonra dün ilk defa yan yattim ama şimdi bacağım felan tutulmuş agrimda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?